- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazuma921
aktív tag
válasz
wertzuiop456 #55263 üzenetére
Jé, nekem ugyanez a problémám, csak én 72.000 Ft-ot fizettem érte.
Részvétem.
Fapados megoldás, de a régi videókártyám (ami azóta működik) produkált egy fenomént: A gépházam videókártya slotjánál az egyetemet végző mester technikusok úgy gondolták, hogy egy kunkori díszt kell rakni pont a leggyakoribb PCIE slot kivágása fölé. Ezen profi mérnöki munka miatt egyszerűen SEMMILYEN létező kábel nem fért be a videókártyába, hisz mind beleakadt ebbe a precíz átgondolt már szinte Istenként emlegetett kínai zsenik hasznos döntése miatt. Én pl. késsel vágtam ki (!) a HDMI kábel vastag műanyag részéből. Kb. 1 % esélye van annak hogy emiatt nem kapsz képet, mert úgy látszik hogy a kábel illeszkedik, de valójában mégsem.
A kártya amúgy csak nálad nem működik? 1 oldallal korábban én is írtam, hogy a GTX 960-asom PONT UGYANEZT produkálja, egy FSP HYPER 500-al, amit még egy FSP350 APN is bőven visz.
Ha több RAMod van, próbáld meg kiszedni az egyiket, és átrakni másik slotba, cserélgetni őket.
BIOS-t resetelj, illetve frissíts ha szükség van rá.Lehet ezek voltak már írva, el is olvastam, de reggel van, na.
Remélem megoldódik a problémád.
-
trancemusic
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55280 üzenetére
Integráltal bootolsz,eszközkezelőben ha nincs "standard vga adapter" akkor a kari nem jó,vagy nem jól érintkezik a slotban.
Volt a gépedben másik kari ezenkívül?
ha nem, cpu foglalat lábakat kell ellenõrizni.
Ha volt és működöt más kari,akkor az alaplapon lehet biost kell frissíteni,ha régebbi a bios mint a vga kártya.
Táppal kell képet adnia,bootolnia, max terheléskor lekapcsol. -
trancemusic
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55270 üzenetére
Én nem erőltetném 5xxx szériát.
Amd support nulla.
Lassan 6xxx is.
Nvidia már a keplert hanyagolja.Ez abban nyilvánul meg pl. hd5xxx-es szériánál,hogy a specifikációk alapján még ma is erős vga új játékokban sehol sincs a mai karikhoz képest.
5850 sok gaménál átlag 30 fps-t se tud már max grafon.
Másik oldalon ugyanez: 770-nél új gamékban gyorsabb a "kis sz@ros" 960... -
asvald
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55275 üzenetére
most akkor kép van a hd5970 -el vagy csak integráltal?
-
Pehi
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55270 üzenetére
Szerintem nem a táp a ludas,max ha leterheled a kártyát,akkor kapcsolna ki! Én is próbáltam már olyan táppal mint a Tiéd hasonló TDP-s kártyát és kibírta! Ott valami beállítás probléma lesz a Bios-ba! De az tény ,hogy nem egy villanyszámla barát a kártya! Persze ez az én véleményem!
-
asvald
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55269 üzenetére
Az a táp éppen hogy csak elég lehet ,de erősen nem ajánlott egy 2gpu-s hd 5970 hez
ráadásul 2 ágas ami magyarázat lehet arra, hogy nem megfelelően van elosztva a terhelés ..
Javaslom ami a vga-tápkábelen van molex átalakítók ide oda dugdosását(persze nem menet közben) aztán lehet működni fog -
Smiley
addikt
válasz
wertzuiop456 #55265 üzenetére
Az a tap szerintem karcsu lesz oda... ez a kartya kb annyit zabal mint az en 295 GTX-em, oda pedig kellett a 600-as CTG.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
wertzuiop456 #55265 üzenetére
Elem kivesz, kávé megisz, elem visszarak.
-
asvald
senior tag
válasz
wertzuiop456 #55263 üzenetére
Szia!
1 nagyon lényeges dolgot kihagytál ...
Milyen tápod van???
Amúgy bios rezettel tudod törölni az eddigi beállításokat
A full fordulaton járó venti elégtelen áramellátás első jele ,de persze lehet más dolog is
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...