- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trumpek
tag
válasz
Trumpek #36760 üzenetére
"Sziasztok!
Megoldódott a kép remegési problémám, dvi kábellal, köszönöm a segítséget!
Viszont most megint egy érdekes "problémával" járulok a mesterekhez!
Adott a Sapphire HD 7850 2GB GDR5 oc verziójú kártyám, AC4 közben futkosok a városban high beállítások mellett, és mintha "lassan" töltené be a távolabb lévő dolgokat. Ezt úgy értem, hogy pl: az őröket úgy tölti be, mintha pontokból rakódnának össze, de ez igaz például a falakon lévő növényekre is, miközben "tölti", addig mozdulatlanok a pontok, "betöltés" után mozog az egész karakter (úgy gondolom, ahogy kellene eredetileg is). Ha minden lowon van, és ki van kapcsolva, akkor nincs ez a jelenség, de ott is lassan tölti be a tárgyakat (kockából élesebb lesz). NFS Shift 2 közben a menüben a fekete háttér-gondolom az árnyék-mintha "hangyás" lenne. BF4 közben szintén ez a probléma mint AC4 közben (kockából élesebb).
Kérdésem pedig az lenne, hogy ez természetes, vagy valami van a vidikártyával, vagy mással lenne a gond?
Válaszotokat előre is köszönöm!"Erre valakinek még valamilyen ötlet? Kipróbáltam az AMD A8 6600k apu kártyájával is, űgy tűnik, hogy ugyan ezt produkálja.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
Trumpek #36625 üzenetére
Nekem van egy tippem a tápra is. Egyszer magas fogyasztású videókártyát tettem APU mellé, de elfeledkeztem a táp kapacitásáról, nem is gondoltam, hogy kevés lehet. Ezután feltűnt, hogy terhelés alatt vízszintesen csíkozódik a kép, de különösebben nem foglalkoztam vele. Ez így ment majdnem egy évig, amikor is Grid2 közben elcsattant a táp
Az új, kellően erős, megbízható táppal pedig megszűnt a jelenség.
Mivel nincs kitöltve semmi az adatlapodon, így semmi egyebet nem tudunk a konfigurációdról. Ezért említem meg a tápot nálad is a hibajelenség lehetséges okaként.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest