- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evyone papír tekercsekhez melyik adapter ami jó, hogy amsből lehessen használni? Eleinte tök jól ment a papír hengerrel a nyomtatás amsben de most nem megy, mert "ledarálja" a filamentet és nem tudja behúzni
...
illetve az evyone glow pla-t lehet amsbe rakni ?mert ha jól tudom a bambu glow plat lehet...
-
Pool_
tag
Itt a vision hátlap a ventihez:
https://www.printables.com/model/468553-bambu-lab-p1p-vision-enclosure-rear-middle-panel-w -
Pool_
tag
Port forwardot jelent igen.
Az oldalsó aux fan belül keringeti a levegőt, az X1-ben is. A ház hűtést hátulra kell rakni, de P1P esetében nincs kivágva a ventinek a nyílás. Ezt sokan kifurják, de ki is nyomtathatsz egy hátlapot amin van.
Ezt pl én terveztem:
https://www.printables.com/model/436158-rear-panel-with-chamber-fan-for-bambu-lab-p1p
Gyári ventivel én ezt ajánlom.
De mivel én a gyári venti helyett noctuat tettem bele, még így is kevés volt a légmozgás hogy rendesen hűtse a házat sajnos. Visionhoz tudok adni egy hátlap tervet amin van a ventinek hely, nekem most ott van egy noctua de nem töltöttem fel sehova. Nincs semmi hangja, cserébe petg esetében is jól le tudja hűteni a házat.
Nem szép, de hátul van és nem látom:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest