Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Aktív témák
-
UHHH
őstag
Muszaj lesz akkor egy jofajta AQXEA -t venni a sarki kozertben... Akarom irni, a hardverboltban.
-
Zoller34
aktív tag
tovább megyek 66 mhz-t húztam rajta , erre lett 53 fok , ha logikusan nézzük a dolgot C.O.P. nem lenne megsülne a proci 2000MHZ-n
-
Zoller34
aktív tag
-
beeboy
addikt
mégse 100+fa
-
beeboy
addikt
értitek mire gondoltam :)
-
beeboy
addikt
egyébként rohadtul tudom azokat sajnálni akik valódi 3200-t vettek!
:DDD :DD -
Alan
aktív tag
válasz
Zoller34
üzenetére
Ez miért probléma? Kalandor gépe teljesen más, tele van ventilátorokkal, és abszolút értelemben sem túl magas az a 49 fok egyáltalán.
Nekem egy bika Zalman 7000A-Cu hűtővel üresjáraton 50-52 fokos az Athlon XP (2208 MHz-en). Előtte egy csutka átlagos hűtővel 70-72 fokos volt üresjáraton, terhelve 78-79. Ennek ellenére nem fagyott le, csak nagyon meleg volt a ház (is).
Szóval ezen nincs értelme idegeskedni meg az Asus-t gyalázni... -
Zoller34
aktív tag
új paszta felkenve még mindíg 49 fok !
-
Zoller34
aktív tag
na oké rendben , de ekkora a különbség ? Ha még húznám , akkor azt mondom oké , de szóba sem jöhet ekkora hőmérsékleten alapórajellel
-
Zoller34
aktív tag
Gizmo : hogy Kalandor procija túlhúzva langyosabb majdnem 10 fokkal szerinted normális ?
-
Zoller34
aktív tag
akkor miért ad ez a rühes alaplap 1.65V helyett 1.71 V-ot a processzornak ?
ha jó az asus , ha nem nekem többet nem kell .
az előző A7v133-as alaplapom is ugyan ilyen sz*r volt -
Starsky72
addikt
válasz
Zoller34
üzenetére
akkor mondjuk inkább úgy, hogy peches voltál és ez most nem jött be, de ettől még azért lehetnek jó asus lapok. én a cégen belül csak abit lapokkal rakom össze a gépeket, azokkal meg én szívtam elég sokat, de ettől még szintén vannak jó abit lapok:P
Na de amúgy nem akarok kötekedni, én csak nem értettem, hogy a proci melegedés, hogy függ össze az asussal, mert akkor még nem írtad ezeket a problémákat.:P -
Zoller34
aktív tag
válasz
Starsky72
üzenetére
1. ha sapphire radeon 9000 pro-m benne van , akkor bootolásnál ki-be kell kapcsolnom a monitort hogy legyen kép .
Ugyanezt a jelenséget egy Connect3D Radeon 9200-vel nem csinálta !
2. gép nem áll le reset gomb nyomása után boot képernyőn primary harddisk fail szöveg olvasható ( havernak is ilyen asus lapja van és neki is előfordult ez más sűrűn )
3. Ez a második asus alaplapom , előtte csak abit volt azokkal ilyen probléma még nem volt .
4. videókártyacsere után ps2 egér és a ps2 billentyűzet lefagy -
Zoller34
aktív tag
AQXEA steppinges barton 2500+ van , a procin szilikon a hűtő rendesen felfekszik .
Az ezüstpasztáról pedig annyit hogy 1 fokkal sem lesz hűvösebb a processzorom , ha azt használom .
Másik , ha ezüst pasztát használok , akkor elveszik a garancia -
Zoller34
aktív tag
az igazsághoz hozzátartozik az a tény , ha leveszem a ház oldalát feljebb is kúszik a hőmérséklet pár fokkal !
Nem tudom , de én többet asus alaplapot nem veszek ! -
pengin
csendes tag
Sziasztok
A multok irtam, hogy nem megy tovabb a procim 2000mhz-nel.
Arra a kovetkeztetsre jutottam, hogy a tapommal lehet a baj, mert amikor azt tapasztaltam, hogy kifagy, akkor lekapcsola gep, es szirenazik.
Szoval szerintem valamelyik feszultseg kikerul a megengedett hatarok kozul es ezert kapcsol ki.
Ezt csak azert irtam mert lehet hogy masnal is ezert nem megy tovabb.
Ja es a tapom egy markatlan 400w-os. -
Zoller34
aktív tag
2500+ -os Bartonom van , whisperrock 4 hűti , 49 fokos üresjáratban !
Kalandor hogy a francba csinálod ? -
pzkw
csendes tag
Hadd kérdezzem már meg, hogy a nagyobb Barton modellek mennyire húzhatóak általában? Thanx.
-
SLayerS_Csusza
csendes tag
Nekem Barton 2500+ van és rajta Spire WhisperRock IV, mindenkinek csak ajánlani tudom. WhisperRock III is jó nem olyan csendes, de iszonyat brutál hütése van... Na phatseeee: Csusza
-
beeboy
addikt
a silentbreeze II-n gondolkodok.
valakinek nincs? -
mura81
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
azzal biztos nem fogsz roszul járni. Nekem is volt egy de áttértem aztán vízhűtésre. Most viszont egy másik gépembe vettem egy csúcsszuper bordát: Thermalright SLK-900. ennél jobbat nem fognak egyhamar feltalálni, csak az a gond hogy nem nagyon lehet Magyarországon kapni és is Bécsből hoztam be egyet. Ára 55€ tehát nem túl olcsó de tiszta király!:D
-
largo2
csendes tag
Szeva! Asus a7v333 as alaplapom van. Barton2500+ procival. 2000 mhz-en már előfordul a kék ablak vagy a fagyás. Tök mindegy hogy az fsb-t állítom csak vagy a szorzót vagy mindkettőt. Nem hiszem hogy a procival lenne a probléma. Szerintetek az alaplap nem bírná??????????? Ja a hűtő Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition.
-
Zoller34
aktív tag
bocsesz , az előző hozzászólásomat valamiért kétszer tette hozzá
-
-
beeboy
addikt
Hurrrrááááá!!!!
az új barton beüzemelve!!!
csak sajnos a silentbreeze 1. kevés hozzá :) :) :)
csak rohadt meleg!!! ezzel a hűtővel.
de még ezzel is eltotyog 2300 Mhz-n ;]
sőt 2375-n is megy
2275 Mhz (a7v8x mobo-val ami nem teljesítménykirály) :
pcmark2002:
6787/5141
UT2k3-bencmark.exe 1024*768:
185/69 fps
most új hűtőn gondolkozom:
SB II?
2510?
Silentboot? -
kuzinn
csendes tag
Hello
En egy Abit NF7-S V2.0 S-ATA -a alaplapot akarok venni, AMD BARTON alá , szerintetek milyen az ASUS A7N8X?
Melyiket éri megvenni stabilitásra, tuningolásra is gondolva.
Segitségeteket listára vagy magánba várom.
Köszi -
Zoller34
aktív tag
jó ez a Vantec cooler ?
a 41 fokot egy whisperrock 4-el mértem -
Guszti
aktív tag
Nah, akkor valaki meg tudja nekem mondani, hogy honnan tudom meg a proci stepping kodjat anelkul, hogy szetszednm a gepet?
-
Zoller34
aktív tag
Hali !
Na megvan a Barton 2500+ , üresjáratban 41 fok , terhelten 48
AQXEA !
Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mikrotik routerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Warhammer 40.000
- Autós kamerák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest