- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Gabesz144 #1845 üzenetére
Azt hiszem kimondtad a varázsszót, intel-nv.
Viszont akkor már csak annyit kérdésem lenne, hogy ezek közül melyiket lenne érdemes megvásárolni?
Ahogy böngésztem a témát, sok rosszat írtatok a gigabyte termékekről, miszerint sok közöttük a hibás, hamar garis.Ezeknek közel azonos áruk van, gigának 3 év gari,Asusnak szintén, Evgának hasonlóan(ez utóbbit nem is nagyon ismerem,supercklocked itt mit jelent?)
Aztán vannak a némileg olcsóbbak:Gainward 3 év(nekem sosem volt problémám Gainward termékekkel, nem tudom mi az általános tapasztalat),Palit 2 év,Zotac 2 év.
Aztán itt van amit nem tudok hová tenni, parasztvakítás a 2 gigás gainward,vagy ennyi pénzért már inkább jobb karit illik venni, mintsem bedőlni a 2 gigásnak, vagy tényleg megéri a pénzt?
-
S e t h
nagyúr
35-45 között gondoltam.
Gabo0905
Értem és el is fogadom amit írsz, és nekem is szimpatikusabb a hd6850, viszont elgondolkodtatott, hogy tesztben olvastam, gyengébb konfigon gyengébb az ati, amíg a gtx460 ott is jól kiadja a teljesítményt.
[link]Ez valós lehet?Mert viszont ha a nyers teljesítmény adatokat nézem , valamint az ár-érték arányt, akkor egyértelmű, hogy hd6850.
-
S e t h
nagyúr
gtx460 és hd 6850 között vacillálok és a tesztek és a hozzászólások alapján inkább a szimpátia dönthet az adott termék mellett, vagy éppen ellen, inkább csak a fogyasztást szokták felhozni a hd6850 mellett.
A problémám az lenne ,hogy nekem is szimpatikus bár a hd6850, de olvastam ,hogy a gyengébb konfigokon inkább a gtx460 adja ki a benne rejlő potenciált, amíg a hd6850 ilyen helyzetekben gyengén muzsikál.
Ez alapján most kellene eldöntenem ,hogy az Intel Core 2 Duo E8400-as procimhoz milyen vga-t vásárolok, ami már nem mai darab,de most nem tudok nagyobb procit venni, azt majd később, de a kártya vásárlásakor azért 2 évig nem nagyon akarnék változtatni.
A kérdés tehát, hogy gyengébb konfigon valóban jobb választás lenne a gtx460?Azon belül is mekkora differencia van a 768-as és 1 gigás változat között, érdemes -e a nagyobbat venni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest