- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
Panthera #78938 üzenetére
Ha "áramköri" hang, az többnyire a vga vrm részéről szokott jönni, állítólag a tekercsekből. Gyakran előfordulhat terhelésnél a morze hangra hasonlító (rendszertelen) ciripelés is. Tápegységnél meg akár a terhelés nélküli halk sípolás, de elvileg az is tud komolyabb, a vga-ra jellemző hangokat kiadni nagy terhelésnél. (Pl. magas fps esetén.)
-
maxika2004
őstag
-
tasiadam
veterán
válasz
Panthera #74925 üzenetére
Igencsak o az. a DH3 HD3 D3H meg ilyenek kozott minimalis kulonbseg van. Azert nem a legolcsobb lapot vettem anno, mert nekem kellett a HDMI a TV miatt, es mas opcio nem volt
Szerintem egy i3 teteje, i5 allja jo lesz. 4440, vagy hasonlo kaliber. Teszek melle 6 vagy 8 giga ramot es kesz is.
-
tasiadam
veterán
válasz
Panthera #74922 üzenetére
Gigabyte H81m hd3 asszem. 3 vagy 4 eve vettem, amikor megjelent a haswell.
Utana el is koltoztem onnan.
Solfilo: Akkor szerintem marad egy Ujabb haswell, 4130 vagy ekoruli, abban erosebb az iGPU is, es ugy remlik hogy forrasztott. Ha mas nem, vadaszok egy 1030-at, bar annyit a gep sem er lassan -
-
djyuri
őstag
válasz
Panthera #70533 üzenetére
Passzív átalakító, ezért nem fog többet látni. Láttam már 75hz-et ilyenen, de ennyit tudtam én is kisajtolni.
Nekem a több monitor nem ment. Néha elkapta azonos felbontáson klónként,de a VGA akkor is csak egy monitort látott. (nekem 3 kimenetes van most, de ugyanúgy ilyen ezer ft-os tétel volt. Csodát nem vártam, nem is kaptam
)
solfilo Pontosan
-
-
Csupingo
veterán
válasz
Panthera #58652 üzenetére
Olvastam már olyat is régi ati driver-nél, hogy gyakran kézzel kellett pl. az 1650 -es felbontást beírni, csak akkor jelent meg választhatóként. Esetleg ha van, akkor tedd fel a monitor driverét. Ez többnyire csak egy .inf ha minden igaz, ami a támogatott felbontásokat tartalmazza. Vagy próbálj ki pár vga drivert. Esetleg d-sub helyett dvi-t használni, ha van.
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Panthera #56685 üzenetére
Én a multkor memoria problémát oldottam meg igy, abba kis sínbe belekerült összeszereléskor(nem nálam) valami szösz amit a modul bele nyomott a sin aljába, szabad szemmel nem volt látható, de a stabilitási gondokhoz elég volt. Én 10 bar kompresszorral tudtam kiszedni csak.kézzel tűvel nem jö ki.
(ha otthon nincs akkor a környékeden bármelyik computer bontóban van sztem, és tuti segitenek)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Viccrovat
- Battlefield 6
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OTP Bank topic
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest