- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoll21
tag
-
Zoll21
tag
-
Zoll21
tag
Sziasztok, lenne egy kisebb-nagyobb problémám, remélem tudtok segíteni.
Következő a szituáció kb. 3-4 hete neteztem, majd nyomtam mellé egy kis BF3-at, de ekkor a gép lefagyott teljesen kékhalálal.
Újraindítás semmi, csak win7 logó-ig jutott majd kriksz-krakszos kékhalál, mintha a vga szállt volna el itt meg is történt minden féle kísérlet, hogy mi lehet a baj újratelepítés , vga driver csere stb. de semmi sem volt jó, akkor vga ki, menjen akkor szervízbe, de mielőtt elment volna mondom van nekem alaplapi vga-m is hát azzal mehet a gép, DE itt a bibi, hogy ez is csak driver nélkül megy, amint rakok fel drivert, semmi kép, és egyszer bejött az egér de az is piros fénypixel-csíkkal
Akkor végül csak a lapom a rossz nem a vga????
Valaki találkozott már hasonlóval, lehet e javítani?
gép:
proci: PH 2 X4 B50
alaplap: asrock 890gm pro3 rev1
vga: gainward gtx460 gs 2gb
ram: 2x4gb kingmax nano gaming
tápoba-nitrox it-7500sg
-
Zoll21
tag
Sziasztok, adott egy gépsas, amd ph 2 x4 b50 3,4ghz + asrock 890 gm pro3 + 2x4gb ddr3 1600 kingmax nano + coba-nitrox 550w táp és a kis gainward gtx 460 gs 2gb + scythe setsugen melynek van egy olyan problémája hogy tegnap neteztem Chrome , majd indítottam a BF3-at és kifagyott, azóta csak a win7 logóig jut majd kékhalál.
-Driver újrarakás nem segített driver sweeper-el sem
-win újrarakás sem
-szétszedés és takarítás sem
-ma 285.xx driverig jutottam, de ott bejött a win és 10mp után sok kis szines képkocka után megfagyott Blue screen-csökentett módban minden baba vele
Mi lehet a baj?????????
-
Zoll21
tag
Sziasztok
Van egy gainward hd 4870 gs 512mb karim.
Olyan problémám lenne, hogy az amd catalystom valamilyen okból mikor elindítom a gépet a menü betöltése után egy ablakot dob elő, amiben az van írva, hogy a catalyst (Valamilyen probléma miatt leállt...host aplication) a win7 elkezd problémát keresni de leáll. a catalyst egyszerűen bezáródik és meg sem tudom nyitni a menüjét
játékok(cod2,cod4,online) eléggé leeseik min.35-45fps néha de utánna megint visszamegy eredetire min.220-250fps és eléggé akadozik a játék.
a ccc 12.6 driver-t raktam fel, előtte nem csinált ilyeket
mi lehet a probléma????
a konfigom ott van az adatlapomon
a vga max. 50-55°C megy fel játékok alatt a (msi afterburn-al be van állítva)
a kari mindig takarítva van és jól szellőző házban; pasztázni kellene???
előre is köszi a segítséget
Ide is írtam és még több információt kiraktam
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_18645-18645.html
és még
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_18650-18650.html
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_18649-18649.html
http://prohardver.hu/tema/catalyst_driverek_topikja/hsz_18663-18663.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest