- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ptesza
senior tag
Nagyon is jó, hogy beleszóltál. Kellenek a szakik.
Nem akarom így hagyni, még akkor sem ha kifejezetten P1P-hez árulja az Alis eladó. Pont ezért méregettem, hogy nehogy baj legyen belőle. Sajnos a kis tranzisztor hőmérsékletét nem tudtam megmérni, mert nem lehet hozzáférni, eltakarja a burkolat. De felesleges is lett volna ezek szerint.
Találtam FET-es kapcsoló modulokat: LR7843-M , D4184-M , FR120N-M.
Ezek közül valamelyik megfelelne? -
JulianSinulf
őstag
A cikket nem néztem meg.
A termék alatti ajánlóban volt olyan, amiből már 1000+ eladtak. És az eladónak is jó volt az értékelése.
Ezt az eladót nem tudom mire vélni, mert 2014 óta van cég bejegyezve, tavaly október vagy november óta van ali-n. Lehet, hogy eddig csak vásárolt.
Remélhetőleg poli27 megkapja amit rendelt és jó is lesz. -
Dalee
aktív tag
JulianSinuff a bed vizualizációt akarja megcsinálni, WolfwithSword leírása alapján, abban segítek. Lehet, hogy a #1911-es komplett nyomtató node-okra nincs szükség a vizualizációhoz, csak a későbbi bed_mesh_data attribútumot előállító node-okra, de mivel nekem már node-red alatt fent volt a teljes bambu node készlet, nem tudom, hogy működik-e nélküle. A custom integráció (bár én nem raktam fel, mert ezt a Wolf-ot csináltam meg a klassz dashboard-al együtt) ha jól látom nem hozza át a bed level adatokat.
-
fabula
őstag
IPA-t mindenre is lehet használni. Én is használtam a Bambu textured PEI-re PETG nyomtatás után, és nem tapadt rá a PLA, és hiába mostam át IPA-val többször, akkor sem. Lemostam a "csodaszappanommal" melegvízzel és utána meg megint jól tapadt a PLA. Ez saját tapasztalat. Ja és nem kentem PETG alá ragasztót a textured PEI-re, kihűlve pedig szépen lejött és nem hozta fel a PEI-t. DD és Sunulu PETG-t nyomtattam rá eddig kb. 1 kg-ot.
Én PETG alá az Anycubic gyári üvegre mindig tettem ragasztót, miután egy lapból kitört egy darabot és emiatt cserélnem kellett, ahhoz is nagyon tudott ragaszkodni, ragasztóval viszont könnyen lejött hidegen. Érdekes dolgok ezek, kinek mikor mi működik. -
Dalee
aktív tag
A Prusa oldalán volt amit leírtam, most nem találom de rákeresve találtam ezt az oldalt kékkel kiemelve:
How To Clean 3D Printer Bed - PEI Sheet
Illetve az Prusa fórumon utal ugyanerre a fórum bevezető (első) bejegyzés erre:
Petg adhesion warningAkkor kezdtem el kutakodni, amikor a PETG nagyon tapadt nyomtatás után és találtam meg, hogy PETG-hez nem használható IPA a túl erős tapadás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest