- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Április 01.-én rendelt EU raktárból kuponkóddal rendelt:
Blitzwolf 2USB-s falitöltő & usb kábel (megfordítható USB-s) & 4USB-s autós töltő, ma megjött... Ápr.14!Kuponkóddal -10% még Június végéig (EU-ra is elfogadta)
https://www.facebook.com/MadeInCsajna/posts/1698149573731074 -
maj-viktor
őstag
válasz
Beni2360 #253 üzenetére
Nemtudom miez, miről van szó!?
Ez most valami falióra mutatója? vagy karóra?Amúgy ilyen ~500 Ft érték esetén nem nagyon szoktam balhézni... amúgy kézzel visszatudod hajlítani vagy működőképessé tudod tenni!?
(#255) hoffman_
Banggood eredetikkel foglalkozik, így azzal nem szokott probléma lenni... most így SJCAM - Xiaomi termékekről tudok nyilatkozni én elsősorban...Pont most rendeltem én is BlitzWolf töltőt és kábelt... EU-ból, de annak kell 1-2hét még míg megjön majd!
De 50+ rendelésem volt már tőlük, legtöbb nagyobb érték (50$ feletti), talán párral volt kisebb probléma, azokat megoldották... eggyel nagyobb, azt is! Elveszett csomag is előfordult sajnos, ott is full refund - mindent korrektül intéztek neked eddig... most tartok ~2év után asszem ilyen 60-70.rendelésnél tőlük! -
maj-viktor
őstag
válasz
Beni2360 #251 üzenetére
Pont ma kaptam egy dobozt, ami úgy nézett ki, mintha a kutyaszájából rángatták volna elő, meg minden!
Amolyan ace venturás kezdőjelenet feeling! De mivel a belső tartalom kifogástalan, így nem "balhézok", ilyen minimális javítások nekem is előfordulnak... "kézzel visszahajlítás", stb. Hát a világ másik feléről jön... amíg "javítható ingyen" vagy minimális időráfordítással, addig "nem balhézok", persze ha valami ripityára törve jön meg... láhatóan a gondtalan csomagolás miatt, akkor persze... refund, stb.
De ez nagyon ritka.... ~több ezer csomagomból az elmúlt ~5év alatt csak pár ilyen volt... nagyon alaposan - gondosan, rengeteg tömítőanyaggal küldenek mindent a Kínaiak (sajnálni is szoktam a környezetet, ennyi pazarlás... amikor egy pár $-os cumóra eskü számomra a csomagolás ránézésre többe került, mint ami benne van... persze én pl. minden csomagolóanyagot elrakok és újrahasználok... legrosszabb esetben is szelektív gyűjtőbe megy... doboz - pufifólia, mindent próbálok újrahasznosítani... ingyen "tömítőanyag") -
maj-viktor
őstag
Nekem eddig talán 1x volt, hogy nem jött meg így bang EU-s csomag... a ~kb 15-20db ilyen rendelésemből 2év alatt...
-
maj-viktor
őstag
-
maj-viktor
őstag
??? Paypal dispute! Refund! De ez 45nap körül után "szokás"... aliexpress esetén 60nap a max. szállítási határidő, paypalnál 45nap védelem volt ugyebár régen, mostmár 180nap... én ~40nap körül kezdek vitát nyitni, ha nem jön meg valami! Amúgy a szállítás átlag 1-2hó is lehet!
HA nincs TN visszakapod a pénzedet, mert nem tudja bizonyítani az eladó... ha van TN, csak lassan mozog PayPal sem fog neked ítélni... várakozás - türelem!
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #222 üzenetére
VISSZAKERESTE!M
2015.05.14.-ei rendelést ~2015.05.19 körül adták fel és vámolással együtt 2015.05.29.-én kaptam meg... szal vámmal együtt lett 15nap, szal ~10munkanap!
(látható amúgy maga "csak" a szállítás az országok között 3 nap volt így EMS)Amúgy "banggood tapasztalataimról" poszt:
http://bit.ly/rendeleskulfoldrolkinaiwebshopbanggood -
maj-viktor
őstag
válasz
Balázs1621 #221 üzenetére
Ilyenek esetén inkább a maximális napot nézd.. illetve, hogy "munkanapot" írnak!
Miről van szó, milyen érték!?
Egyszer rendeltem asszem így... EMS... drón... 140$-ért... rendelés pillanatától ~2hét között jött meg (de ebben pár nap vámolás is volt, ha jól emlékszem)
-
maj-viktor
őstag
válasz
#32577792 #203 üzenetére
Igen egyszerre egy kupont lehet beváltani és ha belemész a "My Coupons" almenüdbe, ott leírja, ha feltételhez kötött... konkrétan a regelős / hírlevél feliratkozósnál adnak 20-10-5$-kuponokat, ha jól emlékszem és a 20$ 200$ felett, a 10$-os kupon 100$ felett és így tovább és így tovább használhatóak fel!
Szal ja! Tessék:
http://www.banggood.com/index.php?com=account&t=myCoupons -
maj-viktor
őstag
Na nem is tudtam, hogy van "dedikált" banggood topik.... akkor már pár saját tapasztalat!
Egyik legjobb külföldi shop jó árak / gyors feldolgozás - posta / korrekt ügyfélszolgálat - garancia intézés
még talán a geekbuying és a buyincoins esetén tapasztaltam jó "korrekt hozzáállásokat"... de TOP1 a banggood maradt számomra, mint külföldi rendelés webshop!
Még 2 infó, írtam egy posztot róla:
http://bit.ly/rendeleskulfoldrolkinaiwebshopbanggoodIlletve adott egy kuponos faceoldal:
facebook.com/MadeInCsajna
(ahol most elsősorban banggood-os kuponok gyűlnek, de igazából külföldi webshopok lenne a cél, csak jelenleg a fenti 3-al van nagyobb tapasztalatom: bang-geek-bic & ebay - aliexpress), de ha tudtok jó kupont akár bang-ra, akár más külföldi webshopba nyilvános a fal, így lehet posztolni!)Most pl. ami eszembejut jó ajánlat:
BlitzWolf termékek-re -10%-os kupon meg általános -6% kupon mindenre, stb.
vagy pl.: GitUp2 sport kamera -30%-al 140$ helyett 98$-ért!
https://www.facebook.com/MadeInCsajna/posts/1698187480393950
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest