- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kareszovics #579 üzenetére
Köszi! Remélem a NoCD is megoldható, nincs kedvem pakolgatni a lemezt. Elszoktam tőle, de azt szeretem, ha a polcon van... semmi se jó
-
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #570 üzenetére
Na igen ilyen problémákról beszéltem. Van hogy 2X nyomom le a "counter"-t mikor jelez az ellenfél "buksija"(a kombóm persze megszakad ) de mégis ő talál be. Nem érdemes szenvedni vele.
-
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #567 üzenetére
Ráadásul meg sincsen a Perfect Knight Aci-juk, amit az összes kihívás 3 medálos teljesítéséért kapsz.
-
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #565 üzenetére
Őszintén ? Még egyszer bele nem kezdenék. Kihívások= CSAK mazohistáknak.
Ráadásul a ranglistára sem célszerű "hajtani" mivel az első helyek tele vannak olyan eredményekkel, amelyeket fizikailag lehetelen megcsinálni/elérni. Csalók itt is vannak.Csak azt nem értem, hogy erre miért büszkék.(amikor teljesen egyértelmű a csalás). -
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #560 üzenetére
Nem ciki. Nehéz a 8 gombos harcrendszer, nagyon rá kell állni a játékra, ha meg akarod szerezni a 3 medált. (2 hétig napi 4 órát nyomtam
).
Taktikák: - próbáld 1 kombóláncal végigcsinálni a pályát > magasabb szorzót kapsz
- ha tudsz, használd a denerángot, a magadhozrántó kütyüt( nem tudom a nevét)
a dobást, a leterítést! .
Minden mozdulatot EGY kombóláncon belűl.> változatosságra is kapsz bónuszt.
- amikor már magas a szorzód ( a kombólánc végefelé), úgy kell intézni, hogy az utolsó 2-3 ellenfelet a rávetődessel( amikor fekszik a földön) "végezd ki". Mivel ezért a mozdulatért 100X-os szorzó jár.( Mert rizikós, mert vágrehajtása közben betalálhat valamelyik talpon levő ellenfél.)
Ráadásul tele van bugokkal is a harcrendszer. Sokszor azért szív az ember, mert Batman nem csinálja a megfelelő mozdulatot. -
gtasystem
őstag
válasz
Kareszovics #553 üzenetére
én is azt hittem..bejártam a térképet hátha kimaradt valami de nem találtam kihagyott részt..
a térképen nincs déli terület, csak észak kelet és nyugat ezért gondoltam hátha kimaradt valami de nem.. -
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #553 üzenetére
Jópofa jutalmat kapsz a játéktól, ha meglesz az összes.
-
Mártógyurma
tag
válasz
Kareszovics #550 üzenetére
Általában minden területen talász egy térképet, amin fel vannak fedve a rejtvények helyei.
-
gtasystem
őstag
válasz
Kareszovics #550 üzenetére
szóval akkor nem csak nálam lett 69%-on vége a játéknak?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #549 üzenetére
Vége!
Hát a végétől nem ájultam el...
Legyen elég ennyi, mert a többi már SPOILER!
A Riddler Challenge kemény lesz, honnan van még 100 darab "cucc" azt nemtom...
No nem baj megpróbálom legalább a 70%-ot elérni, külön Guide-ot nincs kedvem bújni.
-
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #548 üzenetére
Az már most tiszta, hogy a Challenge Mode-dal bajba leszek főleg a Combozás terén. Alig bírtam kiköhögni a szükséges 6000 pontot, ami csak a harmadik helyezésre elég.
Maga a kampány az okés, próbálok szépen haladni vele.
-
Doki16
addikt
válasz
Kareszovics #546 üzenetére
Ne légy türelmetlen, ahogy haladsz a játék vége fele, minden megoldódik. Értem ez alatt, majd a sztori következtében megkapod a szükséges eszközöket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest