- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
játékon belül melyik a sztereo? windowsban most sztereo fejhallgatón van, játékban mi legyen ? ilyen default hifi, headphones war tapes, meg ilyenek vannak
-
jansky1
senior tag
válasz
WhiteWalker #26321 üzenetére
igen, az fennvan
ati hdmi audio akrámivel sikerült, de most meg ilyet ír az egyik program
fogalmam sincs mi ez.
azért leírom mi a probléma és miért ide teszem ezeket.
bad company 2-ben szar a hang, pl a robbanás mindig körülöttem van hiába 20 méterre a baloldalon robban. nincs pisztolyhang, nincs trapp. stb. -
jansky1
senior tag
mivel a hang még mindig nem jó nálam vettem a fáradtságot és belenéztem az everestbe meg az eszközkezelőbe
lehet ez a baj
milyen driver kéne ezekhez bakker ? help pls
összeakad az alaplapi meg a videokártya audioja? bakker azt se tudtam, hogy létezik a videokártyán ilyen hangizé
-
jansky1
senior tag
tovább folytatódik a hang mizériám. most vettem észre, hogy pisztoly hangok egyáltalán nincsenek
a sajátomat hallom, de van, hogy meghalok, nézem, hogy mitörtént és látom ki van írva, hogy pisztollyal lelőttek, és ott rohangál körülöttem az ember
-
jansky1
senior tag
bakker bemegyek egy szerverre. állok egy házban, lő a társ, de nem lehet hallani, hogy mellőlem, vagy egy emelettel feljebb
vicc az egész
-
jansky1
senior tag
válasz
F_Zolee #25945 üzenetére
asus p5k alaplapi integralt. eddig is sima sztereo füleseim voltak, más játékban nincs gond. évekig counter-strikeoztam, ott soha nem volt probléma, ahogy most sincs. ott rendesen jön a hang. jobbrol balrol alulrol felulrol elorol haulrol. ezert erdekes, hogy itt bf-ben, ha robban valami akkor hallok minden iranyból hiába robbant 20 méterre jobb oldalon. bementem direkt ures szerverre dobalgatni a granatot es ott is ugyanez.
ez a cmss ez hol van?
-
jansky1
senior tag
sajnos erre a problémámra még mindig nem kaptam válasz:
nekem a hangokkal lenne problémám
a trappokat, meg a robbanásokat, lövéseket nem tudom meghatározni, hogy milyen irányból jönnek. valamiért minden lövés meg robbanás olyan mintha pont az én poziciomban történne. ennek mi lehet az oka? optionsba headphones van beállítva.
counter-strikeba ezzel nincs probélma, ott minden alkalommal tudom, hogy hol van az ellenfél, lent-fent-melyik oldalon-milyen irányba... na ez hiányzik nekem a bfből..segítsetek pls
-
jansky1
senior tag
én viszont ritkán találok olyan magyar szervert, ahol balanszos a játék. általában conquesstel mind a 4 pont az egyik csapaté, a másik meg be van szorítva a kezdőjébe, rushnál meg vagy végigszalad az egyik csapat az egész pályán, fordulásnál meg az első résznél nem lehet továbbjutni ..
-
jansky1
senior tag
ezeket a dolgokat oldották meg a red orchestrában. ott nem mehetett a tankkal csak úgy akárki.
. volt tankos kaszt, azt csá
-
jansky1
senior tag
még mindig várom a tanácsokat a hangbeállításokkal kapcs. problémát vázoltam korábban
-
jansky1
senior tag
ok. most mintha jobb lenne a dolog, de a pl a gránátrobbanást még mindig mindenhonnan hallom. hiába nem alattam robban, hanem jobbra tőlem 20 méterre. ennek mi lehet az oka ?
-
jansky1
senior tag
és dx 9 meg 10 között van lényegi különbség ? én dx9el nyomom a hd4850-el
-
jansky1
senior tag
válasz
madgie #25697 üzenetére
aha, és hol kéne szétnéznem ?
remélem be lehet úgy állítani, mint a counter-strikeban... ott tényleg centrie be tudtam lőni, hogy hol van az ellenfél, alul felül, fal mögött, minden irányba
kicsit részletezem.
eldobok egy granatot elfordulok tőle, jobb fülesből kéne hallanom a robbanást, de MINDENHONNAN jön a hang.. -
jansky1
senior tag
szerintetek az normális, hogy ebben a játékban a hangok alapján nem tudom pozicionálni az ellenfeleket? pl megállok egy pillanatra, és mindenhonnan hallom a trappolást, ami azért a counter-strikeban nem volt így. ott megálltam egy helyen és a hang alapján tudtam, hogy ki hol van hozzám képest. itt ez lehetetlen. a játék ilyen vagy az én beállításom szar?
-
jansky1
senior tag
egyébként játékostársakat jöttem ide keresni, csak megláttam a hozzászólásodat :-)
szóval jó kis publicoláshoz keresek társakat. skill van, ventri-teamspeak-mumble szintén :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest