- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikemyers133
csendes tag
válasz
Fapomogacs #52281 üzenetére
Szia.Köszi a gyors választ. Már régóta figyelem és úgy látom elég jól tartja az árát itt a hardveraprón is.
Megveszem és majd megirom a véleményem.Annyit még kérdezhetek hogy milyen programmal tudom streszteszt alá vetni vásárlás után a kártyát? 3DMark 2011-kihajta teljsen?Köszi! -
mikemyers133
csendes tag
Sziasztok Forumtagok,
Új kártya vásárlására adtam a fejem. A kiszemelt egy Hd 7770-es, de nem tudom melyik verziót vegyem.
Sapphire/Asus/XFX/Powercolor ? Érvek és ellenérvek jöhetnek. CF nem kell.
Köszi előre is. -
mikemyers133
csendes tag
válasz
DanielLong #37129 üzenetére
Tehàt a lapom; MSI 6533 G
-
mikemyers133
csendes tag
válasz
djdaniel #37127 üzenetére
Természetesen hasznàltan.Az màs kérdés manapsàg ki ad ki úgy a kezébôl valamit , hogy ha nem jó akkor visszaveszi..
Atlas sFlower 400W.
A teszteket olvasgatva nagyon szemezek a hd 7770-el, kérdés az hogy a e8400 intel proci hogy feküdne le a lappal
Kellene egy fasza szerviz ahol letesztelnék nekem.
Nem hinném hogy kevés lenne a tàp.Egy dvd irom van,egy belsô hdd meg az alaplap szippant valamicskét.Egy lebutitott Custom Win7 32bit+ rendszeroptimalizàlàs utàni teljesitménymérés talàn tàmpont lehet.Van olyan gépösszerakó oldal ahol a kompatibilitàst megnézhetném?Most uton vagyok, de este megnézem a lapom pontos tipusàt.Köszi a gyors reakciokat, kiràlyok vagytok.. -
mikemyers133
csendes tag
válasz
DanielLong #37121 üzenetére
Szia!Na ez aztàn gyors volt.Legfôképp BF3 és Cod Blackops 2 a két kedvencem,ezért döntöttem upgrade mellett.Mivel nem vagyok naprakesz, kevés idôm van gépezni ezért kicsit lemaradtam IT vonalon.Tehàt akkor a kàrtya és proci csere mennyiben àllna meg hasznàltan?
-
mikemyers133
csendes tag
Sziasztok,
Egy nagycsoportos dell vostro 200 asztali gépbe szeretnék egy ùj karit.Jelenleg egy ati4670 van benne, de 4éves és megette az idô...Feltételek:Jò fogyasztàs,pci express csati,kis méret, és persze huzható legyen.25 ezrem van rà.Ki mit ajànlana?köszi
dell vostro 200
intel dual core E4400 2@2Ghz
4gb hynix ram 667Mhz
500gb WD hdd
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest