- Mindenki Z Fold7-et akar
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korikmate #7494 üzenetére
Ha csak sikertelen kézbesítést látsz az nem egészen jó, az elvesztés az azon a néven fut hogy
Kézbesíthetetlen. Elveszett, Undeliverable. Destroyed.Írni a kapcsolatfelvételi űrlapon kell és ott meg kell adni a vásárlás azonosítóját, így tudni fogják az előzményeket, illetve a szövegbe be lehet írni.
-
luciferk
senior tag
-
válasz
korikmate #7192 üzenetére
Dispute lenne. De ha van valami határidő a folyamatban a Payípal megkeresésére azt fogják megadni hogy azt a vevő lekéste, akkor nem biztos hogy a vevő javára születik döntés. Vagy neki kedveznek, küldje vissza és kap másikat.
De itt is van olyan elv, hogy elégedett felhasználó a jó felhasználó és döntenek máshogy. Bármi lehet. -
-
-
válasz
korikmate #7157 üzenetére
A szállítási időt én a megvétel napjától a kézhezvételig számolom, ebbe az időzótartamba, hogy mikor érkezik meg a tranzitorstózágba nem leényeges. Lhet hogy 56 nap múlva kapod meg és így nem releváns, hogy az AliExpresssen vagy a BG-n veted meg.
Az a nem bizutos, hogy rövidebb lesz a szállítási idő, mint egy átlagos BG küldeményé. Itt most nem értem az Áfacsökkentéses szállítási módot, mertt ott a trükközés miatt nöttek az idők. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
korikmate #7155 üzenetére
A múltkori akciós drón 28 nap alatt futott be, tracking nélkül. (Vertem is a fejem a falba, hogy úgy rendeltem. Különösen, mikor tegnap megláttam, hogy rá is volt írva a csomagra, mi van benne...)
Más kérdés, hogy 3 óra eltéréssel rendeltem még egyet, az még nincs itt -
válasz
korikmate #7037 üzenetére
Most csak emlékeztetnélek arra hogy 7-25 munkanap a szállítási idő és bizony a nagyobb időtartam lesz, még akkor is ha "másnap reggel" leigényeltek egy nyomkövetési számot, mert a postára adás az bizony később lesz. Az utóbbi időben mindenki a lassúságra panaszkodott.
De: La esperanza muere al último
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest