- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Ezek alapján egy ASUS PCIE ENGTS450 DI 1GB DDR3 GPU: 594MHz, RAM: 1600MHz, 1GB, GDDR3, 128bit, steam: 192 jöhet szóba 22e Ft-ért, ami egy kicsit húzósnak tűnik... De még így is a 9800 vezet texel rate ben 34%-al és a 450 memóriái csak 128 bitesek... Még hogy elavult volt a kártyám mi? Vagy van jobb ajánlat az újjonnan vételre?
Hát ebből lehet hogy használt vétel lessz, ennyit nem adok ki egy 4éves teljesítményt mutató kártyáért, mondjuk egy használt 9800GTX megtenné.
Mennyire érdemes használtan venni videókártyát, úgy értem szívni nem akarok...?! -
sti10p
senior tag
válasz
Gabo0905 #1798 üzenetére
Nekem nem gond ha a teljesítménye nem előzi meg a 9800GT-t, csak gyengébb se legyen nála, én nagyon jól elvoltam vele, futott rajta minden, ezért mondtam hogy valami azzal egy szintben levő kellene. Újat szeretnék és lehetőleg minél olcsóbban. Konkrét árat nem mondok, mert nem tudom hol kezdődnek ezek a kártyák.
-
sti10p
senior tag
Hi!
Most szállt el a gépem, legalábbis a VGA-m biztos, kérdés hogy milyet vegyek helyette: 9800GT-volt és nem tudom a mai nvidia kártyák közül melyik lehet egy erőben vele?
Válaszokat köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest