- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gydani20
tag
Ha tvről gépezel a pc mòdot kötelező beállítani különben brutál input laggod lehet ezt a pc mód minimalizálja úgy hogy minden képjavitó funkciót kikapcsolt ill letiltás ezáltal megszünik az input lagg de arra figyelj ha hd filmet akarsz nézni akkor elötte nézd meg a film információs fállját hogy hány fps es a videofálj pl ha 23.998 fps a film akkor a képernyő beállitásoknál a képfrissitést állítás 24 hz-re ilyenkor a tv visszavált alap beállitásokra és visszakapcsol minden képjavitó funkciót motion plus stb és ekkor lessz igazán élvezetes a filmnézés utána ha 60 hz re állitod vissza automatikusan pc mód lessz megint aktív remélem tudtam vmit segiteni
-
gydani20
tag
Lehet a te 500 wattos tápod több 12 voltos ágra van osztva 16-18 amperrel a másik táp pedig egy 12 voltos ággal rendelkezik de olyan 35-40 amper között ami azt jelenti hogy 12x40 az 480watt ot tud leadni a 12 voltos ágrol a tied pedig lehet több ágra oszlik mondjuk ha 3x20 amperre az azt jelenti hogy 1 ág a cpuhoz , másik 2 ág pedig vga+alaplap így viszont nem ad le elég teljesítményt 12+20 az csak 240 watt!! Én is ilyen proplémával küszködök nekem chieftech gps 500ab a táp van ami a 12 voltos ágak 3 részre oszlanak 2 db 18 amperes és 1 16 amperes és emiatt nekem is van pl dying light közben hogy elfeketedik a képernyő vmikor ki tudok lépbi feladatkezlővel de vmikor csak a reset segít ezért érdemes olyan tápot venni ami egy ágon ad le mondjuk 40-45 ampert olyan 13-15 ezer ft között már van jó corsair 550w táp ami egy ágon 504 wattot képes leadni és 80+ os vagy fsp 500 vagy 550 wattosak vagy thermaltake 530w ezek egy ágon adnak le jó teljesítmény kevés energiavesztéssel!!
-
trancemusic
senior tag
Memtest-t futtass.
Ha nem dob hibát, auto helyett lődd be a ramot ahogy a cimkén van. Esetleg pici fesz kell a vezérlõnek.És amit írtak előttem az is fontos.
Vga órajel ingadozás normális. Energiagazdálkodás...
Nem vga hiba lesz ez, heaven, 3dmark11, fc4, bf4 vagy crysis3 esetleg furmarkot futtattál már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robogó, kismotor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest