- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fonseca
tag
Igen másik konfigba is volt már próbálva win7 32,ill.64 biten is. Ami nagyon zavar az egészben hogy volt már hibás kártyám több is,és idáig úgy voltam vele hogy ami elromlott az elromlott. Nos most ez itt nem egyértelmű. Nem értem hogy miért nem csinálja állandóan,és miért javul meg reboot után. A "régebbi" kártyáim ha elkezdtek hibázni,akkor azok többet nem működtek rendesen,akármit csináltam velük. Rengeteget olvastam itt különböző vga-s topikokban,de még nem találtam hasznos infót.
-
fonseca
tag
Na jó igazad van..
Szóval egy 4870-ről volna szó. A probléma a következő. A gépem bekapcsolása után játék közben elkezd hibázni néha gyengén,de néha nagyon durván. Aztán újra indítom a pc-t,és a hiba megszűnik. Bármilyen játéknál tudja a gyári értékeket. Hibátlanul,halkan megy. Aztán más alkalommal megint ugyanezt a játékot játsza el. Bekapcs, össze - vissza firkálja a monitort,reboot és láss csodát semmi baja. Kivettem takarítottam (ezt máskor is megszoktam csinálni) kapott új drivert,átraktam a másik slotba (az alaplapon),és végül másik konfigba is ki lett próbálva. Az eredmény ugyanez lett. Szóval a kérdésem az volna hogy most jó-e a kártya vagy sem,és ha rossz mi a baja. Előre is köszönöm a segítséget.
-
Gabesz144
senior tag
-
S e t h
nagyúr
35-45 között gondoltam.
Gabo0905
Értem és el is fogadom amit írsz, és nekem is szimpatikusabb a hd6850, viszont elgondolkodtatott, hogy tesztben olvastam, gyengébb konfigon gyengébb az ati, amíg a gtx460 ott is jól kiadja a teljesítményt.
[link]Ez valós lehet?Mert viszont ha a nyers teljesítmény adatokat nézem , valamint az ár-érték arányt, akkor egyértelmű, hogy hd6850.
-
sti10p
senior tag
Ezek alapján egy ASUS PCIE ENGTS450 DI 1GB DDR3 GPU: 594MHz, RAM: 1600MHz, 1GB, GDDR3, 128bit, steam: 192 jöhet szóba 22e Ft-ért, ami egy kicsit húzósnak tűnik... De még így is a 9800 vezet texel rate ben 34%-al és a 450 memóriái csak 128 bitesek... Még hogy elavult volt a kártyám mi? Vagy van jobb ajánlat az újjonnan vételre?
Hát ebből lehet hogy használt vétel lessz, ennyit nem adok ki egy 4éves teljesítményt mutató kártyáért, mondjuk egy használt 9800GTX megtenné.
Mennyire érdemes használtan venni videókártyát, úgy értem szívni nem akarok...?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mobil flották
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest