- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
válasz Fitzgerald #11598 üzenetére
Akinek nem ismerős a név: [Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer]
All fiat goes to zero.
-
Topikgazda
válasz Fitzgerald #11598 üzenetére
Eddig is játszottak, csak nem azok akinek tényleg kéne, vagy nem adtak a visszajelzéseikre , vagy nem jó visszajelzéseket adtak (valószínűleg)...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lendova
őstag
All fiat goes to zero.
-
Lendova
őstag
[sym.gg] frissült a 4.1-es fegyver adatokkal. Érdemes nézelődni, mert történt bőven változás annak ellenére hogy a patch notes-ban alig volt valami.
All fiat goes to zero.
-
Lendova
őstag
-
whiteman0524
aktív tag
válasz astrojoe12 #11590 üzenetére
Lehet hogy most hogy újra 100 ezrek játszanak a játékkal, újra nekiálltak a cheat készítők
-
astrojoe12
tag
Mi lett ezzel a játékkal? Az utóbbi két hónapban nem volt kiugró stat és nem volt olyan érzésem, hogy lecsalnak a picsába. A hét eleje óta viszont megint itt faszolnak a láthatatlan csalók 92/0, 72/0 47/0 K/D-vel. A prox sensor mutatja hogy ott van, a lépéseit hallani, de nem látni sehol, csak akkor jelenik meg a karakter, amikor lőni kezd. Álltalában egy szakaszban játszanak. Leuralják a pályát és tönkre teszik a játékot.
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Aventador91
őstag
ez a legjobb bf topikja?:
-
Topikgazda
És most elvileg május végéin full XP-t adnak ezek a portal módok is.
Gondolom lehet fegyvert/járművet is unlockolni végig talán... (már aki ott akarja)[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Lendova
őstag
-
fornettisuti
veterán
válasz Aventador91 #11578 üzenetére
Stodeh (youtube) használja a "megoldást".
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Mizol29
senior tag
válasz Aventador91 #11578 üzenetére
Lol ez milyen kérdés?
-
mettek
addikt
-
Aventador91
őstag
nálam olyan hiba van hogy felmegyek egy szerverre és az ellenséget amikor lövöm, ő visszalő. erre van megoldás hogy csak én lőhessek?
-
mettek
addikt
válasz IntelKiller7 #11574 üzenetére
Na ezek legalább jónak tűnnek. Kedvencem a 16v16 rush.
ezek a módok nagyon el lettek felejtve.Ezek hivatalos 2042 módok?
[ Szerkesztve ]
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Lendova
őstag
Húha! Még több K30 matyi lesz így a héten.
All fiat goes to zero.
-
bul07
nagyúr
Nálam visszajött az a hiba hogy random helyre rak le a pályán
Rányomok a kezdő bázisra erre lerak a másikra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
urbi73
senior tag
Jobban örültem volna ha a BF4-et végre megcsinálnák sx-re . Jelenleg ez a 800x600-as felbontás konzolra borzalmas.
-
-
regener
veterán
válasz FollowTheORI #11559 üzenetére
Plusz az is fontos hogy már nem jön új tartalom a Hazard Zone módhoz, csak javítások, az érkező pályák nem is támogatják majd a módot
Mintha olyan sok jött volna... -
lofagi
addikt
válasz Fitzgerald #11564 üzenetére
Azért kérdezem csak, mert én sehol nem láttam ilyet, csak azt,hogy June. Ami igen, náluk bármi lehet, de ha valahol van early akkor oké, csak én nem találom.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Bennyboy
őstag
Tegyenek be close combat mapot és 1 boldog playerük már lesz
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Fitzgerald
veterán
válasz lofagi #11563 üzenetére
Igazad van, úgy fogalmaznak hogy "early June", ami lehet elseje, de tizedike is, illetve a DICE szótárában még akár 19.-e is.
#11562 IntelKiller7
Fogalmam sincs. Valószínűleg jönnek még dolgok, amelyek nem lettek most bejelentve.
A videó is azzal kezdődik, hogy az első season-t majd júniusban mutatják be részletesebben, gondolom az update előtt nem sokkal.[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz Fitzgerald #11558 üzenetére
Azt hol olvastad,hogy a hónap elején indul a szezon?
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
IntelKiller7
veterán
válasz Fitzgerald #11558 üzenetére
1 uj map? Az kemeny.
portalba is igertek anno seasonkent 2 mapot. Az hol van?Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lendova
őstag
válasz whiteman0524 #11557 üzenetére
Elindult az early access.
Engem ez meggyőzött, hogy megvegyem majd a Year 1 Pass-t.All fiat goes to zero.
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #11553 üzenetére
Ez igen egy pálya, ilyen tempó mellet megjelenéstől egy év alatt 2pálya
Bár a Season2-re nem igér új pályátEnnek lehet ám tapsolni
Videónak jótt tett hogy nem lehet már látni mennyi dislike-ot kap.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Topikgazda
válasz regener #11554 üzenetére
Nem megint, hanem most először, és egyesével jah a visszajelzések alapján elvileg mindegyiket módosítják majd érdemben is a szezonok során.
Mondjuk ez hogy új battlepass, azt nem tudom hova tenni... még a régivel sem kezdtek semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Összefoglalva:
Június elején indul az első season. 1 új map, 1 új operátor, új fegyverek, járművek, stb.
Illetve klasszikus fegyverek is várhatóak Portalból, amelyek átdolgozott formában kerülnek majd át, illetve lesznek használhatóak AOW-ban.
Ez az első új, kanadai map állítólag olyan lesz hogy íjj, minden tapasztalatukat beleteszik a designba, és a jövőben is ezzel a design filozófiával kreálják majd a mapokat.
Új animációk, voice lineok az operátoroknak. Az operátorok külsején is változtatnak, hogy ne nézzenek ki úgy, mint aki most jött vissza a nyaralásból.
A mapok steril látványvilágát is igyekeznek feldobni különféle tereptárgyakkal, átdolgozott, infantry gameplay-re fókuszáló terepelredezéssel, több fedezékkel.
Teljesítményen is dolgoznak, de ne várjunk csodát, nyilván nem fog 4 magos i7-el, meg 6 éves VGA-val jobban futni a játék. CPU spikeokat igyekeznek eliminálni illetve minimalizálni, ahogy azt már a 4.0-ás peccsben is tették (igen?).[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
-
Lendova
őstag
Dolgom van így nem tudok most jobban ránézni, hogy miket tudtunk meg ma.
Ennyit itt hagyok:
Battlefield briefing: [link]All fiat goes to zero.
-
bul07
nagyúr
válasz Lendova #11545 üzenetére
"Hiába jött sok jó változtatás eddig,"
Ezen hangossan felröhögtem
Egy rétegnek esetleg, akik inkább cod szintű járműmentes játékkal akarnak játszani, azoknak talán jó volt( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Lendova
őstag
válasz ADAM1337 #11544 üzenetére
Mert nem is az.
A nagy kérdés, hogy a következő patch a szezon indulásra mit hoz. Én a nyakamat merném rátenni, hogy nem hoz elég tartalmat és ez fájó lesz. De ami még fájóbb lehet, hogy nincs jele annak, hogy a játék meglévő részén tudnának addig eleget kalapálni.
Hiába jött sok jó változtatás eddig, ezeknek egy része időnyerésre jó és az a szint amit el kellene érni még elég messze van.All fiat goes to zero.
-
Lendova
őstag
válasz whiteman0524 #11542 üzenetére
Nem hiszem, hogy messze járnátok az igazságtól. Én 10-20k közöttire tippelnék.
All fiat goes to zero.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz ADAM1337 #11540 üzenetére
Szerintem csak a Steam-es adatok vannak ott kb. 2-3 ezren tologatják mostanában. Ez nyílván csak a kissebbik része a cross platform játékosbázisnak, konzolokon általában sokkal többen játszanak mint PCn. De erről sajna nincs adat csak találgatni lehet.Illetve a Steam-es adatokban szerintem az Origin sincs benne de ezt már nem tudom. Én fejben magamnak meg szoktam szorozni a Steam-es adatokat 3-4-el, szerintem kb annyian játszhatják mindent is beleszámolva szóval sacc kb. 10 ezren. De ki tudja.
@Ellia +1
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
válasz ADAM1337 #11540 üzenetére
Teljes nincs szerintem csak Steam-ről van. Ez meg nem az összes - Én, ha tippelnem kellene akkor kb. 10k-t mondanék összesen az összes platformra.
-
ADAM1337
nagyúr
Van valahol stat a playerbase-ről ?
Kiváncsi lennék megjelenés óta hogy alakul, ismerve a hátteret, plusz amúgy a játék tetszene, ha nem lenne atom bugos még mindig. -
bul07
nagyúr
válasz aerosmith #11538 üzenetére
Hát én sose éreztem erősnek őket
És ott volt kellő mennyiségű jármű
Na jó már nem emlékszek pontosan a bf3-ba vagy 4-be a támadó heli az mocsok volt, mert a bázisáról ahol nem lehetett elérni a gunner lődözte kifelé a rakétáit és azzal öltDe amúgy aki nem akart jármű ellen az megtalálta a magának való módot vagy pályát
Na meg a pályák is elég jók voltakItt meg azt a megoldás hogy csonkolják a játékot
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz KillBorn #11536 üzenetére
Ha enged játszani akkor minden a legfrissebb
Ekkora pályákhoz, 1tank szerinted jó
Nem is tudom akiknek ez a kevés jármű a jó azok Bf3-ba vagy Bf4-be ahol tényleg voltak járművek mit csináltak volna, és ott nem volt baja senkinek a járművekkel
-
KillBorn
senior tag
Jött ez a 4.1.1 hotfix nemrég. Nektek mit ír főmenüben veriószámot? Maradt 4.1.? Nekem azt írja a menüben a beállítások között.
Egy ideig be volt kapcsolva az "auto update games" az EA beta appban, mert próbálgattam a beállításokat. Az alatt jött, és most nem tudom, hogy felrakta-e vagy sem
(volt már hasonló a 4-es javítással, ott véletlen a cancelra nyomtam, és nem ajánlotta fel többet. Úgy tudtam megoldani, hogy nyomtam egy app recovery-t.)Sztem jó a jármű balance, főleg wildcattal nyomom ha járművezek, de gyalog nem érzem azt hogy feszt a járművek miatt szenvedek mint korábban. Bolte pl. nagyon idegesítő volt állandóan. Így is óvatosnak kell lenni azért ha gyalog vagy, és járműves van a környéken. Ugyankkor tud ritkítani a jármű ha bemegy a tömegbe.
Lehetne sok tankos előváros/város foglalós pálya, és partraszállós tengeri csatás kisebb hajókkal, meg több repülővel.
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
bul07
nagyúr
Mindenki akkor vesszi meg amikkor akkarja
Mondjuk ennél a résznél várni, hát.
Nincs mireEz már ilyen, és mit láttunk, csak kifelé vesznek belőle nemhogy tartalom jönne hozzá.
De még hír sincs hogy fog valami jönniDe sokkat elárul az is hogy fizetős dolgok sincsenek, kinek, ki lenne az a elvetemült akki egy forintott pluszba belerak ebbe a nagy gőzölgő kupac izébe(bár sok bugyant van a villágon )
Amúgy röhely amit csináltak
32emberre egy tank meg egy heli, ez aztán igazi BFNagyon sok jó játékos hagyta itt a játékot, már igazi jó repülőssel se találkozni már, peddig azt nem gyengítették
Ha véletlen valki megkaparint egy tankot nem kell félni a repülőktől, mert a jók már nem játszanak
De nincs is értelme a repülőnek, gyalogosok ellen nem jó semmire, páncélos meg repülő tárgy alig van, percekig csak köröz és nincs kire lőjjön
Akki eddig nem fejlesztette ki a repülőtt annak már csak nagy szenvedés árán fog menni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
sith7
félisten
válasz FollowTheORI #11532 üzenetére
Hát, az van odaírva
-
Topikgazda
-
sith7
félisten
Ha olyan elvetemült lennék, hogy megvenném, akkor ez a verzió jó XBox Series - re ? [link]
Vagy mindenképpen cros - gen bundle - t kell venni ? Régebben, mintha azt olvastam volna, hogy csak az a jó ... -
bul07
nagyúr
válasz whiteman0524 #11521 üzenetére
Javítás javítássa
Lelépet itt már mindenki, észrevehetően szűkül a időkeret mikkor gond nélkül talál szervert se perc alatt, péntek késő délután is kellet vagy 3-4perc mire össze tudott halászni egy szerver indításnyi embert, persze sok Ai is kellet hozzá
-
Gyula84
veterán
válasz laposonly11 #11520 üzenetére
Gondolom ez [link]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
whiteman0524
aktív tag
válasz laposonly11 #11520 üzenetére
PC-n javították az akadásokat amiket a 4.1 patch okozott. A többi platformot nem erintette a bug. Kijavították kb 1-2 nap alatt, nehogy még az a maradék pár ezer játékos is lelépjen
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz laposonly11 #11518 üzenetére
Nem lesz 5 pálya a season 1-ben, de a 2 se valószínű, 1 pályáról tudunk eddig.
All fiat goes to zero.
-
laposonly11
senior tag
válasz FollowTheORI #11517 üzenetére
Hát ha nem jön vagy 5 új pálya, akkor elég hamar meg fogom unni. Single player ugye eleve nem várható, pedig azok jók voltak a BC2, BF3, BF4, BF1, BFV ben. Most biztosan spórolnak az EA-nál. Lehet át kéne állni a Call of Duty Warzoneosokhoz.
Ordo est anima rerum.
-
Topikgazda
válasz laposonly11 #11515 üzenetére
Az nem letöltés és nem is bug, hanem csak ahogy Lendova írja előkészítés.
Azt is írja, hogy "Preparing..." vagy ilyesmi.Erre jó ha van egy gyors SSD, mert hamarabb végez vele.
[ Szerkesztve ]
-
Lendova
őstag
válasz laposonly11 #11515 üzenetére
Mindegyik patch-nél így van. Gondolom kicsomagolja azokat a meglévő fájlokat amiben változás fog történni.
All fiat goes to zero.
-
Gyula84
veterán
válasz spanglee001 #11503 üzenetére
Azért Lendova a felelős
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
aerosmith
őstag
válasz spanglee001 #11510 üzenetére
akkor megnyugodtam azt hittem az SSDm szarozik a pálya betöltésnél, azért szaggat de akkor csak sima lag.
-
Lendova
őstag
All fiat goes to zero.
-
Lendova
őstag
válasz spanglee001 #11510 üzenetére
Az a cél, hogy mindenki meg tudja ezeket csinálni. Most aki 0-5 kill között tud 1-1 körben alakítani, annak ez elég tartalmas küldetés.
All fiat goes to zero.
-
Fitzgerald
veterán
Na, látom van 4-5 fps teljesítménynövekedés (legalább is AOW menüben) az előző verzióhoz képest, azonos beállításokkal. Az nálam 3% plusz. Dolgoznak keményen a srácok.
-
Lendova
őstag
-
laposonly11
senior tag
válasz spanglee001 #11503 üzenetére
Jáccá' akkor inkább a Battlefront II vel, annyi tartalom van benne, hogy nyugdíjas leszel mire mindet megcsinálod, 28/3 negyed + 7 játékmód, heti küldik, Stár Vársz fíling, Szingli pléjer, brutál klassz látványos grafika, ami egy régi gépen is száguld stb.
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz aerosmith #11500 üzenetére
Mi a fütyi, 15 Giga a patch? Mi van benne 10 új pálya? ... Ja nem csak fingnerfelés és Boris púzóágyújának gyengítése, fegyverek szellentésének áttörpölése, 128 helyett már csak 64 en finghatunk egymásra, meg ilyen törpisságok. Ez nekem úgy hangzik hogy ez a patch lenne így saccra 200 Mb, árulja már el nekem mi a fene foglal ebben a peccsben 15 Gigabájtot? Ha pl. bele raktak volna bele 300 új skint, akkor érthető, mert az így sok textúra, sok helyet foglal stb., de így?
Ordo est anima rerum.
-
IntelKiller7
veterán
130 orat jatszottam eddig a jatekkal.
szerintem 100 orat Breakthrough 128 playeren a tobbit Portal Bf3 modban.
Most, hogy egyik sincs a jatekban, le is torolhetem a picsaba ugy erzem.
Azert beszaras, hogy van 2 fajta jatekmod es meg ebbol is ki lehet szedni dolgokat…Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lendova
őstag
-
Gyula84
veterán
-
Aventador91
őstag
leglyób jatek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest