- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz
r6man123 #86968 üzenetére
Lehet, hogy nem segítek sokat, de nekem a tévém miatt volt hasonló jelenség. Amíg két bemenet is be volt kötve, addig a kép hajlamos volt eltűnni pár másodpercig (PC/Tv). Én is próbálgattam a HDMI kábelt és a egy másik PC-t is a jelenség megszűntetésére, de a tévé volt a ludas.
-
gyimger
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #86668 üzenetére
Nemrég jártam egy szervizben, ahol azt mondták, hogy a 700w-os táp nem lesz elég a 11400f 4070 kombónak, amire mindenhol azt írják, az 500 is elég. Nem a leghozzáértőbb szaküzlet a városban.
-
gyimger
őstag
válasz
joco009 #86546 üzenetére
Az elmúlt napokban láttam játékfigurát, vécépapír gurigát, legót, szóval bármi mehet...
-
gyimger
őstag
Srácok, most szereltem be egy MSI 4070-et kb. életemben először és a tartó konzolt is négy csavarral felraktam, de elég laza maradt a tartóka. A felső, párnás része hozzáér a kártyához, de azt nem állítanám, hogy meg is tartaná. Ez normális?
-
gyimger
őstag
Sziasztok!
Ha GPU a tévével HDMI-vel van összekötve és rendszeresen ugrál a kép, akkor az minek a hibáját jelzi? A tévére egy Telekom beltéri is rá van kötve és a két HDMI bemenet között váltogatva a tévével nem ugrál a kép. Megcseréltem a két portot és ugyanaz történik.
Tehát a TV adás hibátlan bármelyik portban. A PC képe ugrál bármelyik portban. Lehetne a PC/kábel a hibás, de ezt egy másik kábellel és egy másik PC-vel is kipróbáltuk és azzal is rossz. Nem tudom, hogy a TV fogja megadni magát (de akkor a tévéadás miért jó?) vagy a számítógépeink szarolnak (de mindkettő?). Van erre ötlet?
-
gyimger
őstag
Halihó!
Nem vicc. Nekem iskolában azt tanították, hogy először le kell kapcsolni a gépet és a monitort is ahhoz, hogy biztonságos legyen a floppy eltávolítás, úgyhogy komolyság.
Ha a monitor is és a gép is fut, de én a tv-re szeretnék képet varázsolni, ki kell-e kapcsolom az eszközöket, mielőtt kihúzom a HDMI-t a monitorból, hogy bedugjam a tv-be? Árthat-e ez a pl. a GPU-nak?
Köszi! -
gyimger
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #57143 üzenetére
Köszi. Két winchestert próbáltam ki vele, amiken előre telepített XP és Win7 van, mindkettő a Windows betöltőképernyőn kifagy, ez meg eléggé vizuális-megjelenítéses problémának tűnik nekem. A telepítések simán lezajlottak, csak a rendszer utána már nem tölt be. Akkor kipipálom a proci után a VGA-t is. Mi lehet még, RAM?
-
gyimger
őstag
Sziasztok!
Haveromnak szeretnék egy számítógépet összeállítani talált ketyerékből, de nekem gyanús, hogy a GT 520-on, amit találtam, nincs PSU összekötési lehetőség, de amit kivettem a gépből (550 GTX), abba van. Szerintem azért hal meg az XP betöltésénél a felállás, mert az 520-at nem tudtam "bekötni". Jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest