- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
levisboy
tag
A másik dolog, hogy játék alatt 79-80 között mozog, az nem sok egy picit?
-
levisboy
tag
Korai öröm volt, eddig el sem indult a world of tanks a másik gépbe, örültem a z400-ba még le is tudtam játszani 3 meccset, de sajnos itt is leállt. Most akkor nagy valószínűséggel a kártya
Amúgy a hibanaplóba a leállás után ezt a hibát találtam:
A(z) NVIDIA OpenGL Driver forrásból származó eseményazonosító 1 leírása nem található. Az eseményt kiváltó összetevő nincs telepítve a helyi számítógépre, vagy a telepítés sérült. Telepítheti vagy kijavíthatja az összetevőt a helyi számítógépen.
Ha az esemény forrása egy másik számítógép, akkor a megjelenítési információkat is el kellett menteni az eseménnyel.
A következő információk tartoznak az eseményhez:
Unable to recover from a kernel exception. The application must close.
Error code: 3 (subcode 2)
(pid=10036 tid=8516 viber.exe 32bit)Visit http://www.nvidia.com/page/support.html for more information.
-
-
-
levisboy
tag
válasz
Csupingo #68346 üzenetére
Közben nem tudom a hideg-e vagy az újrapasztázás, de megoldódott a probléma. Eddig a benchmark-al 1 percen belül feladta, most simán teszi a dolgát, felmegy 80 fokra és működik. Akkor, hogy elkerüljem ezt gondolom hűtőt kellene cserélni, a palit ennél a kártyánál nem erőltette túl magát. Mit javasoltok mire cseréljem? Hangja is elég magas ha melegszik.
-
levisboy
tag
-
levisboy
tag
Sziasztok!
A héten egy kicsit meleg volt a helyiségben és egy játékot játszva egyszer csak leállott a videokártyám. Többszöri újraindítás után sikerült újra előhozni windows asztalt, azóta minden terhelésre ugyan ezt csinálja. Azóta újra pasztáztam (nem tudom ez jól sikerült-e, lehet újra ellenőrzöm, hogy mindenhová ment-e, másik dolog nem tudom a paszta minősége mennyire befolyásolja, ahol vettem csak egy olcsóbb fajta volt), külön tápra kötöttem a 2x6 pint (táphiba kizárás elvén), de ugyan úgy elő jön a hiba. Rájöttem, hogy mikor elkezd felmelegedni akkor kapcsol le, GPU-z logfile-ba mikor a 66 fokot érte el akkor kapcsolt ki. Tönkre ment a kártya? Van valami esély, hogy rendbe jön?
Amúgy a következő kártyáról van szó.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest