Hirdetés

Aktív témák

• fakocka

tag

Szóval, fórum végigolvas, boltba be, ABIT NF7-S(v2.0), Barton 2500+ vétel, RAM nincs, nembaj, haza, összerak, hoppá... eladtam a régi coolert mindegy, teszt köv nap.

Köv nap.:irány bolt, normális RAM nincs, Thermaltake Volcano9 cooler van, ok, söprés haza, összerak, teszt.

Érdekes módon kapásból 3200+-ként ismerte fel a procit, meg is lepődtem. Utánolvastam és észrevettem hogy kell egy BIOS frissités. A rendszer gyönyörűen elmuzsikál 11*200-on 6/5 (333) memória beállításokkal(sima noname PC2700-es modul). Kicsit utándolgozva 225Mhzet próbáltam beállítani (alap fesz.) amikor sikerült egy olyan gyönyőrű sötét képernyőbe botlanom induláskor amit sehogy sem tudtam eltűntetni. Sem, az insert gomb nyomva tartása (amit a könyv ajánl), sem a cmos reset, sem az elem kivétel nem segített. Eltelt kb jó 3/4-ed óra meg 2 infarktus mire el tudtam indítani. Nem tudom hogyan, csak próbálgattam valahogy visszanyerni az alap beállításokat, és egyszer csak csippant. Huhh, miután túlvoltam ezen 11*220-ig jutottam. Gyorsan futtattam 3dmarkot meg egyéb prociterhelő progikat amik csont nélkül lementek.Már éppen írtam volna ide a hozzászólást mikor kifagyott szegényke. Most normál RAM híján maradtam az alap 3200+-os beállításnál és várok hogy jöjjön normális modul, mert lehet az kevert be valahogy.

A processzort végig alap feszültségen hajtva maxmiális terhelés mellett és zárt házban sem tudtam 48 foknál jobban felmelegíteni. Nyitott háznál kb 38-40 fok lett volna max terhelésnél.

jah, a proci AQXDA jelöléssel van ellátva...

Folyt köv.

Aktív témák