Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Aktív témák
-
fanti
addikt
Én is vettem egy barton-t !
Dobozos, 3év garis 2500+, AXDA2500DKV4D AQXEA0324SPHW.
A gyári hűtő termetes alu borda, benne RÉZMAG!, halk venti.
De én mégis inkább a jó öreg Spire FalconRockII hűtőmet tettem föl, gyári szilikonpaszta + zacskós szilikonzsír (biztos ami biztos).
Ja, a lapom NF7-S rev2.0 a legújabb biossal, benne 3 db egyforma pc2700-as Kingston ram, és egy BBA radeon kártya csücsűl, a tápom egy enermax 350Wattos kütyü.
Alapbeállítrásokkal ( 2500+ ) felinstalláltam a winxp prof sp1-el megspékelt változatát, a legújabb nForce2 drivert, és a catalyst 3.6-ost.
Minden rendben. Felraktam a Black Howk Down-t, 1 órát játszottam vele, a CPU 52 fokig ment föl.
Olvasván a fórumot, ezután 11*200 (6/5 asszinkron) - ra tettem.
1.65 v : XP boot első másodperceiben ujraindúl :)
1.80 v : 1 óra játék után úgy nézem, rendben van a dolog (62 C) :C
Azért választottam a BHD-t tesztnek mert azt olvastam, hogy nagyon cpu igényes játék.
Tehát az én procimnak 1.8 v kell a stabil működéshez a 3200+ as szinthez.
Kipróbátam azt is, hogy 166-os szinkron FSB vel 13.5x166-on már az 1.8v is kevés neki. De többet én nem merek ráküldeni.
Szóval ennyi lenne! -
godis!
csendes tag
Valakinek nem kell szamla komplett gépröl??? kb 160ezer Ft!. Most veszek gepet. Aki vissza tudja igenyelni az ÁFA-t, az jelezze. Joljarhatnak mind2en. Nem?
-
BKV34
csendes tag
Ha válaszolsz, virust kapsz. :)) :DD :C ====Đ
-
K.O.
tag
AMD 2500+ vagy 2600+?
-
beeboy
addikt
amúgy a bartont csak az fsb-vel lehet tuningolni, vagy a szorzóval is?
-
Barton
senior tag
2500+@3200+@1.7V atomstabil egy NF72.0-ban :D
-
Chapell
aktív tag
válasz
Kalandor
üzenetére
Overclockolva ennyi? Nekem 2400+@2000 46 fok, 24 fokos lappal :)
Egyébként nem apic hibát jelzett? az acpi-t kikapcsolod, akkor kicsit más lesz az eredmény ha jól tudom. Apic=IRQ kiosztással szórakozik, Acpi pedig a teljesítményre és hőmérsékletre van befolyással. Ha kikapcsolod, 20-30% teljesítményromlás, és hőmérsékletemelkedés. -
K.O.
tag
Hello! Az lenne az én kérdésem, hogy ezt a procit emg lehet e venni sulineten?
-
G_MaSTeR
csendes tag
Vidéki vagyok,Pesten akarom megvenni a cuccot,mert az utazási költséggel is kb 5-7 e megtakarítok meg,meg csak Pesten vannak olyan cuccok amit akarok majd.de ez kb 2-3 hónap.addig meg még biztos leszenek változások, új amd.de megpróbálok midnig napra készen gondolkodni.felőlem mindegy mi jön,jó cucc így is lesz,csak a ram árak essenek vissza.
-
G_MaSTeR
csendes tag
Nah ez most hülyén hangzik de mindegy.
-
G_MaSTeR
csendes tag
Ha bemegyek pl a boltba,simán megkérdezem van e ilyen kódjelű proci, nem néznek idiótának?
-
hobizoli
nagyúr
válasz
kekeckukac
üzenetére
De kell
CPU soft Menu III:
FSB 190-193
Ratio 5:2:1
Az a legalso menupont ugyanitt (nem tudom mia neve):''at normal''
:DD
hobizoli -
Drizzt
nagyúr
válasz
kekeckukac
üzenetére
Ezt most hogy érted? Pl. nyomd fel az fsb-t egyesével, vagy állíts szorzót, ha nem indul a gép, akkor kikapcs, insert nyomvatart, bekapcs, insert felenged, biosba be.
Ha így sem indul, akkor ccmos jumper át,m jad vissza... -
Ezeket az árlistákat komázom:EPOX EP 8RDA NForce2,KT400,S-ATA,sound,USB2.0,SocketA
-
kekeckukac
csendes tag
Adjatok tanácsot adva van egy Abit KD7 és egy 2500+ Barton a biosban mit és mire kell állitani hogy ''szigoruan próbára'' hogy tunongra mit bir el a cucc.
-
Tompoware
csendes tag
Sziasztok!
Vennék egy gépet 2500+ procival. A kérdésem az lenne, hogy
milyen alaplapot (netto ~20e Ft), ill. videókártyát ajánlotok hozzá
(netto ~20-30e Ft). Vszinű 256mb 400Mhz DDR lenne hozzá.
Nagyon nem akarom húzni a procit, de azért az sosem árt...
Ha tudtok valamit ajánlani, az nagyon nagy segítség lenne
számomra.
Köszi -
Cane
őstag
Mert 4 bartonnal próbáltam a húzást (166-200FSB), de csak 2vel ment valós 2000Mhz fölé ugyanabban a konfigban. A 4ből 2 már 170-180FSB-n fagyott a gyári órajellel (1833 - 1700Mhz) szinten. Ez van. Nyilván ha garantáltan mennének kivétel nélkül ezek a procik magasabb órajelen és FSB-n, akkor az áruk sem ennyi lenne. ;]
-
c*
aktív tag
:C:C:C:C:C
-
fanti
addikt
Srácok!
Milyen szériaszámú Barton 2500+ - at vegyek?
Tuningra melyiket ajánljátok?
:( -
divot
veterán
Üdv!
Cserére hajlok lassacskán, de a pénzem kevéske, így csak részletekben megy az ügy. Amit most meg tudok venni az egy nforce2 alaplap, és egy 2500+ Barton. Viszont marad a régi DDR266-os memória. Na most az a kérdés, hogy ennek a hármasnak mi lesz a legoptibb beállítása? Mert ahogy néztem, itt mindenki legalább 333-as memóriával ügyködik, nekem pedig két hónapig bizonyosan a régi modul fog a gépemben muzsikálni. -
Dade
tag
Köszi a válaszokat ! :)
Üdv,
Dade -
BRinyo
aktív tag
-
Dade
tag
Üdv !
A kérdésem a következő lenne :
Abit KR7-es alaplapba meg lehet hajtani egy Barton 2500 XP-t?
Vagy melyik az a 166-os FSB-t támogató proci, amelyikkel még működne?
Köszi a válaszokat !
Dade -
UHHH
őstag
Amd Titan D5TB4 CU35 réz huto elbirja a Barton 2500+ -t, ha kicsit tuningolni akarom?Van valakinek tapasztalata ezzel?Vagy milyet vegyek hozza? A rez /Cu/ angyalat! ;]
-
dzsoni
senior tag
2500+ Barton tegnap este elindult stabilan feszemelés nélkül 11x200-on, viszont 11x230-on még simán postolt :DD. 230-as FSB fölé sajna nem tudtam menni vele :(
-
G_MSTeR
csendes tag
meg azt olvastam vhol hogy a későbbi amd procik belemennek a a7n8xbe.tehát ha bartonos procit akarok, akkor meik lap lenne a jobb?a7v8x vagy a a7n8x?
-
G_MSTeR
csendes tag
Nem tudja valaki hogy egy 2500+os barton megy e egy A7V8X es alaplapba DDR400 as ramokkal?mert tervezek vmi vásárlást,csak nem akarok bukni.
-
fakocka
tag
Szóval, fórum végigolvas, boltba be, ABIT NF7-S(v2.0), Barton 2500+ vétel, RAM nincs, nembaj, haza, összerak, hoppá... eladtam a régi coolert mindegy, teszt köv nap.
Köv nap.:irány bolt, normális RAM nincs, Thermaltake Volcano9 cooler van, ok, söprés haza, összerak, teszt.
Érdekes módon kapásból 3200+-ként ismerte fel a procit, meg is lepődtem. Utánolvastam és észrevettem hogy kell egy BIOS frissités. A rendszer gyönyörűen elmuzsikál 11*200-on 6/5 (333) memória beállításokkal(sima noname PC2700-es modul). Kicsit utándolgozva 225Mhzet próbáltam beállítani (alap fesz.) amikor sikerült egy olyan gyönyőrű sötét képernyőbe botlanom induláskor amit sehogy sem tudtam eltűntetni. Sem, az insert gomb nyomva tartása (amit a könyv ajánl), sem a cmos reset, sem az elem kivétel nem segített. Eltelt kb jó 3/4-ed óra meg 2 infarktus mire el tudtam indítani. Nem tudom hogyan, csak próbálgattam valahogy visszanyerni az alap beállításokat, és egyszer csak csippant. Huhh, miután túlvoltam ezen 11*220-ig jutottam. Gyorsan futtattam 3dmarkot meg egyéb prociterhelő progikat amik csont nélkül lementek.Már éppen írtam volna ide a hozzászólást mikor kifagyott szegényke. Most normál RAM híján maradtam az alap 3200+-os beállításnál és várok hogy jöjjön normális modul, mert lehet az kevert be valahogy.
A processzort végig alap feszültségen hajtva maxmiális terhelés mellett és zárt házban sem tudtam 48 foknál jobban felmelegíteni. Nyitott háznál kb 38-40 fok lett volna max terhelésnél.
jah, a proci AQXDA jelöléssel van ellátva...
Folyt köv. -
schgabi
csendes tag
Hát a sebességre tényleg nem lehet semmi panasz:-))
Meg a legnagyobb Inteles fanokat is meglepte és már számolgatnak, hogy mennyire megéri nekik is ez a cucc:-))
Bár az ASUS-ban egy kicsit csalódtam.
A TFT moncsim digikábelen csatlakozik a vgamhoz. Első inditákor nem kapcsolta be a moncsimat:-(Visszaraktam az analógot akkor ment.
Második csalódás
Logitech rádiós billentyűmet nem kezelte le. Csak WINXP alatt volt hajlandó felismerni. A telepités idejére vissza kellett raknom a régit. -
Tejberizs
tag
Szerintem a 200FSB már teljesen elég mindenre! 3DMarkra,gémekre,photoshopra. Legalábbis nekem! :) Ez egy izmos CPU nem kell ezt még jobban húzni, pláne nyáron 28 fokos szobában! Majd persze lehet télen mást modok! :DD
-
schgabi
csendes tag
Megpróbáltam, de sajna csak 10x200-on ment fagyás nélkül:-(
Sajna ez nem olyan nagy sebességnövekedés,hgy megérje húzni ugyhogy visszaállítottam eredetibe.
Király lett volna stabilan 3200+ kicsiszolnom belőle, mert a működő 10 perc alatt csak tátottam a szám annyira éreztem a különbséget.
Nyomtam egy maxos tesztrendert elöször egy
1.3-as celivel: 3p50mp
2500+:3p07mp
3200+:2p28mp
szóval király lett volna:-(( -
macik
csendes tag
Sziasztok
Én a múlt héten vettem egy AsusA7n8x-x -es alaplapot,
hozzá egy 2500+ Bartont.
Hát én is szépen megpróbáltam egy kicsit tuningolni, sikerült is.
Itt van az én beállításom, hátha valakinek tudok segíteni
10,5x200 = 2100Mhz ----Most 3000+ igy ismeri fel a gépem.
Különben mindent hagytam ugy, ahogy volt.
Megpróbáltam 11x200Mhz-en, de nem sikerült, mindig újra indította magát a gép.
Hát ennyi, legyetek jók, ha tudtok.
Csá -
BRinyo
aktív tag
Én nem emelnék feszt. Hagynám az eredeti értéket. A RAM-okat By SPD-re állítanám, beállítanám a 200-as FSB-t és elkezdeném a szorzókat 8-tól emelni, amíg stabil. Win alatt teszteltem a procim eddig, de nem volt vele gond. RAM csere után én is szeretném, ha menne pl. 11x200-on és akkor jódarabig meg lenne ez az alap.
-
BRinyo
aktív tag
Én a Nanotrade-nél vettem, de vettem mellé még egy 350W-os codegen tápot is és így hagytam ott 63000Ft-ot. Nagyon elégedett vagyok a bolttal. A pro-s venti hangos (35dB), nekem még nem ment 50fok fölé a proci, húzva sem. Elég ez a venti, mert még hallom a vinyóm is mellette.... :)
-
XeeN
senior tag
Hali!
Ha a proci nem stabil pl 1.75-on 11x200-on, nagyobb fesz mellett sem lesz az. Sajat tapasztalat. En kb 2 hete vettem 1 2500+-t a haverom Penteken. A sorozatszam ua, az enyem atomstabil 11x200-on, az ove csak 10x200-on. Szerintem is maradj inkabb a 200-as FSBnel, max a szorzot csokkentsd elobb 10.5-re majd ha igy sem megy 10-re. :)
Sok sikert! -
schgabi
csendes tag
Sziasztok:-)
Tegnap vettem egy ASUS A7N8X-es alaplapot 2500+ -os XP-vel.
Felhúztam az FSBt 200-ra és a feszkót lett belőle 3200+:-)
Sajna csak 10 percig tartott az örömöm ugyanis a winxp eddig volt hajlandó működni. Nincs valami ötletetek hogyan lehetne ''stabilizálni''??:-)))
Jó lenne a 200-ast megtarani mert 400DDR-eim vannak.
Előri is köszi. -
HoR_PeT
csendes tag
Depo.hu -n osszeallitottam a notrade kftnel es 55863 forintra jott ki.
Mind3 alkatresz megtalalhato ott. es
az iglo 2510 pro (3100 + felett) kimondottan tunning cooler -rel.
Szerintetek ez jo vasar, vagy tudtok olcsobb helyet? Ami nincs fent persze depo.hu-n.
Akar 1-1 alkatreszt mashonnan is beszerzek, az nem gond. alaplaposok ugyis beraknak mindent :) vagy en otthon, az mar nem gond. -
BRinyo
aktív tag
Hi All!
Beújítottam a gépem. Lecseréltem a dualP3-am, egy ABIT NF7-S-re ill. egy Barton2500+-ra. A procit igloo2510-zel hűtöm. Amint lesz még zs-m, veszem a gyors ram-okat is. Most 13,5*166-ig stabil a rendszer, de ott aztán már irdatlanul nagy a teljesítménye. 47 fokos a proci 100% terhelés mellet. 9 órája beton stabilan fut rajta az XP, 100% terheléssel a nyakában...
Aktív témák
Hirdetés
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Proxmox VE
- Elektromos cigaretta 🔞
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Filmvilág
- For Honor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest