Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
Aktív témák
-
asturel
őstag
halee
nekem is 2500+ van es abit nf7-s
cpu feszultseg 1.87V 10.5x219 @2250 mhz telejs leterheleskor max 58 fok..
3dmark 2001 se 9500 nonproval 13371 pont... (371/570mhz)..
a 33 mhz-s ramok 362 mhzn futnak 6/5-os fsb/dram ratioval.. -
rzoli
senior tag
A munkahelyemen van egy ilyen, (KTVM4) nem rossz, irodai munkára szerintem tökéletesen megfelel.
Viszont. Ha tuningolni akarod a procit, lehet érdemesebb lenne, egy olyan lap, ami hivatalosan is támogatja a 200 MHz-es fsb-t. (A VIA KT, KM400 hivatalosan csak 166-ig tudja) Ilyenek pl. a NF2-es alaplapok. Ha itt visszaolvasol erről rengeteg példát találsz.
Nekem mondjuk ABIT KD7-es alaplapom van (VIA KT400), ebben is ment 2250 MHz-et a proci.
üdv
Z -
ZCoyote
őstag
Ja és videokódolás 46fok:C
-
ZCoyote
őstag
Köszi Padre (is)
-
ZCoyote
őstag
Ujjé. 1.675-el megy a proci 11*200-on dual módban. (egyenlőre):DDD
-
hobizoli
nagyúr
Az ASrock KTVM4-t keresd inkabb, ez mar KM400-t chipsetet hasznalja, mert a K7VM2 csak a KM266-s chipsetre epul, az pedig nem tudja rendesen kiszolgalni a Barton-t, mert annak 166/333-s FSB kene, de KM266 (K7VM2) csak 133/266-t tud.
Ezenkivul a K7VM2-ben a FSB-n kivul mast nemigen allitgathatsz, a K7VM4-ban annal inkabb, de ime, vaccsdisz:
K7VM2:
[L]http://www.asrock.com.tw/product/product_k7vm2.htm[/L]
K7VM4:
[L]http://www.asrock.com.tw/product/product_k7vm4.htm[/L]
Itt kaphato:
[L]http://www.e-connect.hu[/L]
:DD
hobizoli -
seymour
csendes tag
Sziasztok!
Éppen erősen gondolkodom egy Barton 2500+ vásárlásán és köré egy ház islesz, meg ami kell bele. Tehát alaplapot is kellene választanom hozzá. Sajna nagyon amatőr vagyok hozzá, így az első kérdésem az lenne, vajon mindegyik alaplappal kényelmesen lehet állítgatni a ''túl''pörgetéshez szükséges paramétereket, vagy van amelyik ezt nem tudja. Most biztosan megvettek, de megakadt a szemem az ASRock K7VM2 lapon, melybe integrált videókártya is van. Tudom ezek nem valami fényesek, de mivel én nem játszom, nem nézek filmeket, így elég költséghatékony megoldás lenne, ha nem gond neki a képernyőmet maximálisan kihasználni (Belinea 103040). Na meg az sem ártana, ha tudna 400-as DDR-t kezelni, és hajtani a Bartont. Nem írok most többet, aki idáig eljutott az biztosan felmérte már milyen hozzáértő:) kérdezővel van dolga.
Üdv,
seymour -
Peat;)
veterán
Sziasztok amd-sek.Valakinek már van bartonja epox8rda3+-os alaplapban?Van egy topik ahol baj van vele,csakhogy nekem is ilyen lapom van és most akarok procit venni,tehát akinek megy vagy ismerősének az nyugtasson meg!!Köszi (azt tudom már hogy az epox8rda+-ban megy)
-
UHHH
őstag
En is kivancsi lennek erre!:)
-
beeboy
addikt
valakinek megy 200-on dualban?
-
UHHH
őstag
Valamiert nekem se akar 200-on menni dualban... Masoknak tapasztalat?
-
csabesz24
csendes tag
Sziasztok! Szóval nekem is volt néhány gondom, de megoldódott. 2500+ Barton,NF-7,2x256 400RAM. Sikerült mindenféle feszemelés nélkül 2200-at kicsikarnom 11x200-on. igaz ezt dualban nem tudtam megcsinálni. De sebaj akkor járatom így. Amúgy 50fok környékén kotyog Coolmaster hűtővel 3000-es fordulatszámon, de ha felveszem 5000-re akkor 45 körül megy. Ez elég jó nem?
-
jimmyboy
csendes tag
Majd otthon megnézem a steppinget... Valamit b*szni kell ezzel a procival,hogy menjen feljebb is meg ne melegedjen ennyire... Lehet bekötöm a 2 12cmes coolermaster hűtőt a ház elején/oldalán.. Max hangos lesz a gépem :)
-
jimmyboy
csendes tag
Mi az a stepping ? Nem tudom nekemis soknak tűnik ez a hőmérséklet... Pedig raktam a procira szilikont is meg még políroztam is kicsit a rézbordát... Lehet amiatt nem megy feljebb, hogy így melegszik? Vagy kifogtam egy szar procit...
-
jimmyboy
csendes tag
Szal szerintetek eladjam a frissen vett 2500+ os bartonomat mert nem megy csak 2700+ on és vegyek egy másikat hátha az elmegy 2900+ - 3000+ körül ?
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok. Nekem most 12.5*175-tel megy stabilan. Mikor 11*200-at próbáltam kidobott a játékokból.1.625V-on. Vajon miért?
-
jimmyboy
csendes tag
Szerintetek mennyit számít, hogy 2700+ on megy vagy 3200+ on? Vagyis hogy 2000mhz en vagy 2200 on? Végülis 200 mhzről beszélünk... Nekem 20*100 on megy a Barton 2500+(2700 on) 1,725 V on...és így 59-64 fok között mozog a biosban a core hőmérséklet... Érdemes tovább játszanom vele? AMúgy egy Coolermaster Aero 8000 ft os venti van rajta hatalmas rézbordával de nekem soknak tűnik a 64 fok... Játékokban ez a 200 mhz nem sokat számít nem?
Inkább a videókártya a mérvadó... Ki mit gondol erről? -
Zoller34
aktív tag
válasz
Sir Fisher
üzenetére
333-as a ramod ?
-
beeboy
addikt
válasz
Sir Fisher
üzenetére
lehet hogy nem tudod kapcsolni a 13-as szorzót!!! (és fölötte)
én se tudom, ehhez át kell kötni a proci 2 lábát!! -
Ragnar
tag
válasz
Sir Fisher
üzenetére
Amúgy Nekem ABIT alaplapom van és mindig kiírja , hogy ne kapcsoljam ki a gépet ,amíg frissíti a BIOST. Szerintem az nem gáz. Téged miért zavar ?
-
Ragnar
tag
válasz
Sir Fisher
üzenetére
Milyen ramjaid vannak ?
Ha 400MHz -esek akkor próbáld meg 11,5*200 MHz - n. 1,9 V -on ,
Vagy ha úgy se indul akkor 11,5*166 -on 1,7V-on és utána 10 - enként az FSB -t. 0,05 -önként a Vcoret , nem indulás esetén. -
Sir Fisher
tag
Hello Mindenki!!!
Nekem nem megy a Barton 2500+ (AQXEA) 12,5*166MHz fölé(ez feszültség emelés nélkül is megy), de hiába emelem, már 1,9 Vcore és nem akarja :O . Bár lehet, hogy a bios a ludas? EPoX 8RDA a lapom és az 1700+ is ennyin járt, nem értem mi van? Biost frissítettem, bár ALT+F2 vel és azota nem valami okés, mert mikor állítok valamit, mindig kiírja, hogy ne kapcsoljam ki a gépet mert a bios frissül.
Nem tud valaki új biosokat ehhez a laphot?ű
Nekem most elvileg a 13827 van fönn. -
Padre
tag
Kicsit tovább cibáltam a prockót.TT Volcano 7+ hűti ''Median'' fokozaton
Eddig 11*200=2200Mhz 1.65V-on idle:38, load:45
Most 11,5*200=2300Mhz 1,72V-on idle:40 load:47
Tovább asszem nem megyek. Ez is több mint amire számítottam korábban. -
ToBeY
nagyúr
ohh a magot kell nézni nem a felszint? nekem a mag 2 házventivel 59 fok viszont a felszin 40-42:)
-
Kiss67
senior tag
Hello. Nekem is 2500+@3200+ de a mag hömérséklete 54 fok alap. Ez a min amit eltudtam érni lefelé. Ha hajtom akkor 58. Pedig egy Vantec hűti. Chaintech lap. Szerintem nagyon kevés mér a magbol vagy nem pontos. Bár a gyári monitor progi is ezt irja. Most 1.7 volt de lehet hogy még megy lejjebb is. Majd kipróbálom.
Mit szóltok ez most jó hőfok? -
Padre
tag
Szerintem nem a mag hőmérséklete lesz. Inkább a CPU alatti szenzoré. De asszem az Idle: 37fok, Load: 45fok sem rosz.
-
Padre
tag
Az itteni tanácsokat követve ma vettem egy 2500+-os Bartont. Persze AQXEA-t. Bedobtam a gépbe és minden feszemelés nélkül, simán megy 3200+-ként. Egy órája megy a Prime95 és 45 fokos egy TT Volcano7+ alatt. Korrekt nagyon. Eddig nem hittem hogy lehet, de tényleg ezek az AQXEA-k nagyon korrekt darabok.
-
törölt tag
Ilyenem van:
A7N8X deluxe Barton2500+ (10*200) AXDZ2500KV4D AQXEA
2*256MB Samsung 400-as RAM (talán eredeti)
Ez jó széria? -
Drizzt
nagyúr
CSAK érjen haza hűtőm, s elbújtok szégyenetekben majd... :DDD
-
rzoli
senior tag
:(( A Freelancer fogta magát, kilépett, a gép kiakadt. Bár lehet, hogy csak a Windows ME hülye, (eddig is csinált néha hülyeséget, azért visszavettem egy kicsit a sebességből, s 13*171-en játszok most.
Mindenkinek jó hetvégét, lassan húzok haza én is.
Z -
rzoli
senior tag
válasz
Sir Fisher
üzenetére
Igen, még csak válogatnom sem kellett, rögtön ezt tették elém.
Közben léptem újabb 5 MHz-et, 13*176=2288.
10 Perc CPU teszt után 54 fok továbbra is. Nem hiszem, hogy tovább mennék ennél, a videókártya miatt felesleges, értelme sincs.
Ja, feszt nem emeltem, az alaplap által adott defaultot használom.
üdv
Z
Egyébként a 3200+ milyen frekin megy? -
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megkaptam az új, Barton 2500+ procimat. :))
Lelkesen mentem haza, otthon jöttek a kellemetlenségek :)), nem támogatja a 200-as fsb-t. Illetve ez így nem igaz, a videokártyám az ami nem szeret ennyin menni. (Radeon 7000, AGP :) tudom, van már vagy ezeréves).
Tehát maradt a buhera. A bios csere szerencsésen megtörtént, s most a sebességet próbálgatom. Jelenleg 32 perce fut a CpuStabTest CPU Warming Only mode-ban, 13*171-en. (2223 MHz) A proci hőmérséklete a Winbond HW Doctor szerint 54 fok.
Mindenesetre ez nagyon kellemes érzéssel tölt el :)
üdv
Z -
Ombi5
őstag
Haz az azert KUUUURVA jo eredmeny nem???
-
UHHH
őstag
Ki mennyin hajtja?
En most 9x200-on, hogy a ramok is szinkronban legyenek... :)
De erosen tesztperiodus, megy ez meg feljebb is... -
Sergio
csendes tag
Nekem is ilyen van símán hajtom 3200+-on, sőt...
Jelenleg 200x11-en megy, így 3200+ 1,70Volton!!! Asszem ez kicsit kircsi.
Igaz hogy a hűtő egy TT SilentBoost (most válaszoltam más kérdésére is)! - ennyire jó a hűtő!
Amúgy megy 11,5x217-et is (igaz ehhez 434-es modulok kellettek, de kipróbáltuk). Az volt ám a Cool! Itt a valós órajel 2500Mhz volt, igaz itt már 1,80volton! Szóval ász egy széria!! -
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Jelentem a kezemben tartok egy Barton 2500+ AQXEA procit. Ma este, ha hazaérek beleteszem e gépembe! :))) S próbálgatom, hogy miket tud! Holnap reggel igencsak álmos leszek...
Z -
törölt tag
Már megnéztem, AIDA-val is annyi.
Más? :F -
Ombi5
őstag
Az mit jelent jo kodjel mennyin megy es mennyi az ara?
Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest