- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
persze igaz de annyira balanszolnak mindent h ez oda fog vezetni h végül 1 teljesen átlagos rts-t kapunk így meg elveszik az a varász ami miatt még msot is játszok vele és nem hagytam abba.
Mindenki sír minden miatt h ez op így nem jó ez erősebb mint az pl battleship vs sprit ship esete.
Miért kell a battleshiept buffolni, mert a spirit ship erősebb....
Akkor a shadow worm nerf az már magába szánalmas ok.Pont az a baj h minden szín kap mindent.
előbb utóbb teljesen elveszik majd a színek egyénisége.Ha a mana wingre gondolsz, gondolom arra.
Azért írtam mert írtó nagy előny eggyes mapokon az h ott 1 nem is drága repülő egység, kb olyan mint az enligh.
korábban írtam 1 másik threadba.
Ott a nox carrirról volt szó, h miért nem használja senki.
Én írtam oda h ugye pvp-re a cc miatt hamar kiüthető és elég drága(bár pvp-re van értelme mert 1 hit 1 orb u0-is)
viszont pve-re semmi értelme mert nincs olyan map ahol megérné vagy lenne értelme használni.
Na ott kaptam 1 olyan választ hogy "nem minden lap használható pvp-ben és pve-ben egyaránt"
És ráadásul a mana wing még a jobb eset, nem beszélve arról h ez rare míg az ur.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- 450.000Ft HELYETT szinteÚJ OnePlus 15 egyenlő 16 ami 2 a 4.-en Sand Storm 16GB / 512GB
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest