Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzamyMcMilan
csendes tag
Haha, engem már biztos nem szerettek itt. Annyi fejlemény van, hogy emailben megkerestek, hogy ne aggódjak a termék ki van postázva, és ezen meg azon a tracking numberen tudom követni. De hamar rájöttem, hogy ugyanazt a számot kaptam meg és ugyanúgy 21 az adatok bekerülése dátum. Most vagyunk 30napnál. Várok még egy hetet, aztán refundolom. Továbbra sincs érdemleges mozgás. Akkor, ha már követési számot, legalább látnám, hogy kínából elindult eu-ba, ezen a járaton, vagy bármi....
De ahogy olvastam itt nálatok, úgy is azt fogják írni várjak türelemmel.
Szóval Február 30ig várok. A 60 nap a vásárlástól számítva? Vagy a postázástól számított 60nap?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/