Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reklamálj, de már korábban kellett volna. Ez "elveszett" ugye ez olvasható a szállítási információknál: Küldemény súlya: 0 gramm és a kerek 08:00-ás indulás.
Az ide megérkezés maximum 48 óra, ha annyi idő alatt nincs itt, az már nem is fog ideérni és a fenti ismérvek is igazak rá. -
RedCactus
senior tag
Ma végre megérkezett a Július 2.-án EDM-el rendelt csomagom. Éppen belefértek a 60 nappa. Az idegesítő az volt, hogy a GLS nyomkövetőjében Július 2 és Augusztus 28 között semmi változás nem történt. Az ígért feladási idő 24 óra volt, ehhez képest 11 napra rá adták fel. Az ígért "shipping time" pedig 7-15 napból lett ennyi. Na mindegy, a lényeg, hogy itt van. Remélem másnak is megérkeztek a késésben lévő csomagok.
-
solti
senior tag
-
solti
senior tag
Ha vígasztal, akkor kollégámmal együtt rendeltünk BW soundbart, és a mienknél is pont ez a helyzet (július 7-i rendelés)
Remélem lassan már tényleg befut...
ui: szerintem is sumákolnak és rohadtul nem volt feladva a csomag vagy visszapattant a vámon stb.. TN-t bárki csinálhat, az meg nevetséges, hogy mindenki címkéje megsérült
-
Kínai (/ távol keleti) kultúra: nehogy - véletlenül - kellemetlenséget okozzunk a másik személynek, így azt mondjuk, hogy már folyamatban, minden a legnagyobb rendben.
De ezt mi európaiak úgy éljük meg, hogy a képünkbe hazudnak ahelyett, hogy inkább a - számukra kellemetlen - igazságot elmondanák, amit viszont mi elvárnánk és megértenénk!(Saját tapasztalat egy Ali-s eladóval/rendeléssel kapcsolatban.)
-
2N
csendes tag
Egyeb tapasztalataim, egy(!) BG rendeles utan. Nyilvan szubjektiv, es lehet, hogy nem ez az altalanos, de szerintem valamit sumakolnak.
Rendeltem elorendelesben egy telefont, mert jo volt az ar. Raneztem a kovetkezo heten, amikor az elorendelesi idoszak mar lejart volna. Azt latom, hogy ugyan az a helyzet, csak a datumok nottek egy hetet... (Mind az elorendelesi idoszak, mind a varhato feladasi hatarido.)
Rajuk irtam, hogy megis ez mi? Az enyemnek mar uton kene lenni, nem? Valasz: nyugi, raktarkeszlet, bla, bla... Majd azt latom, hogy a cseteles hatasara a rendelesem statsza feladottra modosult. Nahat!
Raneztem par nap mulva, es teljesen mas feladasi datumot mutatott... Napokkal kesobbit persze.
Meg kesobb, lefoglaltak a GLS csomagszamot, es azota semmi...
Ez a rendeles juniusi meg.
Szerintem(!) trukkoznek a feladassal... Ha valaki reklamal, azonnal atallitjak a rendeles statuszat feladottra, holott latszik kesobb, hogy nem is adtak akkor fel.
Telik-mulik az ido, csomag sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest