- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
Doviziozo #788 üzenetére
''(Mondjon bárki bármit, de nekem nagyon nem jött ba a Monaco-Porto döntő ''
nekem se, de a Juve-Milan se, tavalyi az ott volt a szeren, meg a Bayern-Valancia, meg a Real-Valencia, meg a Real-Leverkusen is jók voltak!
Egyébként nem tudom, hogy ezt a Milan ellenes hangulatot hol tapasztaljátok Face8814 -al együtt, én itt nem vettem észre, igaz nem vagyok itt rég óta.
Ha az én hsz-eimre gondoltok, az nem elfogultság, ill. nem unszimpátia miatt van! -
Chili7
őstag
válasz
Doviziozo #733 üzenetére
Szerintem azért ír le mindenki, mert a pillanatnyi forma alapján, és a múlt heti játék alapján,- no meg az 1:0-ás hátrány miatt - a Barca most sokkal esélyesebb.
A juve elleni 3:1 már tavaly volt nem? Akkor toppon volt a Milan, nem úgy mint a LYON ellen, -az már nagyon a borotva éle volt.
Ja, nem reflexből cáfolok, vagy mondok ellen, de a Bayern is fos volt akkoriban, mikor összefutottak.
1szó mint 100: Most a nem 100%-os formában lévő Barca sokkal jobb a Milan-nal, ettől függetlenül akár tovább is juthatnak, (de ez a Baca formáján fog múlni)
Mondjuk, ha úgy játszanak mint a Chelsea és a Real ellen, hogy tartják a döntetlent, akkor tényleg bármi lehet! -
Kephamos
addikt
válasz
Doviziozo #530 üzenetére
Mondjuk ezzel az erővel én is ''dvatrajongónak'' számítok, de én nem állítom magamról, hogy valamelyik csapatért rajongok, csak vannak olyan csapatok, amikben szimpadikus arcok vannak. Sőt! Én egyáltalán nem is nézek focit, csak a BL-t, meg néha a Premier Ligát. Ettől függetlenül igazad van, hogy sok kis paraszt azért szurkol xy csapatnak, mert az a vagány. A forma 1-ben is megvan ugyanez. Pl.: osztálytársam, aki 2 éve még nagy Ferrar rajongó volt, most meg hirtelen Renault fan lett, mert az nyert.
Szerintem szánalomra méltó ez a viselkedés.
[Szerkesztve] -
Kephamos
addikt
válasz
Doviziozo #527 üzenetére
Szerintem nem lesz valami érdekes meccs, bár ezt fogjuk nézni a haverokkal, mert csak ez megoldható. Egyik csapat sem igazán szimpatikus, bár remélme, hogy az Arsenal nyer, hogy a képébevigyoroghassak az összes kis parasztnak, a suliban Beckhamos pólóban nyomulnak
, és anyáznak az emberenke, ha esetleg nem a Real szimpatikus, hanem valamelyik másik csapat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged