- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6831 üzenetére
akkor a long range mégsem a fire kiváltsága...
az hogy nem érdekel téged a lost még ott van nekik is egy ilyen egység. vagy az zavar téged hogy shadownak nincs ilyen?és mennyi wildfire kell egy well kiszedéséhez? 1 tuti nem elég, akkor meg inkább egységeket hívok le, azzal olcsóbb a bontás.
én nem akarok cc-t pure firebe , ezt írtam is korábban, de az a shadowba se kell szvsz.
az ua-val az a baj hogy fire nem tudja védeni, nature fele áron megállítja oinkal, de nekem nincs semmi ellene, támadó spellel csak akkor érné meg ha egy lava field leszedné őket.
egyébként egyik korábbi hszedbe írtál egy jó ötletet, egy olyan spell kéne firebe ami knock-olja a sereget , amíg le nem jár az idézésük ideje, de sérülést nem okoz , vagy csak minimálisat, így normál egységek ellen nem lenne op. de ki lehetne védeni az ua-t anélkül hogy azt nerfelnék.
és melyik knockos egységre gondolsz ami kivédi az ua-t?
most azt mondod hogy pl. egy dancer elég a 4 skeleton ellen?(#6832) Rankerz ez jónak néz ki.
mikor lehet kipróbálni őket ingame?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6823 üzenetére
azért vedd már számitásba azt is hogy minden long range fire egységet nerfeltek már.
( mortar, dancer),.....1 long-rang unit=egy ua-val ezt fejtsd már ki nekem bővebben pls.
1 dancer-t 2 ütésel kiszed bármi, egy ua-ra meg 2-3 lava field se elég.
korábban irtad hogy long range egysége csak a firenek van.
nah és a lost lapokkal dancer, vigil mi van?utobbi még repül is, de azzal természetesen nincs semmi bajod.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6823 üzenetére
De basszus az egyiknek van counterje a másiknak nincs, ilyen egyszerű. Jöhetsz itt a sajátosságokkal de az marhára nem sajátosság, hogy neked van valamid ami ellen nincs ellenszer a többieknek meg nincs ilyen.
Ahogy látom magyarázhatom ezt naphosszat akkor sem érted, képtelen vagy elfogulatlanul gondolkodni, úgy hogy én a magam részéről befejeztem... -
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6818 üzenetére
De meséld már el hogy egy lava field, hogy ér fel egy UA-val!! A firedancert shadowval pillanatok alatt meg lehet ölni, nether warp, shadow mage, crawler mind jó ellene, ugyan ez igaz firestalker ellen is.
Az UA-val a shadow megkapta a játék egyetlen spelljét (legalább is én nem tudok most másikat mondani) amihez nem kell hogy egység legyen a közelben, hogy mire föl van ez így azt nem tudom (gondolom neked van valami nyakatekert magyarázatod erre, hogy a shadow hullákkal manipulál és így neki lehet...). Egyszerűen annyit kellene tenni, hogy ne lehessen a pálya másik végéről nyomkodni hanem kelljen földi egység a közelbe és kész. Marhára nem ugyan az ám, hogy egy fire játékos támogatásként használja a lava fieldet (ha megfelelő a szitu!), mint ha te a pálya másik feléről nyomkodod a spellt.
Mostanában összeraktam egy pure shadow decket és játszogattam vele kicsit. Szerintem igen is nerfelni kellene, főleg az embalmert és az UA-t. A lost souls-szal egyszerűen túl erős lett. Olyan lapokat kapott amik marha jók PVPben (amúgy PVEre is kapott, Necroblaster pl), Knight of Chaos, Satanael, Evocator's Woe mind nagyszerű pvp lapok. A többi pure szín hol kapott akár egy olyan lapot ami beférne egy értelmes PVP deckbe? Egy kicsit gondolkodj már el ezen...Gyuri: Én csak annyit mondtam, hogy bár való igaz, hogy T1en a nature gyenge kicsit de a CC nerffel szerintem az égvilágon semmi gond nincs és biztosan nem emiatt lett rossz a T1. Az Oink most tényleg néha vacakol de ez bug, nem ez lenne a normál működése, remélhetőleg egyszer majd javítják.
-
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #6749 üzenetére
A leírása alapján a pajzs ereje a void-od adott százaléka lesz (fejlesztés függő, azért nem írtam pontos számot), ami az adott sebzések 50%-át felfogja. Tehát ha jól értem, akkor pl. 600% és 1000 void power esetén kapsz egy 6000 Hp-t felfogó pajzsot, ami vagy 30 másopercig vagy addig marad fenn, amíg az egységeid összesen 12000 sebzést (ennek az 50%-a a 6000) be nem kapnak.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6748 üzenetére
Xl counter lol. Alapból 2150-t sebez. Xl-re 3225-t. A rage az jó dolog valóban, de ettől nem lesz több az élete.
Ezzel szemben a Bahir 3590-t sebez mindenre és az élete is több. Az élet lopást meg nem gondolnám rossz tulajdonságnak. Mint ahogy azt sem, hogy lényeket idéz.
Szóval ha rajtad kivül nincs ellenvetés akkor jó lapnak titulálom a Bahirt.Vennék is egyet, de most elég drága.
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #6595 üzenetére
Elég kemény tud lenni expert szinten, de néhány profi ennek ellenére le tudta szólózni ([link]).
Másik téma: a shadow phoenix U3 leírása a bfcards.info szerint "-200 life point necessary to resurrect", viszont a játékban már a crashdive-ra kap U3-on bónuszt ("+50 damage per target, 200 in total"). Mióta van az új U3 a játékban? Vagy ez lesz a phoenix nerf-je (kiszivárgott az információ)?
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6562 üzenetére
Ezzel egyet értek, ha sokkal több slot lenne akkor nagyon egyforma deckek lennének. Így azért még két azonos színkombináció között is sokszor komoly eltérések vannak.
Másfelől viszont az is igaz, hogy már most lényegesen több kártya van mint a megjelenéskor és - ugyan nem számoltam utána - de jön még legalább két edition, így többszörösére nő a kártyák száma. Ezt azért valahogy kompenzálni kellene. A 2-3+ slot szerintem is korrekt lenne az új edition megjelenésével. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6557 üzenetére
A legnagyobb baj, hogy néha meggondolatlanul adnak ki kártyákat.
A másik probléma, hogy 20 lapos lehet egy pvp deck. Ez pve-re elég. De ennyi kártyánál pvp-re nem elég. Lenne még 4-6 plusz hely kevesebb lenne a zugolódás.Meg amire oda kell nagyon figyelni a pvp t1. Hiszen ott dől el majdnem minden.
phanze: én nem értem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6553 üzenetére
Abban igazad van, hogy minden frakciót el lehessen különiteni.
Abban is, hogy kellenek az új pve, pvp mapok.Viszont a ballansz is kell. Nézd meg az sc-t, dió-t. Évekkel később is a patchekben voltak ballanszal kapcsolatos dolgok. Pedig a blizz ül a játékain rendesen.
Nem lehet valamiről az asztal mellett eldönteni, hogy jó vagy imba. Olyan ez mint egy alaplap. Az, hogy a cikk irója mit ír róla 3-4 óra használat után egy dolog. De az igazi vélemény az useré. Akik sokkal többet használják, különbözö körülmények, különböző komponensek között.Mondjuk azt sem értettem, miért írtad a külföldi fórumon hogy ez a kártya jó pve-re. Mert pve-re tényleg jó, de másra se. Pve-ben is 3-4 mapra kell. Többit meg lehet oldani nélküle.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6520 üzenetére
Szóval scythe ellen a Crawler a legjobb?
Így van. Csak arra kell figyelni, hogy egyből frenzyzd ha lehívod, utána néhány ütésből leszedi még akkor is ravage van rajta.
Az assasinokkal nem csak az a baj, hogy nem M támadású és így nem fog eleget sebezni, hanem az is, hogy S mértű amit a scythe két másodperc alatt szétszed.
A windhunter ellen talán a legjobb megoldás, ha knightot robbantasz rá amikor nincs rajta az unholy power, de ha ügyes a játékos akkor nem tudsz ellene semmit csinálni. Itt látszik mennyire kellene a deckedbe a nightguard. Bandit vagy pl pure frost ellen az alap támadó lapjukat tudod átvenni, úgy hogy nem is nagyon tud mit csinálni ellene. A többi szín ellen meg kicsit trükkösebbnek kell lenni, de ha ügyes vagy, akkor egy nature-frost játékost egy az egyben ki tudsz kapcsolni csak a nightguarddal (DO és Agressor nélkül bajba van).A map controll tényleg fontos és szerintem jól is csináltad a Simai-n csak ott is volt olyan, hogy megvolt a közép és utána nem oda húzogattad a welleket. Ez csak egy apróság volt, nem olyan fontos.
Még annyit, hogy fire T1 ellen szerintem ne nagyon próbálj plusz kutat húzni. Az összes többi ellen meg lehet lépni, mert hátrányból is be tudod védeni magad, de fire ellen szerintem jobb ha csak "követő" stratégián vagy, mert különben nem tudod bevédeni a Sunderert. Kicsit tapasztaltabb fire játékosok büntetni fognak, ha rosszkor húzol wellt.
-
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6514 üzenetére
Megnéztem a replayeket.
A három pure shadow elleni, ugye lényegében ugyan úgy zajlott. Nem vagyok túl jó shadowval de szerintem ezeknél jól játszottál, sokkal jobban mint mikor utoljára játszottunk.
Az egyetlen amit furcsáltam, hogy van resource boostrered mégis nagyon szétszórtad a welleket, ha egybe építgetted volna őket akkor oda is mehetne booster. Itt azért még megjegyezném, hogy bár azt írtad az UA csak fire ellen jó, lényegében itt is nagy segítség volt...
A fire játékos ellen nem volt nehéz dolgod, hatalmas hibákat csinált és ki is használtad.
A bandit ellen viszont nagyot néztem. Mintha nem is ugyan az a személy játszotta volna. Ez első rohamot szépen védted, de utána csak hibák voltak. Kutat építettél amikor inkább a már meglévőt kellett volna javítani (nem voltál kút hátrányba szóval nem volt sürgős), ha van sundyja akkor valszeg mindkét kutat elveszted. Aztán T2n számomra érthetetlen volt, hogy miért próbálsz egy felbuffolt scythe fiends S egységekkel megállítani, mikor ott a nightcrawler aminél talán nincs is jobb lap erre a célra. Gondoltam csak leblokkoltál, de aztán az ellen lehívott egy commandost (S egység M-es támadással, ami gyógyul ha sebez) a scythe fiends mellé, erre hírtelen elkezdtél nightcrawlereket hívni a commandos ellen, nem nagyon értettem. Azokat a támadásokat pillanatok alatt visszaverhetted volna, meg volt minden lapod hozzá, le is hívtad őket csak épp mindent fordítva csináltál.
Ebben nem vagyok biztos, de amikor elkezdett harmadik orbot húzni, akkor lehet inkább Harvyt kellett volna hívnod ahelyett hogy te is orbot építhetsz, engem párszor megszivattak már így, ilyenkor a legveszélyesebb a nagy behemót. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6514 üzenetére
az több mint 300 power amit felsoroltál , annyiból meg lehet védekezni.
ua + phenix: az engem nem vigasztal hogy a többi szín ki tudja védeni, ezzel eddig is tisztában voltam,itt a kérdés az volt hogy a pure fire mit tud ellene felhozni, mert pl. nature vonalt nézve, egy oinkal pl. fele annyi powerből ki lehet védeni az ua-t mint amibe annak a lehívása került.
fire oldalról semmi opció ellene, ami van ( pyromaiac) azt egy tapasztalt shadow játékos könnyen kijátssza.
és ugye ez épület ami időbe telik míg megépül, s ezalatt nagyon sebezhető, azért meg nem fogok minden helyet bevédeni előre egy - egy toronnyal, mert az ellennek 2 shadow orbja van.
a normál phoenixel nincs is bajom, de azt írtam is hogy a probléma az embalmeres verzióval van.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6503 üzenetére
az UA erősen egy op lap.
Simid-el teljes mértékben egyetértek, ahhoz nem kell tehetség hogy benyomd az ua-t sorban egymás után, még hozzá egy olyan területen ahol már nincs is saját! egységed.
cc-vel simán bevédhető, de ugye az nincs pure firebe, lava fieldből meg 2-3 kéne hogy kivigye, de annak darabja annyi mint az ua-nak. szal így esélytelen, egyiket leszedem jön a kövi.
arra én is kíváncsi vagyok hogy mivel védenéd ki az ua-t pure fire pakli esetén.
erre is mehetne annyi nerf hogy az undead army megsemmisülésekor felszabaduló életerőpontokból ne lehessen új sereget idézni.
embalmer + phoenix szintén op.
ma pl vagy 4-5x támadt fel 1szem főnix ami levitte a bázisom, ( mivel ugye irtottam a gyalogságot is spellel így volt hp )
szal várjuk azt a phoenix nerfet
ami még felettébb zavar az a grigori robbantás. illetve az hogy a grigori képessége ellen nem hat a disenchant, (amit ha aktiválnak odavonzza az egységeimet, és nem lehet őket irányítani amíg ki nem szedem a grigorit)
ma így kaptam egy aoc-t az így "bénított" juggerrre , coldnapot feloldotta a disenchant de ezt a képességet nem.robbantásra visszatérve, van egy nerf javaslatom hozzá, csak annyi kéne hogy a feltámadt alakot ne lehessen robbantani.
a wildfire meg pure lap, ami ellen csak annyit kell tenned hogy kisétálsz arról a területről ahova belőttem. mivel nincs cc-m nem állít meg semmi. well+ orb ellen meg alig sebez,
a phoenix álttal bevitt sebzés töredékét okozza csak. és ezt mindig! újra kell hívni ami mínusz powert és chargeot jelent.(#6506) BlackTiger a disenchant dobd be a paklidba, jugger mellé feltétlen kell, nélküle esélyed sincs t3-on, kapsz egy cc-t és már le is szedték.
ha jól állsz bfp-vel akkor a nature affosat vedd, az immúnissá teszi a kövi cc-kre is
nekem shadow aff-van, vészhelyzetre ( pl. bekapsz egy aoc-t a cc- mellé, mondjuk ez is jó) -
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6503 üzenetére
A wildfire szerintem egy teljesen fair lap. Vedd bele, hogy a pure firenek ez az egyetlen lap ami valamennyire használható CC-ként. Semmi más nincs neki. Vagy támad agresszíven és folyamatosan vagy ha védekezni kell akkor max egy wildfire van, amiből persze ki lehet sétálni és a wellek orbok ellen nagyon keveset sebez.
Ráadásul ezt nem tudod a pálya másik feléről nyomkodni, mint az UA-t. -
Simid
senior tag
válasz
Murder3 #6497 üzenetére
Azért te megint (nem) kicsit elfogult vagy. Máshol is vannak ám használhatatlan lapok, és a pure shadow szerintem mostanra nagyon jól használható lett, sőt sokszor bosszantóan egyszerű vele nyerni.
Én érdekes módon nem a bandit vagy lost souls deckektől szoktam látni a shadow+embalmer kombót (ha nincs frost színed akkor sokszor kivédheteten). Mivel csak shadow lapok kellenek hozzá nem is értem miért számít az hogy mi a másik szín mellette...
A másik érdekes lap az Undead Army. Azt ugye te is előszeretettel használod folyamatosan nyomkodva az ellen bázisánál. Engem ez a taktika mondjuk nem zavar frost-firerel, de pl a pure fire az ég világon semmit nem tud ellene csinálni, neked fél percenként egy gombnyomás, neki meg előbb utóbb megsemmisül a bázisa bármekkora előnyben is volt előtte.
Szóval a lényeg, hogy a saját színed is nézhetnéd néha kicsit kritikusabban. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6497 üzenetére
Gondolkozz ember. Deep 120 power. Surge 80. Oink 55. 255 powerből meg egy deep one-t csak be lehet ütni. Az meg hogy egy komplett bázist beüt meg csak úgy lehet, ha elmegyek kávézéni közben.
Az a baj, hogy nem találtad vagy nem tanultad meg még, hogyan kell nature ellen játszani.
Mert itt rajtad kivül szerintem mindenki az én véleményem osztja. -
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6486 üzenetére
na ezaz, egy hete ha kijött a soulhunter és máris ott figyel a watchlisten...
persze a lost shade meg egyéb finomságok 2-3 hónapot játékban voltak nerf előtt....no mindegy akkor marad a pure fire még egy darabig , aztán majd meglátom mennyire marad használható a lap.
jelenleg a juggerrel egy súlycsoportba van, de egy nerf után már meggondolom hogy megéri e lemondani a stampadleről.
-
hajsza
aktív tag
-
hajsza
aktív tag
válasz
Murder3 #6447 üzenetére
Azért, mert az embalmer's shrine bónusza a FoF-re is érvényesül. Ha pl. meghal egy 1000 HP-s lény a FoF közelében és a shrine képessége aktiválva van, akkor legalább 1700 (U0-nál) HP lesz az az alap, aminek a 2-5 százalékát azonnal visszakapod a void-ból. Valószínűleg olyankor hal meg saját egységed FoF mellett, ha a környéken harcol, ezért esélyes, hogy az ellenfélnek is elpusztul közben egysége és azok után is visszacsorog a void. Persze többnyire magasabb upgrade-ű embalmer-rel használják ezt ki, ahol ez még hatékonyabb.
-
Rankerz
senior tag
válasz
Murder3 #6392 üzenetére
Bármilyen egységgel beüthető hatásosan ugyanis drága és nagyon gyengét üt, még L counterre sincs szükséged. Egyszerre csak 1 et knockol ,tehát már 2 egységgel beütöd. Shadownak könnyű dolga van az olcsó egységek miatt nightcrawler,darkelf assasin,shadow mage,sőt forsaken spam vagy ezek kombinációja.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6287 üzenetére
Nem kerülsz hátrányba a hurrikán miatt. Mivel már nem fújja az egységeket messzire. 2 amazon 160 power + a hurrikán az 210. Ebből egy fire simán hoz 4 egységet, a shadow is. Azok meg leütik az ellent.
Szóval még mindig ott tartunk, ha középre kell startolni a nature firével és shadowwal szemben hátrányban van. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6278 üzenetére
Hát sok minden nem fér el egy nature decben sem. A hurrikán meg minimálisat sebez 50 powerért. Abból meg van még egy wrath.
Szóval 80 powerért a were sokba kerül. 60 is sok lenne. Fire gyík m-s, lassitja a mozgást 60 power. Wrath 50 power.
Az, hogy regenerálódik a were, pve-ben érdekes lehet. Itt arra nincs idő, meg ha elszaladsz a középpontól az ellen kutat húz.
50 power lenne reális. Ha 60 vagy több akkor viszont legyen valami rendes tulajdonsága is.Azt a pajzsot hamar beütni.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6274 üzenetére
Megint ugyanazt a hülyeséget írod. Ott a rep nézd meg, hogy kell shadowwal játszani.
Ugyanis nem müködik az, hogy a healre hivatkozva minden 70-80 power. Míg minden más frakciónál 50-60 power egy egység. Ráadásul elég komoly spec tulajdonságokkal. Mint fire gyík, nox, guardian. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6272 üzenetére
A chargert nem enné meg mert m-s. A noxot se.
Egy dolgot kell látni. Pvp-ben minden a powerről szól. Egy fire gyík és 2 nyilas pont annyiba kerül mint 2 amazon (vagy amazon + wind) és simán beütik. Két nox simán leüt két amazont vagy swiftet. Ezt kellene meglátni. Mikor középre kell startolni mit se számit, hogy az amazon erős. Drága és ez a lényeg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6269 üzenetére
Nézd meg jobban a werebeastot. Még 70 powerért is drága.
Ott a fire gyík ami 60 power és jobb, a nox is jobb 50 powerért, az ice guardian is jobb (csak példákat mondtam).
Az, hogy swift semmit nem számit, 80 powerért.
Én azt mondom legyen ez is 50.
A siege tulajdonság meg ökörség. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6257 üzenetére
Szerintem elég hamar találkoztunk. De ezzel a reppel azt akartam biznyitani, hogy pvp-ben nem az egység ereje számit. Mivel ő 50-60 powerért hivta az egységeket én meg 70-t kapásból hátrányba kerültem. 10 lehivott egységnél az 100-200 power.
Mi a helyzet a shade-l (nem értem mire célzol)?
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6239 üzenetére
mondom erezd össze őket forgeban
a sunstriders sebzése valóban 12 de 3mpként lő, a forsakené 9, de ő meg 2mp-ként.
szóval a sebzésük ugyan annyi, 450, az upok mindkettő sebzését egyformán növelik.
a forsaken a nagyobb életerőpont miatt nyer+ ha még aktiválod a képességét is akkor még gyorsabban végez a sunstriders-sel.a nasty is öli a dazed sunstriderseket cak jóval nagyobb körben mint az eruption a forsakent.
shadownak meg ott az undead army , phoenix+ embalmer kombó...
batarier meg t4, ha addig eljut egy pvp, akkor nem emiatt az egy lap miatt fogsz veszteni
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6237 üzenetére
a shadow előnye egyértelmű t1-en a fire-vel szemben.
küldj egymás ellen sunstriderst meg forsakent forgeban.
a forsaken még a Frenzy aktiválása nélkül is leszedi a sunstriderst. sebzés alapból ugyan annyi de a fire egységnek 90-el kevesebb az élete.
eruption sebez 75 powerért egy 10 m es körben, a nasty meg 60ért 25mesben. (ok, fel kell áldoznod érte egy egységet) de míg az eruption sebzése fix. addig a nastyval akár orbot is rombolhatsz 2 wellel. pl. a grigori robbantással.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Murder3 #6235 üzenetére
hát nekem a frost után a shadow az amit tuti nem rusholok, forsaken beszedi a sunstriderst (sokkal kevesebb az élete ) még ott a scavenger meg wrecker de azok egy kupacon vannak well /orb támadásnál, nastyval meg lehet szívatni (és meg is szokták xD ) meg még a sunderer ami ha dazed nastyval megint szívok de még forsakennél is ( meg sundihoz kell 180 power )
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6232 üzenetére
A nature nem csak shadow ellen, hanem frost ellen is szív. Oda is túl drágák az egységek. Azt mondod erős a nature. LOL amazonnal nem tudod a guardian pajzsát leütni. Arról nem is beszélve, hogy két amazon vagy swift 3 guardian ára és nem is ütik be őket.
De a fire rust se lehet nagyon védeni. Nomád esetén egy esély van a swift. De az mire elindul ő már középen van. Mert a swift lassan reagál és még bögicsél az elején. Tüskékkel meg mint mondtam lassú.
Nyilván nem az a megoldás, hogy a mostani lapokat kell nerfelni, vagy buffolni (bár az a jobbik eset). Hanem valami értelmeset kihozni t1-re.
Engem soha nem bántott, hogy a grim, giant stb nem pure lapok. Nem ez az érdekes szvsz. Van vagy nincs t4-re normális squad. Ha nincs késziteni kell. De annak miért kell pure-nak lenni?
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6229 üzenetére
Én meg azt mondom shadow az egyik legerősebb rusher t1-n. De ezt szerintem bárki alátámasztja. Ráadásul könnyen, lazán használható.
Hiába erős szerinted a nature. Vegyük pl a noxot. Még a spec tulajdonságának a használatával is 75 power. Ráadásul m-s egységekre több mint 400-t sebez vele. Az s-s egységeket meg knockolja és oda is sebez 300 fölött. Ezzel nem lehet versenyezni. Amazon 720-s életéből csinál 250 körülit. Azzal meg már nem üti be. Ha meg windet hiv az ember akkor charger ami s count + stomp. Ennyi a shadow rush nature ellen.Akkor sem az elnlightet nerfelték, láthatod. Mint ahogy ezután sem azt fogják. Az okokat leirtam már.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6222 üzenetére
Megmondom mi a baj. Ha megsértödsz akkor is. Pvp-ben van egy rangsor, erő szempontjából most a t1-t nézzük, mert a csáták jelentős része ott fejeződik be (ill befojásolja a továbbiakat). Hiszen a mapok nagyrésze vagy kicsi, vagy a központi részt kell birtokolni. Mert a szárnyakra nem lehet eljutni. Tehát shadow-fire, majd frost-nature. Miért van elől a shadow és a fire? Mert t1-n van elegendő támadó spell és torony.
Az már csak hab a tortán, hogy firénél viszonylag olcsóak az egységek, addig shownak pofátlanul olcsóak az egységeik. A frost is erősebb mint a nature t1-n (még egy közepes játékos esetén is. Ha meg egy zseni használja mint Dave.....)Jöhetsz te itt a gyógyitással. Ami pvp-ben t1-n semmit nem ér. Hiszen nem folyamatosan gyógyit. Így ha egy-két egységre használod csak a powert dobálod ki az ablakon.
Amazon, swift, wind, esnaring (bár rush esetén nem sokat segit), hurrikán (normális játékos az első használat után nem hiv több s-s egységet). Ezzel ki is merült a készlet.
Dyrad nem sokat használ, werebeast szintén használhatatlan, sháman is power pocsékolás, envenom már majdnem jóra sikeredett, de egy hulladék. Sorolhatnám.
Nyilván vannak virtúóz nature játékosok (akiket megemlitek mielőtt kapnék a pofámra), de lássuk be nature t1-n nem igazán pvp barát. T2-t3 az más tészta, de odáig el kell jutni.
Nem tudsz egy s countot használni mert nincs (a spearmen is több sebből vérzik). M count egyedül a swift, de az lassan reagál és tüskével slow.Magyarul nem véletlen, hogy a többség pvp-re shadow-t vagy fire-t használ t1-re.
Az, hogy te állandóan ágálsz (nature ellen) azt jelenti nem tanultál meg igazán pvp-ni. Pedig shadowwal és firével nem nehéz.
300 fölött játszottam rankedet, unrankedet meg még többet. Hidd el ha azt mondom nature t1 gyenge.
Nyilván nekem is van még mit tanulni.Kicsit vissza az enlightmenre. Nem tudom te mennyit költöttél erre az egész játékra. De egy komplett shadow deck árát kitevő lapot ne nerfelgessünk.
Mivel úgy gondolom 1700-2000 bfp-t ha veszek egy husvéti piros tojást az ne legyen egy idő múlva más.
Mert mikor kijött a twi curse a harvisok keservesen sirtak, hogy egy olcsó lap, használhatatlanná teszi a drága lapjukat (úgy gondolom jogosan) akkor az ea melléjük állt. Holott 3 harvi árából lehet egy enlightet venni. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6204 üzenetére
Nem fair? Nem pure lap könyörgöm.
Sokan játszanak fire-shadow t1 után nature t2-t3-t. Ráadásul fire-nature dual orb már van, nature-shadow meg lesz.
Egyébként ha pvp-ben eljutunk t3-ra. Én ott 385 powerért tudok, hivni egy bloodot. Akkor az ellenfelem gyenge. Mert majd 400 power nem esik be hirtelen még t3-n sem. -
OnSeT
őstag
-
sny83
csendes tag
válasz
Murder3 #6199 üzenetére
Nem fogják szerintem sose nerfelni, ebből a kártyából van a legtöbb bevételük, minden szerencsejáték-kórban szenvedő BF-es azért veszi a boostereket meg tome-okat, hogy hátha pont a következőben lesz a hőn áhított Enlightenment, ha nerfelnék, nem vennének annyit, inkább közvetlenül a kártyára költenék a pénzt. Kell a Phenomic-nak ez a "jackpot" jellegű kártya.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #6195 üzenetére
és miért gondolod hogy a shadow lenne az elsődleges célpont?
ha 2en betámadják az egyik játékost akkor a 4. mindenféle zavaró hatás nélkül felmegy t3ra és nyeri a meccset.
sztem inkább rang alapján menne a támadás. tehát ha pl egy legend összekerül egy 4 személyes free for all-ban 3 reaper -el akkor mindenki azon lenne hogy előszőr a legend essen ki.
szal inkább mint 2 1v1 menne kezdetekben a meccs ahol ha pl te harcolsz a legenddel a másik 2 játékos is nyomná hozzád a spelleket, hogy életben maradj , mindaddig amíg az ő oldalukon eldől a küzdelem. ugyanis ha te kiesel a legend t3-ra jut és ott már nem állítják meg ha az ő csatájuk csak t2n folyik
nekem az is megfelelne ha legalább unrankedre bedobnának egy ilyen játékmódot.
-
pachito
őstag
válasz
Murder3 #6191 üzenetére
"a pvp-be a köd azé nem lenne jó mert totál csak a szerencse döntene, mivel fogalmad nem lenne mikor mit húz a másik." Ez minden más stratégiában (warcraft 3, stb) is így van, nem értem, ezzel mi a gond.
"és uyge ebbe játékba nem éppen a kiegyenlített egységekről van szó." Ezzel a résszel sajnos kénytelen vagyok egyetérteni.Szerintem így sokkal többet lehetne taktikázni, hogy "na, vajon hol lehet még monumentje?" meg "vajon csak ekkora sereget gyűjtött, vagy jön még második hullám", stb. SImán izgalmas, hosszú csaták lennének.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #6107 üzenetére
Neked van swift egységed. Tehát ha középre kell startolni, te már rég orbot húzol mire oda ér.
Egyébként az imperial egy dolog. DragonDave simán Guardiannal is megetet.Magyarul, keveset játszottál még frost t1 ellen, így nem találtad meg rá a gyógymódot.
Az imperial rush nem is olcsó. Imperial + pajzs 100 power. A scorsi 60 + a pajzs 20. Ez már 180 összesen. Ha nightguardot használsz 150 powerből van egy imperialod.
Próbáld meg noxokkal megállitani. Az ugyanis knockolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest