Hirdetés
- Ultrásodik a Redmi K80 Pro
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
-
KAMELOT
titán
válasz
BeneC5 #91528 üzenetére
Az egészet egyszerre kell csinálni, mert a rá rakott pasztát aztán takarthatod megint le.
Minek akarsz dolgozni 2x???
Egyedül meg tudod csinálni?
Nézzél körbe milyen padokat és pasztát veszel. Azért nem mindegy!5leteseN: Ha szétszedi akkor mindegy milyenek a padok, mindent le kell tisztítani és kicserélni. Szépen cisnálja meg!
-
5leteseN
senior tag
válasz
BeneC5 #91525 üzenetére
Nem dől össze a világ így sem!
Egy fele-fele költségbe szerintem még így is bele mehet(ha jól tálalod). Egy finoman megpendített "értékeléses" ütőkártyával a kezedben, ha még megvan a lehetőség.
Ha te csinálod a pastázást-padozást, kb ki is jön a feléből(emlékeim szerint bőven).
Ha ezt nem kockáztatod, akkor sem tragédia.
Lesz egy tuti-5-6-... évre garantált pasztázásod.Ha az idő nem sürget, akkor én szétkapnám, és ezután látszik, hogy a padok milyen állapotban vannak, kell-e cserélni őket.
Itteni hsz-ek és saját tapasztalat alapján: fele padot cserélni, és fele régit meghagyni nem éri meg. Utólag többségében gondot okozott: fél-egy éven belül újabb szétszedés, paszta+padozás céllal. -
KAMELOT
titán
válasz
BeneC5 #91523 üzenetére
Ezért kell először bench + furmark + GPUZ + hwinfo képet kérni tőle.
Aztán ha okés akkor elmenni érte és ott helyben is tesztelje le neked.
Én vittem már komplett gépet házhoz. Kipróbálta ott helyben mindenféle tesztekkel. OK adta a pénzt, ennyi. Legalább személyesen mentél el érte.
Én is csak személyesen üzleteltem. Nem küldtem semmit sehova.Miért nem ő pasztázta újra mielőtt eladta?
-
kolopele
nagyúr
válasz
BeneC5 #91500 üzenetére
Az a baj ezzel hogy hiába 90 fokos a GPU, a hot spot általában 15-20 fokkal szokott magasabb lenni, így a kártya legforróbb pontja máris eléri a 110 fokot. Úgy lenne a jó ha a hot spot lenne 90-95 fokon, a GPU meg 70 környékén maximális terhelés mellett. Mondjuk ha ez csak a kártyagyilkos Furmark esetén lenne még nem is volna nagy baj, de mint írtad játékok esetén is ugyanez tapasztalható. Próbáld meg az alulfeszelést, ha nem segít akkor egy újrapasztázást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest