- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
bozont #31556 üzenetére
én is utálom, azzal a nyíl egyenes lövésével tiszta röhejes, ellő vele még a világ végére is 100% pontossággal semmi ballisztikája nincs... pl a csiterek előszeretettel használják..
van olyan töltény ami nem söréteket szór, de amivé alakították az viccmondjuk az egész játék szar ilyen téren mert nincs semmi egyensúly a fegyverekben (mármint nem valósághű), az LMG fegyverek is csak akkor lennének jók ha totál 4-5 golyó már halált eredményezne SC-ben, lassú tárazásuk rendben van. Másik meg a csipák, pl m95 ami átlő még egy ki/**szott páncélt is, és egy db .50cal tölténytől nem murdel meg senki... csak ha magnum lőszert használsz - mondjuk akkor se 100% hála a lagnak
reflexből elkezdtem lőni a csapattársamat, kiabált is h h same team meg minden, volt ff is de hál ég nem lett semmi baja... a lag mi
most perpill jól jött
-
Xaels
félisten
válasz
bozont #27932 üzenetére
Én olyankor nyitok egy új squad-ot. Ha vannak nyitott csapatok akkor az is rengeteget tud dobni a játék sebességén. Ha egy másik squad teljes létszáma várólistán van akkor az 1. rád tud születni majd visszamegy a squad-ba és az egész csoportjuk rengeteg időt nyer vele és ha szerencséd van akkor egy idő után lesznek nálad is emberek, főleg, ha jó a pontszámod, mert ugye a játék végén a gold squad pin-t azért jólesik behúzni.
-
Xaels
félisten
válasz
bozont #27866 üzenetére
A lag téma:
Ennél a játéknál kicsit másképp működik mint pl. egy COD-nál. Duty-ban próbálnál meg 100-as ping közeli értékkel játszani. Tiszta diavetítés lenne vagy teleport effect keletkezne. Valahol olvastam(most meg nem mondom hol), hogy a folyamatos játékélmény érdekében a szerver kiegyenlíti a késlekedést. A megfigyeléseim alapján lehet benne valami. Ha egy szerveren éreztem a laggot, ott biztos volt 1-2 brutálisan nagy pinggel játszó egyén. A bejáratott szervereken(IRAM, cBc, BF.hu, Multigaming stb...) ritkán tapasztalom, mert visszatérő játékosok vannak hasonló pingekkel és szvsz a szerverek is jól karban vannak tartva. Ezen felül itt nagyon sok adat közlekedik oda-vissza a szervereken, ha kiversz egy ablakot azt minden játékoshoz el kell juttatni, ha egy kráter keletkezik az akna helyén azt is, a fizika is rengeteg pluszt jelent és ezek mellett az online statisztikákat is vezetni kell. Mindezt akár 32főre. Sajnos nem lehet tökéletesen kiküszöbölni, de ha van 1-2 szerver amit bejáratsz, akkor ez nem olyan szörnyű.
Squad respawn felpörgeti a játékot, sokkal jobb ez a megoldás mintha mindig a kezdőre kéne születni és a 2-3percet rohanni a célig.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bozont #27866 üzenetére
Felejtsük már el a lagolásos faszságokat....a világ 2 pntjáról vagy összekötve egy szerver parkkal,amit isten tudja milyen vasból áll,+ még a többi játékos is csatlakozik+egyszerre kéne ugye valós időben megjeleniteni mindent...LAG van-volt és mindig lesz, nem lesz a pingje mindenkinek egyenlő!!!!
26 millió routeren ,gépen megy át a bit mire eljut hozzád...utána kéne olvasni a hálózati kapcsolatoknak..... -
Balika23hun
aktív tag
válasz
bozont #25417 üzenetére
Elvileg azonnal meg kellett volna kapnod, sajna elég sz@r a veterán rendszer.Nekem van heroes-om is meg bf2-öm is de mégse kaptam meg, hiába van mind ugyanazon az email-en.Állítólag az ea ügyfélszolgálatnál el lehet intézni, még nem próbáltam mert annyira nem fontos a garand nekem.
-
L4D1K
őstag
Na, fellelkesülve a mért eredményeiden, csináltam én is egy benchmark ot.
Beállítások:
WindowSettings]
Width=1920
Height=1080
Fullscreen=true
RefreshRate=60
VSync=false
[Sound]
Quality=high
VoipEnable=true
[Graphics]
Effects=high
Soldiers=high
Vehicles=high
Overgrowth=high
Undergrowth=high
StaticObjects=high
Terrain=high
Shadows=high
Bloom=true
HSAO=true
MSAA=0
Water=high
MainQuality=custom
Texture=high
DxVersion=auto
Aniso=0
Detail=highEzekkel a beállításokkal kb 1 óra játék alatt min 15, max 61 ill átlag 29,716 FPS-t értem el. Szerintem ez egy tuningolatlan(2,66GHz) E8200, és egy MSI 9800GT 512 hez képest nem is olyan vészes
. Ha teljes játék nagyobb étvágyú lesz, kénytelen leszek felpiszkálni a proci órajelét.
Boldogság
-
Zsozsooooo
tag
Hát én még ilyennel nem nagyon találkoztam más játékoknál, hogy a semmiből megjelennek az emberek és nagy butaságnak is tartom. Valahogy nem illik bele, még ha valami "szuper fantazy" játék lenne és persze meg lenne oldva pl előjele lenne az érkezésnek, mint amikor teleportálnak (energiamező) vagy valami. De hogy a semmiből ? arról nem is beszélve, hogy ott a medic újraéleszteni akkor minek még ez is ? Tegyük fel megy 2 squad vagyis 8támadó abból 2 támadó elsunypg jobbra a többiek elvonják a védők figyelmét balról ha még marad is 2-3 védő az "A" pontnál más dolguk nincs a támadóknak mint harc nélkül meghalni és ráspamolni a társaikra akik a másik feléből támadnak.
-
r-chee
őstag
Nem kell morogni, ezt hívják összefogásnak, csapatmunkának. Lefogadom, a védők össze-vissza rohangáltak a pályán, holott egy gócpontra kellett volna koncentrálni, derékba törni az ellen spaw-nolását. Én többször is játszottam remekül összetartó csapatban, ahol a földig rombolt bázison reménytelen helyzeteken kerekedtünk felül, és mindkét M-COM állomás megmaradt sértetlenül. Nagy harc volt, de jól szervezett. De sajnos a legtöbb gamer csak fut a saját feje után, vagy beül kempelni, és csak a saját stat számít, b*xik nagyot a csapatmunkára.
-
Allien
veterán
Nem bánkódok emiatt, hanem ilyen hsz-ek miatt már inkább:
"gyenge géppel kimagasló játékfuttatást", na, ez már bántóbb. Persze, béta, rá lehetne fogni. De, ha kiadok érte 10E pénzt, jogosan elvárható lenne, hogy a minimum konfigon 24-30 fps-l elmenjen. Az még "élvezhető", mert nem a látvány miatt multizok.Ha így lenne, akkor természetesen már mennék is bótba új cuccosért pár száz ezrest ott hagyva.
Mindegy, ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Call of Duty: Black Ops 6
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest