Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

Elmúlt napokba játszottam ilyen este fél nyolc és éjfél között Breakthrough móddal
    Hát ez idegekkel bírni annyi de annyi retardált játékos, vagy kempingezik egy háztetőn vagy annyira fogalmatan a játékhoz hogy elfut az ellenséges játékos mellet, járművekkel nem tud mit kezdeni, és lehetne sorolni
    Tankkal berombol az ellenséges játékosok közzé majd kiugrik, és persze hogy elviszi egy ellenséges játékos aztán sz@punk mint a torkosborz

És ennek az eredménye hogy 10-ből talán ha egyszer kétszer van normális a játék, vagy az ellenfél harmatgyenge és se perc alatt végigfutunk a pontokon, vagy a mi csapatunk egy fing és még az első pontokat(pontot) se tudjuk elfoglalni

ÁÁ ez nem, míg választhatok soha többet kivárom az éjszakát akkor jobb a meccs, általában

De ez a nyomorult játék is
    Hourglass pálya Breakthrough mód
    Utolsó pontnál támadunk és bekúszok a foglaló zónába középen ilyen bokros részen
    Ekkor előre akarok még kúszni, erre mintha jégre értem volna kicsúsztam a f@ncaba, nem is kell mondani se perc alatt leszedtek, hát kösz nyomorult játék :F :(((

Arról meg ne is beszéljünk hogy tegnap hajnalba olyan két óra felé 11x rakott a védekező oldalra, na én nem védekezek, utolsó után Alt+F4
    Normális szerver keresőt nem tudtak ebbe a nyomiba belerakni hát akkor olyan apróságot hogy oldalt lehessen váltani.
    Oké hogy sokan átlépnének ha vesztésre áll a csapat, de miért nem lehet az a kör indulásánál megadni a lehetőséget hogy oldalt váltson az ember

Förtelem

Szerk;

Nem vágom de
    Heti küldetés
    Utolsó előtti kettőből nem kellene egynek meglenni hogy a végsőt feloldja?

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

Új hozzászólás Aktív témák