- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
gabipaci #15347 üzenetére
Nem állandó a probléma. Nem is írtam ilyet sehol. Mi több, ki is szoktam emelni, hogy XY napon XY órát tök jó volt a game, és nem volt anomália. Aztán van hogy beüt a mennykő, és szívás van egész este.
Lehet a magas pinggű játékosokban kell keresni a hibát, amit egyszer már beszéltünk, hogy a patch után majd megoldjátok. Más kézenfekvő magyarázatot nem tudok, bár kétlem, hogy csak nekem van hasonló gondom. -
mackosajt
addikt
-
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14961 üzenetére
jaja
mondjuk tegnap jól feltöltöttük a 2-est is...
Bár egyébként is nem ártana,ha többen lennénk,akik sorállás helyett az 1-esen,inkább felnéznénk az akár üres 2-esre...
1 ember nehezen tölti meg azt is,de ha épp nem élethalál az 1-esen tolni,lehetne a 2-esen is nagyobb ph-s forgalom. -
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14748 üzenetére
egy próbát megér.
Persze azért próbáld ki,neked milyen a pinged,bár ismerve a magyar határ azonnali +80-at a pingre rakó képességét annak ellenére,hogy tegnap 120-as pinggel Borderlandsoztam Dél-Afrikai sráccal,és 150-en amerikaival...főleg nálunk van a probléma.Bár itt szerintem a stabilitás is részben az oka.
Bár én elégedett lennék a 80-as pinggel isa billentyűzetem adatai alapján(a Logi G15 folyamatosan kijelzi a pinget,amikor megy a játék,sőt sok minden mást is
)azért 30-40nel kisebb volt a német szeró pingje mindig,és sokkal stabilabb.
De ezek majd kiderülnek,végülis függ attól,hogy a szolgáltatónak hol milyen gépei vannak,és hány szervert futtatnak rajtuk,hátha kevés német bérel pont itt szervertegyébént szerintem te nem sokat fogsz észrevenni,mert mégha jó is a te pinged,az ellen innen van a környékről,tehát neked eddig sem volt könnyebb dolgod.Mivel mi vagyunk a fájó pont részben,igy végülis mindenkinek jobb lehet az akció eredménye.
Egyébként még mindig nem futnak
-
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14743 üzenetére
hurrá.még jó,hogy a szerverek meg állnak...erről még nem nyilatkoztak a kedves bérbeadók?
Lehet,hogy nekem a Gametracker-es szerver többe volt,de abból van német,sokkal jobb pinggel,és semmi ilyen anomáliám nem volt...
1 hete legalább vacakul megy a szerver,óriási laggok,akadozás...korábban sem volt perfekt,de ez,ami mostanában van...
És más szervereken nem tapasztalni ilyeneket,legalábbis közl sem ilyen szinten,a hitbox,lag,stb.dolgokba már úgy beleszoktam,hogy idegen szerveren mindenki elé lövöldözök rutinbólés persze,hogynem találom el.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
gabipaci #14613 üzenetére
A felháborodásoddal és a szemtelenkedéseddel csak elismered az általam leírtakat.
Persze lehet itt bagatelizálni, meg cinikuskodni, attól még a tények tények maradnak.
Ezzel csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy mindenkit kick-elgettek azzal,hogy megsérti a szabályaitokat és közben ti magatok is elkövettek ilyen dolgokat.
Ugyebár ez nem szép dolog?!
Hidd el én lepődtem meg legjobban mikor készítettem a képet.
-
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14608 üzenetére
na vegye akkor elő már,kinek mi baja van
Gyerekek,ez nevetséges.Én is csináltam már baserape-t,spawnkillt,loptam tankot,helit,quadot,de még egyszer azt is megúsztam,hogy beálltam UAV-ozni
Hogy nem zavart senkit...fingom sincs,hogy nem vették észre,hogy ott állok,nem lelőttek,hanem pár rakéta után megadta magát az UAV,és elosontamSzóval mindenki tudna mondani épp elég ilyesmit szerintem,gusztizott már pofán szerintem az összes ph-s 2 méterről,én is adtam ilyet párnak,nyomom a gl-t is...
De mégsem ez a jellemző.
És nem is ennek kellene lennie a fontosnak,hanem hogy 1 csapatnak kéne lennünk,és jól szórakozni.És mintha ezt felejtenék el páran hirtelen pár apróság miatt.Nem éri meg,körbeköpködhetnénk egymást,de ennek lesz a vége az,hogy mindenki haragszik mindenkire,és nem lesz ph-s a ph szerveren...igyis elég gyér mostanában,ha 2-3 ph-st látok egyszeree fent,már örülök.1 hónapja 8-10 is volt akár fent.És ennek oka van... -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
gabipaci #14597 üzenetére
Azt sajnos nem sikerült megörökítenem, mikor a hegyre vezető úton elmentél mellettem a tankkal.
Mire felértél a hegytetőre addigra fogtam fel, hogy ez bizony nem saját ember volt és spot-oltam rád egyet. (ekkor tartottál a dombtetőn és még nem tudtam, hogy Te vagy az)
Ezért látszik a tank a map-on a neveddel.A képet pedig ezután készítettem... 2010.05.21-én pontosan éjfélkor.
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
gabipaci #14592 üzenetére
A Wolfi csak vicc volt...
Gondoltam nem kell magyarázatot fűznöm a képhez, hiszen már előtted megértette Zolás is, hogy mit ábrázol a kép. (és aki fél óránál többet játszott már életében a játékkal az is kitalálja)
Ha esetleg mégsem menne,javaslom kérdezd meg az admin társaidat mit ábrázol, ők biztosan segíteni fognak!
(Bár kétlem, hogy magadtól nem jöttél volna rá) -
HS 2142
őstag
válasz
gabipaci #14581 üzenetére
Én ugyan nem használok CG-t, de szerintem ezt a Nelson Bay-es paragrafust nem lehet nagyon ellenőrizni, vagy ha igen lehet valaki nem tud róla (majd csak max amikor a kick reason látja), meg ott sok M-COM házban van, amit a mortar után rakétával a legkönnyebb szétbontani (még ha sokan nem is így tesznek és inkább kacsavadászatot rendeznek helyette).
Amúgy nem értem miért pont CG, ha valaki meglátja, hogy tiltott átvált RPG-re....
(vagy M136-ra és így nem kerüli meg a szabályt mégis ugyanott vagyunk, a CG már nem is olyan erős mint anno) -
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14579 üzenetére
Én csak annyit kérnék,hogy legyen már egységes a szabályzat élőben és R-Chee oldalán is.Nincs bajom a CG full tiltással a Nelsonon sem,stb...de akkor ez legyen kint,én is eszerint voltam,hogy szóltam,aki full alkalmazta,de azt sem jó megkapni,hogy miért nem szólok,mert az előző adott mapon valamelyik admin valamiért szólt...
Megmondom őszintén,bár nagyon ritkán cg-zek eleve(Nelsonon meg medicelek),de én pl.nem szoktam szólni a nem notóriusoknak,hacsak nem emlegeti valaki,hogy nagyon használják,elfogadom,hogy becsusszan 1-1 ilyen kill is,főlegha látom,hogy amúgy bontogatják a házakat.
Egyébként az RPG-vel nem tudom,bug-e,de számtalanszor járok úgy,hogy kilövöm a 4 raksit a tracelt tankra,nem akad el a lövedék semmiben,mégse robban a tank,és nem kapok sebzést se.Pedig felülről is hatni kéne 4 RPG-nek azért.Viszont CG-vel ilyen nem jellemző,az működik.RPG-vel is jó a manuál oldalról,2 raksi és pusztul a a tank,ha fullos is.
az AT4 meg lassú és nem traceres,házra lőve meg hiába omlik a fal,a mögötte levőt nagyon ritkán viszi el. -
r-chee
őstag
válasz
gabipaci #14574 üzenetére
Így van, én már anno a jövőbe láttam
.
"Tilos a az ellenség járműveinek ellopása. Kivételt képez Rush módban a map következő részének megnyitásakor az ellenség (korábban saját) bázisán rekedt játékos tank ill. egyéb jármű eltulajdonítása."
Asszem nem kértem ki erről admintársaim mindegyikének véleményét (kérdeztem egyáltalán bárkit is?
), de szerintrem ez így van rendjén. És így is lesz
.
-
BandiHUN
veterán
válasz
gabipaci #14530 üzenetére
1 haszna még van,ami nem volt emlitve...a füst.
Igaz,hogy az is lassan tölt újra,de legalább egyszerre 3 gránátot lő ki,és elég nagy felhő keletkezik tőle.
A dolog hátránya:rá kell készülni az uav-ozásra vele,mert tanknál szerintem sokkal többet ér a másodlagos fegyó pl,mint a füstfelhő,mégha ez utóbbi le is löki a tracerelést is,de ha nincs,aki javitsa a tankot,ideig-óráig segit,és a füstben a sofőr se lát semmit,csak a spotolásokra hagyatkozhat.
Persze ha m-comra megy a dolog,azt látni mindig,és "érzésre" is meg lehet szórni,de az tracertávon kivülről is megy.
És rosszpont:sajna hc-n sem öl/sebez az uav füstgránát,pedig a gl helyett felrakhatóval hc-n egy lövés az ellen testre isEgyébként én is szeretem az uav-ot,szoktam irtani is vele azért mindig legalább 1 főt+spot+bejáratrobbantás a többieknek,tank ellen azért nehezebb,mert kell vagy 2-3 találat,és az másfél perc,akkor már többet ér az első vonalas védők/fedezékük kilövése,a tankot letudják hamarabb a gusztisok,ha odaférnek hozzá.A füst pedig elterelésnek is remek,mert az éppen nem támadott m-comra lőve a másikat otthagyják,és fentről jól látja az ember,hogy melyik felé indult a csapata,sőt egy gyors bejáratrobbantással már meg is van a "csapda"
Egyébként ajánlatos az elején tüzelés stb nélkül,feltünésmentesen a védők bázisának végéhez repülni,kevesen néznek hátra-fel
Egyébként szvsz abakannal a legkönnyebb leszedni,könnyen belőhető,mennyivel kell elé lőni,ha gyorsan mozog,akkoris elég 1 tár max,ha áll,akkor 2-3 dupla is elég neki,menet közben max automata csipával lehet gyorsan lekapni. -
ciry
őstag
válasz
gabipaci #14556 üzenetére
Na épp ez az, amiért nem értem hogy harmadjára miért vitázol ugyanazon, amit Te el sem követsz..??
Védem a játékosokat, annyi.
Valparaison a 3. pontról a védők m-comjait szét lehet lövöldözni a bázisról a tow-val(vagy mi a faszom a neve), szét is szoktam, már ha hagyják.
Ha nem, akkor se büntizek, mert így korrekt.
Patch meg a büdös életben nem lesz -
KL
tag
válasz
gabipaci #14558 üzenetére
Létszámfüggő (PH!-n egyértelműen így van). Nem tudom pontosan hol fordulhat meg az arány. Egy 16v16-ban a támadónak van nehezebb dolga rushban, gyakorlatilag mindenhova jut elég védő. Pl. egy 6v6-ban a támadó könnyebb helyzetben van már (ha azt az utópisztikus állapotot feltételezzük, hogy senki nem kempel), egy adott pontra összpontosítva helyileg jelentős létszámfölényt tud létrehozni.
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #14537 üzenetére
A kezdő pontról UAV-ozót a legtöbb helyen nem tudják megölni, arra még rá lehet kenni, hogy bázis, a többire nem.
Nincs ilyen, hogy főbázis, mellékbázis. Van határ, amiket azért húztak a tervezők, hogy az attackerek meg tudják kezdeni a támadást, a többi csak mesterséges, kempervédő dolog.
A defenderek is leszületnek, őket viszont nem baj, ha szétdarálják, pedi az az ő bázisuk.KL: egyik hülyeség szüli a másikat ez van.Én kértem, hogy legyen egyértelmű minden, vagy legalább a bárhol késelés, c4-ezés engedélyezve legyen, de sajnos nem jött össze.
Tőlem amúgy, azt lopsz, amit akarsz, olyan sokszor úgy sem jönne össze.
Ha a balance miatt vagy megsértődve, jelzem, csak miattad pakolták át a fél csapatot akkor, csak te eltüntél és mire visszajöttél a gyengébb csapatban voltál megint.
Természetesen, én nem lopkodom, nem lövöldözöm erős fegyverekkel stb. nem is azért írogatom, mert csak ezzel tudok pontot csinálni. Úgyhogy csak szólok, most sem miattam megy a vita. -
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #14527 üzenetére
Na és?
Odamegy, 1-2 embert megöl, őt megölik és annyi.
Ha meg mondjuk olyan csinálja, aki nem ismeri r-chee blogját, meg végképp nem érti mi van.mackósajt: pont az a kemp benne, hogy te lőheted az ellent, de téged meg nem szúrhatnak le, nem lőhetnek be a bázisra, mert jön a szabályszegőre a kick.
Természetesen a fair play-re hivatkozva. -
Joe-T
tag
válasz
gabipaci #14510 üzenetére
Lehet hevesebb vérmérsékletű volt a srác és bejött neki a nagy vas!
Én is csak közlekedtem a tankkal, nem puffogtattam vele! Viszont az nem nagyon tetszett,hogy Isla Incontences (talán jól írtam) pálya végén nem értettem miért kell ilyen kevés játékos esetén használni a mortal strike-ot! (mi védők voltunk ás az "A" mcomot védtük, a "B" már elesett ekkor)
Akartam is írni a srácnak, hogy nem lehetne-e mellőzni ezt a dolgot, de a harmadik majd negyedik mortal után úgy döntöttem, hogy lehet fölöslegesen koptatnám a billentyűzetet! -
Joe-T
tag
válasz
gabipaci #14508 üzenetére
Szia Gabi!
Tegnap a kettes szerveren volt egy érdekes dolog. Nem tudom nálad, hogy viselkedett a program! Valparaison amikor hárman voltunk csak fent egy néhányszor védőként sikerül lelőnöm titeket és érdekes módon a kör végét simán nulla ponttal zártam! Kérdeztem is, hogy neketek sem adott pontot a játék?
Illetve egy másik érdekes dolog, hogy most kezdtem el a medic kasztot és minden egyes elhalálozásom után minden spec tulajdonságot újra be kell állítanom, holott úgy tudom, hogy a program mostmár meg kellene, hogy jegyezze a beállításokat, mégsem ez történt! Másnak is van ilyen vagy ez csak nálam egyedi probléma?
Volt egy érdekes dolog még Arica Harboron. Elhalálozás után nem tudtam saját csapattársra rászületni, de ez még hagyján, de hogy még a térképre sem tudok a bázisra bökve azért az egy kicsit bosszantó! Teljesen olyan volt mintha kifagyott volna a programnak az ujraszületős része, de a többi minden működött, aztán egyszercsak működött rendesen! Érdekes anomáliák vannak ebben a gémben "néha"! -
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
gabipaci #14493 üzenetére
A caps lock-ra van beállítva a sprint nálam, így az minden megynyomásra ki-bekapcsol ugyebár.
Mielőtt írok sosem nézem, hogy éppen milyen állapotban van, így ez nem azért van mert nem ismerem a gombot, vagy mert így szeretném érvényre juttatni a mondandómat.
HISZEN AKKOR ITT IS ÍGY ÍRNÉK...
Azt megköszönöm...
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz
gabipaci #14491 üzenetére
Már elnézést, de kezd mókás lenni amit műveltek a szervereteken...
-Dobáljátok az embereket örökké egyik oldalról a másikra?! (függetlenül attól, hogy az erősebb vagy gyengébb csapatban játszom)
Gyakorlatilag nekem mindegy melyik csapatban vagyok, egyikben sem játszom se jobban, se rosszabbul.
Mielőtt valaki erre hegyezi ki a mondandómat.-Kickelitek az embert, mert leszúrja az UAV-ost?!
A szerver szabályzatban ilyen tudtommal nem szerepel...Itt a fórumon mindenki annyira tudja írogatni, hogy ő mennyire mártír és átáll a másik team-be ha balance szükséges, ellenben a játékban ennek nyomát sem látni. (tisztelet a kivételnek)
Egyszerűbb átteni 2 másik embert mint,hogy szólsz egy TS-kollégának, hogy ugorjatok át a másik csapatba ugye Gabipaci?!
Ha így folytatjátok lassan elszivárognak az emberkék a szerveretekről, aztán játszhattok ahányan maradtok!
Miért jó ez nektek?
-
-
medvezsolt
senior tag
válasz
gabipaci #14464 üzenetére
Ez a logó egyébként hova kell?
Amugy hát jó kicsike
Ilyen méretben szinte semmi se látszódik rendesen. Nem az igazi ez az aprózás
. Nem is érdemes akkor más betütipust csinálni, úgyse látszik
madgie: Pofás az a PH logó a granyó kanócán. De kis méretben az se látszik,nem?
Meg akkor már PH! SUN is lehetne
-
ciry
őstag
-
ciry
őstag
válasz
gabipaci #14401 üzenetére
Értelemszerűen nem pályamunka
Gondolom, nagyon sokkal több info nem kellene majd rá.
Lehet szabály se ártana
Amikor tölt a gép akkor lesz látható?
Mert a betűméretre is ügyelni kell ám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyaralás topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest