- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fauv
őstag
Üdv !
Urak, az asszonynak r5 3400g-s gépe van. Kérdezném, hogy ha rakok bele egy rtx 2060-as kártyát, akkor azt automatikusan állítja át, vagy nekem kell a biosban állítanom valamit?
Előre is köszi
-
fauv
őstag
Üdv !
Szeretnék venni egy Gainward GeForce RTX 4060 Ti Ghost 8GB lártyát a fiamnak 1080 p-s felhasználás mellé.
Valakinek lenne esetleg tapasztalata a hűtéséről? Legfőképp az érdekelne .Köszi előre is
-
fauv
őstag
Megpróbálom, köszi
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
A hálóban odaraktam a 4k Tv mellé / sajnos eü ok / a gépem és így játszom wow classicot . Tudom, hogy az 1060 3gb kártya nem erre való, de meglepően jó, simán meg van a 60 fps.
A gondom az lenne, hogy alkalmanként elsötétül a kép egy pillanatra, random, van amikor egymás után, van amikor csak 10-15 perc után.Ez mitől lehet ? Hőfok jó, 70 foknál nem melegebb a vga.
Köszi előre is a segítséget.
-
fauv
őstag
Annyival kiegészíteném, hogy nyomtam egy defaultot, a 4,4 helyett most már csak 3,8-on megy a proci, így a hibajelenség nem jön elő, ha játszok.
-
fauv
őstag
Tiszteletem !
Urak , mostanában a gépem rakoncátlankodik. Ha simán járatom, / fb, youtube stb / akkor minden rendben, de ha bekapcsolom a játékot / wow / akkor random 10 sec, 1 perc, 2 perc , a gép kikapcsol és újraindul. Olyan a jelenség, mint amikor elmegy az áram.
Ezt okozhatja a VGA, vagy csak a táp lehet a bűnős?
Köszi előre is
-
fauv
őstag
Köszi a válaszokat, asszem a ref kártya a részemről elfelejtve.
-
fauv
őstag
köszi, én a Gigabyte GTX 960 Dual Fan Windforce-OC-2GB , vagy a egy ASUS R9 290 ref -es között gondolkodtam, tehát a 960 az nem ref kártya.
A többi kollégáknak köszi a válaszokat.
-
fauv
őstag
Hali !
Srácok segítsetek már tanáccsal !
Akarok venni videó kártyát 60 k körül és 2 kártya típus között gondolkozom, az egyik egy 960-as új, a másik egy 2 év garis r9 290 REF kártya.
Melyikkel járnék jobban és miért? Ha esetleg van valakinek tapasztalata ez ügyben ossza már meg velem .
Köszi előre is a helpet.
-
fauv
őstag
Hali !
Az asszonynak vettem egy lapot amelyen integrált vga van, pontosan HD 4250
Sose volt ATi kártyám, tudnátok valami hasonló erősségű nVidiás kártyát mondani, ami megegyezik kb a 4250-el, hogy legyen valami összehasonlítási alapom?
köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest