- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
válasz
joco009 #90191 üzenetére
Wow, köszönöm a válaszod, így legalább nem csak elméletben tudjuk matekozni, hogy működne-e, hanem valaki gyakorlati példát is mutat.
Teljesen alap körülmények között használtad, nem volt a feszültség babrálva, csak összeraktad a PC-t és ment minden, simán? Azt néztem, hogy később kijött a Hamburgból több változat is, de remélhetőleg nagyon sokban nem különböznek egymástól.
Az 5700x és az én 2700-am is 65W, ott nincs különbség. Ellenben egy 2070S-re a techpowerup 550W tápot javasol és 215W TDP-t ír. Ha ezt bírta nálad, akkor szerintem nálam is működhet a 2060 bármelyik kiadása (alap, super, 12Gb). Sőt, akár 2070, vagy 3060 is működhetne, ahol 5leteseN kolléga is fentebb írta nekem, ha lenne rá anyagi keret.
Azt egyébként nem is említettem, mert nem gondoltam, hogy fontos, de sokáig egy 660Ti-t használtam. Ami szintén egy "zabagép" volt, így visszatekintve, a maga 150W TDP-jével. És annak is 450W tápot ajánl az oldal, ahogy gyakorlatilag a 2060-2070-3060 triónak is. 2070S már merészebb, ott 550-et kér.
-
gyimger
őstag
válasz
joco009 #86546 üzenetére
Az elmúlt napokban láttam játékfigurát, vécépapír gurigát, legót, szóval bármi mehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest