- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
Valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kiskacz
senior tag
Sziasztok!
Alapos rendszer frissítés után vagyok, ennek következtében mindkét wincsim SATA-s lett.
Ezért???? Viszont nem tudom használni az eddig megszokott Norton Ghost 2003-t. Kiszáll Dos-ba és áll....és áll..és áll....és áll..és áll....és áll..és áll....és áll..és áll....és áll.. lehet, hogy fagy is, de mindenesetre nem üzembiztos és ezért biztos, hogy biztonsági mentésre nem jó.
Van valakinek hasonló tapasztalata? A 8-as és 10-es GHOST nekem nem úgy muzsikál mint ez, a NERO backupja minden meghajtóra - még az USB-s külsőre is !! Aztz mondja, hogy a Winyóz használja ezért nem lesz tutkó a megoldás...
Ki próbáltam különböző backup- progikat, de általában csak a fájlokat mentenék le, az egészet - úgy , ahogy megszoktam nem.
Bennem van a hiba és próbáljam 101*-re is? Vagy csak a SATAT nem szereti a kicsit öregecske progi??
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest