- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Azt hiszem a harangszo mar mindent elöntött eme jatekról,amugy eleg jo akciojateknak tunik, amelyben batmankent kell majd rendet tennünk a varosban.Kisse nagy reklamja volt,az Nvidianak koszonhetoen...
Új hozzászólás Aktív témák
-
batman91
őstag
válasz
CsabaSteel #700 üzenetére
Nagyon egyszerű a hiba. Nem raktad fel a játékhoz mellékelt DirectX verziót.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy megvan nekem a Batman Arkham Asylum de indításnál hibára fut. Ezt írja (Nem kezelt kivétel történt az alkalmazásban. Ha folytatás gombra kattint, az alkalmazás figyelmen kívül hagyja a hibát, és megpróbálja folytatni futását. A kilépés gombra kattintva azonnal bezárhatja az alkalmazást.
A(z) ,,Microsoft DirectX Direct3D Version=1.0.2902.0. Culture=neutral, PublicKeyToken=31bf3856ad364e35" fájl vagy szerelvény, illetve annak egyik függőségére nem tölthető be. A rendszer nem találja a megadott fájlt.) Ha valaki tudna ebben segíteni megköszönném.
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Lehet hogy ez már volt kérdés, de én nem még vettem meg a játékot és sajnos lengyel nyelvü. Hogy az angol nyelvü fájlokat honnan tudom letölteni hozzá?
-
cyberkind
félisten
válasz
SenorGrande #696 üzenetére
Nálam legtöbbször arra támad amerre néz a Batman, de a betűkkel is lehet úgy vezérelni az ütést.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SenorGrande #696 üzenetére
Kontrollerrel kell játszani, problem solved.
-
SenorGrande
senior tag
válasz
cyberkind #695 üzenetére
Ezt tudom. A problémám az, hogy fogalmam sincs kit fog megtámadni Batman a bal klikkre. Ott állok a tömegben, és olyan, mintha véletlenszerűen választana egy közeli ellenfelet. Hiába használom az iránygombokat, forgok az egérrel az ütés pillanatában, egyáltalán nem biztos hogy azt az ellenfelet választja, akit én szeretnék.
Vagy az agyonhypeolt harcrendszer tényleg csak annyi, hogy jó ütemben nyomkodom a bal egérgombot, támadás pillanatában meg a jobbat?! -
cyberkind
félisten
válasz
SenorGrande #694 üzenetére
Egyszerű a dolog, elkezdesz verekedni, megy fel a szorzó, aztán már csak várni kell hogy egy ellenfél feje felett megjelenjen a 3 csík, akkor akar támadni és lenyomod a jobb klikket, én így 100+-os kombókat simán összeszedek, és bill+egér kombóval.
-
Cranium
tag
Hogy a francba lehet a max combo pontokat elérni a challenge mapokon? Annyira bénázok, hogy csak 1 medált tudok elérni, már kezd idegesíteni, mivel ki szeretném maxolni a játékot. Az összes Riddle megvan, csak ezek a rohadt challenge mapok hiányoznak.
-
Bad Pritt
félisten
much Halloween, so Scarecrow, wow!
-
Bad Pritt
félisten
Van ennél idegesítőbb?
(Új lapon nagyobb.)
-
Bad Pritt
félisten
Nem néztem még végig, de erősen látszik, hogy egy Arkham játékok által inspirált fan-film. Jó minőség nagyon, tetszik.
-
Bad Pritt
félisten
Ez az armored páncél ad valami bónuszt, mondjuk jobb páncél, de lassabb Batman? Nem tűnt föl semmi változás, ha ezt használom a challenge-ek során.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Assault on Arkham előzetes.
Én nem teljesen így képzeltem el, de azért érdekes. -
fityesz9
tag
Helló mindenkinek! Bocs ha nagyon triviálisat kérdezek. TUdom nemrég volt hír, hogy a gfwl leállása miatt a játékot steambe kellett regisztrálni. Na most én láttam, hogy meg lehet venni 1000ftért, akkor azt ugynaúgy be tudom regsiztrálni steambe? Nem gáz, hogy za sima dobozos és nem Goty? Előre is köszi a válaszokat!
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Hétvégén Steamen 75% kedvezmény van minden Batman játékra!
-
GeryFlash
veterán
Hali!
Nekem meg van a Batman Arkham Assylum game Legjobb választás kiadásban, a kérdésem az lenne, hogy hova tudnék írni a supportnak, mert több hónapja ugye befuccsolt az a szar Microsoftos rendszer, és azt ígérték, hogy Steamre is aktiválható lesz, de nem fogadja el a kódot...
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de azt szeretném megtudni, hogy adott egy Batman Arkham Asylum játék és lehet-e belőle GOTY-t csinálni? Az extrák beszerezhetők külön is?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Bjørgersson
félisten
Steames verziónál találkoztatok már ezzel a hibával? Kb. félóránként crashel egyet magától.
-
Woodslave
félisten
végignyomtam már, de az utolsó partinál a mobok tapsvihara közepette vonultam Joker elé, pacifista létemre nem jutott eszembe, hogy megverjem őket, de látom van egy ilyen achi. Amikor újra odamentem, persze már eltűntek, szóval újra kell játszanom, hogy megcsinálhassam?
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #671 üzenetére
A dupla kártyákat vagy elcseréled ismerősökkel vagy felteszed Marketre, a kapott pénzből pedig megveszed azt amelyik neked kell. Ha még mindig hiányzik, akkor azokat megveszed Marketen (saját pénzből vagy más kártyák árából). Így simán meglehet neked is mind az 5 és craftolhatsz badgetet.
-
Bjørgersson
félisten
Hátha érdekel valakit;
Humble Bundle Batman Arkham Asylum és Arkham City GOTY változatokkal akár egy dollárért!
-
HaZsolt
őstag
A steam nekem sem adta meg az achievmenteket de a Gfwl az összeset megadta.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne igazából, hogy nekem a story-nál a Steam nem oldja fel az "achievement"-eket, Ez a probléma másnál is előfordult vagy csak nálam lehet valami gond? Előre is köszi a segítséget! -
genndy
addikt
A Steames változat is megkapta az achikat (bár vannak olyan hírek, hogy picit még bugosak, nem mindet akarja megadni).
-
BladeHero
tag
Megint felraktam a játékot, de valamiért nem rakja fel a games for windows live-ot, régebben még működött.Valaki esetleg nem tudja mi lehet a gond?
-
norbi0604
aktív tag
failed hiba megoldása:
(msvcr71.dll)
http://www.dll-files.com/dllindex/pop.php?msvcr71
DLL fájl bemásolása a játék főkönyvtárán belüli "Binaries" mappába
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#41133696 #658 üzenetére
Kigugliztam neked, az inverted takedown egy XP ponttal fejleszthető skill, először "meg kell venned" aztán használhatod.
Amúgy ehhez a részhez szerintem nem feltétlenül szükséges, megoldható nélküle is, sőt eleinte amíg sokan vannak veszélyes is használni mert lekapkodnak. Használd az aluljárókat, támadj a sarokból és a levegőből. Megoldható a játék egyik legjobb része, hogy hatféleképpen tudsz vadászni.
-
törölt tag
válasz
DeFranco #657 üzenetére
Na megnéztem, nekem A-t ír csak, ami siklás, és természetesen megvártam ameddig a csóka alámért, sőt megnyomtam a B-t is de semmit, az Y-t is persze semmi. ILyenkor jön a kérdés, hogy így, hogy ez nekem nincs meg hogyan lehetne ezt pótolni, vagy innentől átvihetetlen ,aztán töröljem a fenébe az egész játékot ?
-
törölt tag
válasz
DeFranco #655 üzenetére
Ja az a baj, hogy lelógni sem tudok... vagy legalábbis nem tudom, hogy kell
Azt meg nem tudom megvan e ez a képesség, mert sárgán jelzi gondolom megvan.
XBOX 360-as Controllerem is van - bár ehhez pl nélkülözöm, viszont ha azzal tudnám akkor azzal csinálnám meg- , de úgy sem tudom, hogy lehet lógni
Szerk: Egyébként itt tartok:
http://www.youtube.com/watch?v=exat2OAcDxo
És ehhez kellene ez a lelógásosdi
-
DeFranco
nagyúr
válasz
#41133696 #654 üzenetére
Az külön képesség, már nem emlékszem, vagy a játék közben megkapod, vagy fejlesztési pontért megszerezheted. Amúgy ha képes vagy rá, akkor kiírja. Első lépés vízköpőről lelógsz fejjel lefelé, és amikor alád ér, akkor kell nyomni a gombot, amit kiír, és megcsinálja.
(Gamepaddal játszottam, szóval azért nem tudom, milyen billentyűt kell nyomni, és a kézikönyvben sincs benne, most megnéztem)
-
törölt tag
Helló, 25%-nál tartok, de egy dolgot nem tudom, hogyan kell... a vízköpőről lecsöngve az ellent felhúzni, és ott kinyírni. Milyen billentyűkombinációval lehet a fordított leterítést kivitelezni?
-
Marci0331
csendes tag
Helló mindenki!
Felraktam az eredeti játékot és elsőre el is indult de utána abbahagytam és mikor újra elindítottam ez a hiba jött elő : / BmGame működése leállt /
Hogyan lehetne orvosolni a hibát hogy végre tudjam tolni. -
zsolthee
senior tag
Végre meg van a Predator Gold és a Perfect Knight acsi!!!
-
BladeHero
tag
válasz
Mártógyurma #640 üzenetére
Köszi a gyors választ, de hiába csináltam meg amit mond nekem így sem működik.Azthiszem vissza váltok egér és billentyűzetre.
-
BladeHero
tag
Feltettem megint az asylumot, hogy xbox 360 kontrollerrel játszhassam ki.Csak az a bajom, hogy a kamera kezelés a jobb karon van és ilyen az irányítás:
bal=fel
fel=bal
jobb=le
le=jobb
Nekem ez nagyon nem esik kezemre és nem tudom át állítani mivel csak a bilentyüzet gombjait lehet.Valaki esetleg nem tudja, hogy tudnám megoldani?
Előre is kösz. -
zsolthee
senior tag
Feltettem a City után ismét az Asylum-ot, hogy végre kipörgessem 100-asra.
Az acsik között vagy egy titkos amihez nem tartozik leírás. Valaki tudja mi az? Vagy legalább valamiféle támpontot kérhetek?
Köszi! -
cellpeti
nagyúr
ebbe a játékba kell is valamit csinálni, mert egyenlőre csak kisérem lefelé Joker-t, de már rohadtul unom
-
Silenzio
addikt
válasz
Kassadin #631 üzenetére
Eleinte az is. Később ahogy egyre potensebbé válik a karaktered és egyre több zárt ajtót kinyithatsz vele, már egyre kevésbé az. 100% zseniálisan fel van építve. Egyszerűen tökéletes. Sehol egy logikátlanság. (Bár a játék elején véletlenül kihagytam egy scriptelt részt és ezt a játék fagyással honorálta, de ilyen csak egyszer volt.)
A játék egy bizonyos pontján el kell kenned Pamela Isley száját. Így talán nem tekinted spoilernek, ha nem a "művésznevét" mondom, és szépen el tudod felejteni, mire odaérsz. Ha mégis megfogadod a tanácsom, jegyezd ezt meg! Ha végeztél vele, szabad kezet kapsz, mehetsz a főellenséghez befejezni a játékot, vagy csámboroghatsz. Én azt javaslom, ekkor győzd le a Riddlert azzal, hogy megcsinálod mind a 240 feladványát (beleértendő Amadeus rejtélye is). Utána mehetsz befejezni a játékot és nem kell a befejezés után visszatölteni - ami elég illúzióromboló tekintve, hogy már a sztori lezárása után térsz vissza Arkhamba a nyomorult feladványok miatt.Közben én is megoldottam a hiányzó Joker-fogsor rejtélyét. Nem bug volt, csak elfelejtettem, hogy az igazgatóinak van második szintje, és a háromból egy nevetgélő kis szarság kimaradt.
-
Kassadin
addikt
Hali! Valaki tudna segíteni abban, hogy a fertőtlenítőben található rébusz rejtvényt hogy lehet felszedni? Elektromos kapu védi, végignéztem már ötvenszer detektív módban az egész termet, de sehogy se sikerült rájönnöm.
Köszönöm előre is.
Üdv: Kassadin -
Silenzio
addikt
Szerintem nagy ritkán igen komoly bugokkal bír megörvendeztetni a cucc. Egyetlen Jokjer's teeth-re vagyok a 240 riddle teljesítésétől, de eltűnt az a vacak. Az Arkham Mansionben kéne lennie, 19-et szétvertem, még egy van valahol. Ötször jártam be guggolva az egész épületet, hát, kutya legyek ha elkerülte a figyelmem. Ez igen nagy szopás azért 12 óra játékidő után.
-
válasz
Sirandrish #624 üzenetére
hol jársz? én találkoztam poison ivy-vel (méregcsókkal) és eddig ő lett a legjobban megcsinálva sztem.
-
az oké h live is van benne de honnan tudja az a belmont nick-emet? gondolkodtam keményen de én még nem voltam regelve live-ra. hacsak nem emlékszik a sok évvel ezelőtti viva pinata-ra ami nem is indult pc-n live profil készítése nélkül.
de honnan szedi h az én voltam akkor még netem se volt. hogy működik ez? -
válasz
Sirandrish #621 üzenetére
nemtom nekem ilyen problémám nincs. lassitás után megy amere akarom. sőt még miközbe földön fekvő tagot ütök kis és odajön a másik szikrával a feje körül hogy azt blokkolnom kell, nyomok egy y-ont és úgy ál föl hogy már blokkol és támadja is.
-
válasz
Sirandrish #619 üzenetére
ahogy én észrevettem a belassitás a kiütés. vagyis ha elfekszik egy ellenfél akkor oda lehet menni és RT(jobb alós ravasz)+Y-al a földön el lehet intézni de ha hagyod felkelni akkor nincs lehetőség ujra erre hanem mikor már nem birja azt belassitva mutatja h ki van ütve.
nyomsz egy start-ot ott át lehet lőni a kameraforgást de nekem pont kézre esik ahogy alapból van.
-
most kezdtem neki nem rég. nem rosz. kell még idő hogy beleéljem magam ebbe a batman világba mert az nem köt le nagyon de maga a játék jó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
BladeHero #614 üzenetére
Van a kérdőjel valahol, és van egy pötty máshol (mondjuk egy lentebbi párkányon). Úgy kell állni, hogy mindkettőt lásd, és a kettő (a görbe és a pötty) pont összepasszoljon így: ?
Elég pontosan kell passzítani, de beadja rá. Kell a 100% riddle challenge-hez. A térképeket megtaláltad, ami mutatja, hogy hol vannak a riddle cuccok, ugye? (hangfelvételek, trófeák, kérdőjelek, stb.)
-
BladeHero
tag
Szasanyi:Én nem tudok segíteni.Az egész Live-ot alig értem kezelni se nagyon tudom.
Más:találni szoktam ÓRIÁSI kérdőjeleket a falon.Azzal mit kel csinálni, mert mikor szkennelem(X lenyomva hosszan)csak annyit ír, hogy részleges megoldás találva.A rejtvényt viszont ezzel nem fejtettem meg.
-
szasanyi
félisten
Hogyan tudom a játékmentéseket áttenni másik Live! profilba? Tehátha másik profillal jelentkezek be a Live! rendszerbe, csak új kezdés van. Sajnos az előző profilommal nem tudom mi van, feltehetően én b***tam el valamit de mivel nem tudom mit, helyrehozni sem tudom. A játékban be tudok jelentkezni, beadja a mentéseket és tudon játszani (folytatni), de ismeretlen játékosnévvel
és az a Windows live rendszerbe bejelentkezéskor hibát ír ki, és semmit nem tudok csinálni. Help!
-
BladeHero
tag
Kiakasztottam! Viszont megint van egy kis gondom:szeretném összegyűjteni azokat a dolgokat amiket játék közbe nem sikerült, de nem tudom, mert nem ment ezt, hogy tudnám megoldani?
-
BladeHero
tag
válasz
GhostLead #606 üzenetére
Regisztrálni kell az oldalán is.Aztán még a játékba is.Ha elfogadott mindent akkor már csak le kell tölteni a frissítéseket amit ajánl.Ezek után, már be kell engednie, ha beenged akkor indítsd újra a játékot is.Nagyjából ennyi, ha valamit nem tudsz még ezek után sem akkor nyugodtan kérdezz.
Ja, meg persze még kel hozzá a széria szám is. -
BladeHero
tag
Megoldottam, nem azzal volt a baj, hogy nem nyomok x gombot hanem az, hogy kihagytam egy helyet.Ott találtam meg az ujj lenyomatot amit tudtam követni.Így utólag nem is volt nehéz sőt... Na majd máskor figyelmesebb leszek.Jah, és kösz a segítségeteket.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Jövedelem
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest