Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
2N
csendes tag
Üdv!
Lenti küldeményről érdekelne a véleményetek.
Két rendelésem volt az egyik pár nappal korábbi, azt július elején megkaptam, két nappal az ugyanilyen (Consingment departure) bejegyzés után.
EU Priority, biztosítással.Szám: CQ610230645DE
Csomagolás állapota: Szállítás alatt
Ország: Németország -> Magyarország
Célállomás:
2020-06-25 08:00, Consignment departure
2020-06-25 08:00, Send item abroad
2020-06-25 06:48, Insert item into bag
2020-06-24 17:26, Receive item from customer
Feladás:
2020-06-25 06:48, Feucht, Germany, The shipment will be transported to the destination country/destination area and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal?searchvalue=CQ610230645DE )
2020-06-25 03:28, Feucht, Germany, The international shipment has been processed in the export parcel center
2020-06-24 17:26, Hagen, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
======================================
Powered by www.17track.net2N
-
2N
csendes tag
válasz
RedCactus #7203 üzenetére
Ígértem, hogy írok amikor megmozdul a csomagkövetőm. (2018-07-02 a csomagszám foglalása, ha jól emlékszem neked is.) Tegnap este megmozdult:
2018.08.28. 21:01 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. Belgium Puurs
2018.07.02. 4:31 Csomagadatok megérkeztek a GLS rendszerbe. A csomagot a GLS még nem kezelte. Belgium PuursMost már bizakodom.
-
2N
csendes tag
2018.06.27-én rendeltem EDM-mel (előrendelés). 07.02-én kellett volna feladni. 07.04-én még nem volt feladva (Backorder). Rájuk írtam, azonnal átállították feladott státuszra. 07.02. óta lefoglalva a GLS csomagszám, ami meg sem mozdul. Később belépve azt láttam, hogy valójában(?) 07.07-én adták fel...
Többször chateltem velük, türelem, szállító, vám, bla, bla...
A 07.02-én lefoglalt csomagszám azóta sem mozdult meg, úgyhogy meguntam és nyomtam egy refundot, meglátom mit szólnak hozzá.
-
2N
csendes tag
-
2N
csendes tag
Egyeb tapasztalataim, egy(!) BG rendeles utan. Nyilvan szubjektiv, es lehet, hogy nem ez az altalanos, de szerintem valamit sumakolnak.
Rendeltem elorendelesben egy telefont, mert jo volt az ar. Raneztem a kovetkezo heten, amikor az elorendelesi idoszak mar lejart volna. Azt latom, hogy ugyan az a helyzet, csak a datumok nottek egy hetet... (Mind az elorendelesi idoszak, mind a varhato feladasi hatarido.)
Rajuk irtam, hogy megis ez mi? Az enyemnek mar uton kene lenni, nem? Valasz: nyugi, raktarkeszlet, bla, bla... Majd azt latom, hogy a cseteles hatasara a rendelesem statsza feladottra modosult. Nahat!
Raneztem par nap mulva, es teljesen mas feladasi datumot mutatott... Napokkal kesobbit persze.
Meg kesobb, lefoglaltak a GLS csomagszamot, es azota semmi...
Ez a rendeles juniusi meg.
Szerintem(!) trukkoznek a feladassal... Ha valaki reklamal, azonnal atallitjak a rendeles statuszat feladottra, holott latszik kesobb, hogy nem is adtak akkor fel.
Telik-mulik az ido, csomag sehol. -
2N
csendes tag
Sziasztok. Regota kovetem az EDM-es sztorikat itt.
Van meg valaki akinek 07.02. ota me sem mozdul?"A Puurs a GLS-rendszerbe kerültek; a parcella még nem adta át a GLS.
2018-07-02 04:31"
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest