-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
válasz
Mártógyurma #569 üzenetére
Megcsináltam a Riddle-t 100%-ra plusz meglett a Biggest Mistery is.
De a Challenge-el szenvedjen az akinek két anyja van. Legalábbis a Combattal; rájöttem, hogy az ütlegeléssel nem lenne nagy gond, simán kitudnám hozni az Achi-hoz szükséges minimum bronzot. Egész egyszerűen egérrel nem áll szándékban folyamatosan működni a Counter. Onnantól kezdve meg egy büdösnagy szopás meg kib@szás az egész...
-
Kareszovics
addikt
válasz
Mártógyurma #566 üzenetére
A ranglistát azt én is néztem, hogy felejtős. Pl van olyan, hogy TOP100-ban ilyen 150000-es átlag melett van olyan "egyed" akinek 2 milliárd felett van a pontja meg ilyenek; ki eszi ezt meg komolyan?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Mártógyurma #562 üzenetére
Már az is nagy show lenne, ha nem ütnének meg egy Combat alatt, mert az ugye alapból 2000 + Achievment. Mondjuk én már előre látom, hogy ezzel sokat nem fogok molyolni, inkább valahogy kitolom 2 fokozattal magasabb szinten és akkor az is +2 Achi.
-
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #549 üzenetére
Vége!
Hát a végétől nem ájultam el...
Legyen elég ennyi, mert a többi már SPOILER!
A Riddler Challenge kemény lesz, honnan van még 100 darab "cucc" azt nemtom...
No nem baj megpróbálom legalább a 70%-ot elérni, külön Guide-ot nincs kedvem bújni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #548 üzenetére
Az már most tiszta, hogy a Challenge Mode-dal bajba leszek főleg a Combozás terén. Alig bírtam kiköhögni a szükséges 6000 pontot, ami csak a harmadik helyezésre elég.
Maga a kampány az okés, próbálok szépen haladni vele.
-
Kareszovics
addikt
Üdv!
Most kezdtem el a játékot, és van egy dolog amire nem bírok rájönni. Vannak ezek az energiamezős ajtók, melyek össze vannak drótozva egy kapcsolótáblával.
Akármit nyomkodok, nem reagál semmi-semmire, pedig biztos annak a segítségével tűnik el a mező.
Szíves válaszotokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (hibás)
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest