- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
a motk-s verzió egy vészmegoldás lenne, mert nagyon le kell venni a ranget h az épület mellé azért tudj hívni meg varázsolni.
a másik lenne a jó ami konkrétan blokkol minden varázslatot az épületre(aminek az épület a célpontja.)de ezek mellet ott van az a pk_kites megoldás is amit írtam akkor viszont az lenne a baj h nem tudod javítani, csak 2 frost egységgel.
de erre meg ott van az h akkor csinálhatnánk egy ami kaput a kezdőorbhoz amivel 100 powerért instant lehetne javítani az épületet.
persze csak akkor mikor ellenséges egység nincs a akárhányas rangéjébe.
ez viszont megint komplikált épp ezért lenne jó ha spell blokk efektet közül egyik működne.mindenesetre a mapnál én úgy gondoltam, hogy lehetne olyan mint ami a te bázisodnál volt a simai pályán.
ne a kezdőbázis közelébe legyen hanem egy olyan helyen ami több oldalról támadható.De elég messze van a kezdőorbokhpz.
Viszont ez h nincs well a közelébe sztem jó mert így nem lehet full élettel hívni, ami kiegyenlíti a védő és támadó közti esélyeket.
A több épületes ötlet is jó és még taktikusabb, de ez előbb mindenképp kell alapnak.Addig is itt van mindnekinek egy nagyon alfa verzió és op parádé a frost jóvoltából.
BD alfa verzió
(bocsi a silány minőségért)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4577
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- MCDODO T03 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest