Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Because you're on television, dummy!
Aktív témák
-
Damage
senior tag
Off
Nincs vkinek egy eladó Barton 2500+@3200 feszültség emelés nélkül? Csak garanciális érdekelne, 18k környékén. Már holnap érte mennék és kifizetném!
On -
trbvszkij
tag
Valóban nem, de nem állítottam, hogy ez a CPUZ report a 220*11ről készült. Azt egyszer kipróbáltam, ment vele a prime pár ciklust, és kész. Semmi szükségem rá, hogy ennyin járjon, 200*11 bőven megfelel nekem egyelőre. A hozzászólásnak nem az volt a lényege, hogy fitogtassam, mit bír. A reportot azért tettem be, mert esetleg lehet vmi furcsa benne egy hozzáértőnek. Az érdekelt, hogy miféle stepping ez, mert a környezetemben senki nem látott még ilyet, és neten is csak mobile bartonokat említenek IQ kezdetű steppinggel. Remélem, másba nem lehet belekötni.
-
-
rup1u5
nagyúr
aztán NF7-ben húzható e?
-
rup1u5
nagyúr
mekkora táp kell egy bartonhoz minima?
-
kalcika
tag
OFF
Sziasztok, bocs az offért, de tud valaki abban segíteni, hogy hol találok olyan táblázatot, ami az AMD procik végleges nevét ill. a mag fantázianevét tartalmazza - specifikációkkal mint órajelek stb. előnyben. Az AMD honlapján nem találtam, bár lehet, hogy ez csak az én vakságom következménye. :F
Előre is köszi!
ON -
TRitON
aktív tag
Coolink Cool U2VS - 2003. Június legjobb hűtője - jó pasztázással 3200+ olyan 40-45 fok ha 28 fok van a szobában - 3300RPM-en
-
trbvszkij
tag
Üdv,
Hallottatok már IQYHA steppinges Barton 2500+ról? Ilyet kaptam a boltban, picit ódzkodtam tőle, de mivel nem vagyok nagy overclocker, elhoztam. A kisördög dolgozott, csak kipróbáltam, mit tud. Kellemes csalódás, 220*11en még ment alapfeszen (1,65V), tovább nem mentem, gyáva vagyok:) Google-n rákerestem, csak mobile bartonokat emlegetnek IQ kezdetű steppinggel. Világosítsatok má' fel, mi ez? Egy CPUZ reportot idemásolok, hátha van benne vmi furcsa..
CPU-Z Report
--------------------------------------------------------------------------------
CPU-Z version 1.18c.
CPU(s)
Number of CPUs 1
Code Name Barton
Specification AMD Athlon(tm)
Family / Model / Stepping 6 A 0
Extended Family / Model 7 A
Package Socket A
Technology 0.13µ
Supported Instructions Sets MMX, Extended MMX, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE
CPU Clock Speed 2205.0 MHz
Clock multiplier x 11.0
Front Side Bus Frequency 200.5 MHz
Bus Speed 400.9 MHz
L1 Data Cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64 Bytes line size
L1 Instruction Cache 64 KBytes, 2-way set associative, 64 Bytes line size
L2 Cache 512 KBytes, 16-way set associative, 64 Bytes line size
L2 Speed 2205.0 MHz (Full)
L2 Location On Chip
L2 Data Prefetch Logic yes
L2 Bus Width 64 bits -
adamsX
aktív tag
És még azt nem értem hogy miért adnak olyan nevet a procinak hogy 2500+ és csak pl. 2000 -es órajelen megy. Valamit halottam hogy esetleg összehasonlítás a pentiummal.
-
Bass
addikt
nem kell félni a voolcanotól nekem igaz hogy 9-em van de gyárilag adtak hozzá potit meg lehetöség van autómata szabályozásra is de az gáz mert hamar rányomja a kakaót:)2000/percen járatom és minden ok 38 fok a proci 2500+ barton
-
adamsX
aktív tag
Nekem is Spire FalconRock II -em van. Azt halottam az is jól bírja a húzást.
[Szerkesztve] -
Kiss67
senior tag
Hello. Nekem egy Vantek 7040 es van rajta és 4300 helyett csak 3200-on hajtom. Így szinte nem is hallom ki a házbol. Viszont alapon 49 , full terheléssel 59 fok . Azt tudni kell hogy a Chaintech lap a mag belsejét méri. Bármi mást tettem rá csak melegebb volt. ( a vantek tesztgyőztes volt ):DD
-
Bástya elvt.
csendes tag
Minek ilyen drága ketyeréket venni?
Nekem egy szinte hangtalan Spire FalconRock II hűt egy 2500@3200+-t.
Idle 36-38, max. terhelésen 44-48°C között van az alaplap szerint. -
adamsX
aktív tag
És ez milyen hűtő
Cooler Master Aero 7+ -
adamsX
aktív tag
Látom úgy se megy ha megőrölök se pedig nagyon akartam hogy rámenjen. Akkor milyenhűtőt vegyek de csak is réz be akarok venni. És megpróbálni hogy halk legyen
[Szerkesztve] -
adamsX
aktív tag
[L]http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps7000a-cu.htm[/L]
-
adamsX
aktív tag
Akkor most nem jó a zalman hűtő a lapomra
-
adamsX
aktív tag
még nem vettem meg. De az a baj hogy én a zalmant akartam venni csak azt mondták hogy nem fér rá az NF7-s lapra. Ez igaz
-
b0unCe
aktív tag
ha meg nem vetted mag akkor ne is vedd meg. vannak sokkal jobb, halkabb hutok is.
-
adamsX
aktív tag
Hát van szabályzom
-
adamsX
aktív tag
pl milyennel.
Hát most fogok venni egy hűtőt a neve volcano 12.
Az jó -
adamsX
aktív tag
Hát igen látom hogy nagyon lehet húzni a bartont csak annyi ahoz kell megfelelő hűtés is.
-
adamsX
aktív tag
Mennyire lehet húzni a bartont? kb
-
Guseppe
tag
bdonat.
Első kérdés hol vetted? :) Remélem nem a Mistralban. :))
Komolyra fordítva, ha tényleg nem nyúltál hozzá, természetesen vidd vissza és ha nem érzed meged hibásnak ne hagyd, hogy átbasszanak. Szerintem látni fogják, ha nem a te hibád és garba cserélik.
Mellesleg van egy ilyen konfigom otthon és eddig semmi gond, remélem később sem lesz vele problémám. Bár eddig csupa jót hallottam és tapasztaltam az AMD-s konfigokról.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
bdonat
csendes tag
Elszállt a Bartonom! Pedig minden az alapon volt. 4500 rpm-es hűtésnél. Átlag 45 fok.Max 65. Nem lehet hogy gyárihibás? Kicserélik gariba?
-
bdonat
csendes tag
Elszállt a Bartonom! Pedig minden az alapon volt. 4500 rpm-es hűtésnél. Átlag 45 fok.Max 65. Nem lehet hogy gyárihibás? Kicserélik gariba?
-
Guseppe
tag
Hi All!
Egy gyors kérdés... Barton 2500+ van egy Wisperrock 4-es hűtővel. Minden nagyon állat a gép nagyon szépen muzsikál. A kérdésem csak annyi lenne, hogy érdeme-e lecserélnem a hűtőpasztát? Ha csak a pasztát cserélem le elképzelhető, hogy pár fokkal hűvösebb lesz a proci? A kérdés csak elvi ugyanis nem melegszik, nincs különösebb okom, illetve annyi, hogy van egy tubus ezüst színű új pasztám és úgy tudom ez jobb, mint a sima silicon. De a közeljövőben tuningra adom a fejem úgyhogy ha azt mondjátok enek jobb a hőátadó képessége megéri stb. akkor rányomom a magra.
Thx, Bye -
zöldeszű
tag
Ha memóriát használ a gép (mindig használ:), akkor a 200-as beállításban gyorsabb a ki-beolvasás. Ha a proci nem birja a magasabb frekit, akkor a mem-frekit is célszerű visszavenni, mert általában a szinkronban futó cucc lényegesen gyorsabb, mint az aszinkronban futó. Legalább is nForce csipkészletnél így van.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Eladó Vivo Y19S 6/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest