Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mitírjakide?
csendes tag
Üdv!
Van nekem egy Gigabyte GTX950 Xtreme nevű videokártyám, és az a helyzet, hogy nem működik az RGB led világítása, mert elvileg világítania kellene rajta annak a kis "WINDFORCE" feliratnak. Mikor összeszereltem, és először beindítottam a gépet, akkor teljesen jól működött rajta ez a kis világítás, de most mikor leszedtem az oldalát a gépháznak látom, hogy nem működik. Fogalmam sincs, hogy mióta nem világíthat... Mondjuk időközben telepítettem hozzá ugye a drivereket meg a Geforce Experience-t (ahol egyébként lehetne változtatgatni a világítását, de nem akar működni akármit is állítok a világításán...)
Igazából egyáltalán nem fontos ez nekem, hogy világítson, de azért kíváncsi lennék, hogy miért nem működik...
Bocsi a kicsit pontatlan fogalmazásért, de nem nem nagyon értek hozzá...
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest