- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
-
Frozzy
őstag
Pcguru holnap adja postára!! Sz-Cs itt van..
Ja bocsi latom mar irtak
en most beszeltem veluk telefonon.. spar közepéről
-
Rico45
őstag
576-ból is kezdenek telefonálgatni hogy szerdán vagy csütörtökön és hozzák a gamét!
-
devilinsid3
addikt
válasz
Mr.White #14042 üzenetére
kérlek nézd meg az utolsó 200 hsz-t, hogy mennyit írtam és MIT majd vesd össze ezt azzal, hogy a többi hsz. miről szólt
ha valamit nem csinálok akkor az az, hogy ugyanazokat leírom 400x, sírok, hogy nem tudok játszani 30.-án de majd akkor ezentúl ezt fogom és nem vetheted fel nekem, hogy trollkodok#14043) spanglee001 még jó, hogy le van írva, hogy a VPN-en keresztül történő VÁSÁRLÁSÉRT kapsz bant
ha csak játszol akkor NEM
remélem többször nem kell leírni.. -
spanglee001
addikt
azt írták nekem, a TEAM AMAZING hogy twitteren beszéltek 2 fejlesztővel is, és az egyik azt mondta, hogy bannolnak a vpn ért, a másik meg azt mondta, hogy nem bannolnak.
gondoltam szólok -
Mr.White
senior tag
válasz
devilinsid3 #14039 üzenetére
hatalmas megmondóember vagy, de kis túlzással minden második hozzászólás a tiéd és nem arról hogy milyen a játék, hanem trollkodsz, offolsz, osztasz másokat.
-
fuvi
senior tag
még egy mail az ipon-tól:
Tisztelt Vásárló!
Örömmel értesítem, hogy a várt játék mostantól átvehető a boltunkban, így nem kell a hivatalos megjelenést megvárni, már mostantól azaz 2013.10.28-án 15 órától tud érte jönni és minden előrendelőnek Deluxe verziót adunk.
Rendelését köszönjük, és jó játékot kívánunk.
Üdvözlettel,
iPon Computer Kft. -
Laraxior
titán
USA-I proxyval enged játszani, vagy koreaival? Melyiket kell belőnöm?
-
devilinsid3
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
devilinsid3 #14034 üzenetére
(#14033) orichalcos na akkor mindenki lenyugodott és nem kellenek a nekem is jön meg én már játszom kommentek ezrével elárasztani a fórumot.. (és akkor még a mikor kapom kézhez kommentekről nem is beszéltünk)
ezek mind le vannak már írva 1000x, de mivel minden nap másik 200 érkezik persze, hogy nem olvassa el őket senki -.-"Óh, pedig lesznek ilyen hsz-ek az tuti.
-
devilinsid3
addikt
válasz
spanglee001 #14036 üzenetére
nem lehet, vírus
#14035) aizen92 remélem ezt csak trollkodásnak szántad
(amúgy meg, ha olvasnád a fórumot nem előzhetne meg, vagy 10 percig írtad azt a kommentet?)#14038) orichalcos de minek?
ki kíváncsi arra, hogy xy most éppen játszik-e már vele vagy sem.. max hd képek és videók jöhetnek, de a többire meg ott a válasz 3 sorral fentebb csak senki nem olvas el semmit bakker már..
-
spanglee001
addikt
3 dvd van benne
megvan a cdgalaxisból a DE és premium.
akkor kilehet nyitni a battlepackot vagy sem?
nekem csak külső usb dvd meghajtóm van , ezért inkább töltöm 16 megával jön lefele -
aizen92
addikt
Holnap postáz a pc guru!!!!!!!!!!! most beszéltem velük! kb 30-31-én meg is érkezik a game!
(#14030) boogie84: megelőztél.
(#14037) devilinsid3 : nem ütöm percenként a frissítés gombot..... videót néztem közbe kaptam a mailt és rányomtam arra h "új hozzászólás" ..... bocsánat magasságos devil.
-
devilinsid3
addikt
válasz
@rglaaf #14032 üzenetére
ha nem is végtelen, de akkor úgy csinálnák meg, mint a bf2ben volt.. beta alatt nem egyszer volt, hogy 2 tank állt előttem és ők is néztek engem meg én is csak őket..
(és nem kell a spórolj meg nem kell mindenre lőni duma meg a többi, mert amikor egy tankba kell 4 szemből, ha javítják próbálj meg spórolni..)adjanak hozzá bőséges lőszert pl tankhoz 30-at és kész.. annyi elég egy darabig, de mégsem örök így vissza kell menni a kezdőre (mert a bf4-es commander sem dobna ammo packet az is biztos
)
(#14033) orichalcos na akkor mindenki lenyugodott és nem kellenek a nekem is jön meg én már játszom kommentek ezrével elárasztani a fórumot.. (és akkor még a mikor kapom kézhez kommentekről nem is beszéltünk)
ezek mind le vannak már írva 1000x, de mivel minden nap másik 200 érkezik persze, hogy nem olvassa el őket senki -.-" -
gali777
őstag
Igen, de már nem tudom hanyadszor kérdezi meg és mindig le lett írva.
(#14022) orichalcos: De, neked, mert te arra reagáltál, hogy ő debreceni és nem tud bemenni érte. Értem én ezt én se mennék fel Pestre ezért, de bakker már le lett írva rengetegszer, hogy mi újság a pc guru-s verzsönnel, mindenki aki onnan rendelte tudta, hogy ez lesz, akkor meg nem tudom mit megy itt a rinya.
-
aizen92
addikt
erre valaki? vagy ha volt válasz akkor sorry
-
Rico45
őstag
Mi megy itt!
576 törölve! inkább marad a cd galaxis
-
Gippo
senior tag
Budapest Master Race
-
Frozzy
őstag
be mennék én nagyon szivesen érte. de mivel nem Budapesten lakok és az oda vissza út kb egy 10-es így nem éri meg..
érdekes felfogása van a pcgurunak ezzel kapcsolatban, még jó, hogy a megjelenés napján postáznak
a vicces pedig az, hogy a magyar postával szálíttatnak.. így semmibe sem kerülne holnap feladni a játékokat.. csütörtökre mindenkinél kézben lenne.
-
Frozzy
őstag
Valakinek nincs információja arról, hogy esetleg a PCGURU hajlandó-e hamarabb eljuttatni a vásárlóknak a játékot ? Már ha a boltokban ma ott van akkor gondolom kb a pcgurunál is ott van (vagy holnap).. de ők majd csak 4.-én postáznak
-
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory #13948 üzenetére
Premiumot mikor lehet aktiválni?
-
Laraxior
titán
válasz
lofagi #14003 üzenetére
Hát ez így elég szomorú... a csávó is azzal vigasztalt az 576ban, hogy de hiába kapom meg holnap, csak izékor lehet aktiválni, mondom neki ok, hello, majd holnap jövök akkor
F*sznak okoskodsz.
Tényleg nem megy valaki a CDG közelébe?
CDG:
Kiszállítási információk
Mégis itt VAN a Battlefield 4 ma! Külön köszönet az EA-nak!Az EA a játékosok érdekeit (és panaszait) figyelembe véve - orvoslandó a késést, mely nekik sem volt a céljuk, csak a gyárból késve kapták meg a kontingenst - a hagyományos, szokásos szállítójuk mellett egy új szállítóval is felvették a kapcsolatot a hétvégén, hogy mégis el tudják indítani a Battlefield 4-eket ebbe a régióba is.
Információink szerint ezen "vállalkozásukat" siker koronázta, az új kiszállító teljesítette extra vállalását, és így már HÉTFŐRE itt vannak a Battlefield 4-ek Magyarországon, és természetesen nálunk is.
-
lofagi
addikt
válasz
ForRedGlory #13905 üzenetére
Originen igen, de első neki futásra, ez amit leírtál nem változtatta vissza, de mivel már előtöltés fontosabb volt, mint a betűk, így nagyon nem szórakoztam vele utána.
Majd visszaállítom valamikor valahogy
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Bittorrent topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest