- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3lakH
tag
válasz
tigerk #54062 üzenetére
Az említett lap egy P5Q-Pro
Általában nekem más Asus lapok is sokáig bírták, viszont az tény, hogy mind úgy halt meg hogy egyik pillanatban még megy, a másikban végleg off. Az pedig már nézőpont kérdése hogy így a jobb a usernek, vagy még fél évig vacakolhat egy döglődő hardverrel, downclockolva, feszelve, stb... Legalább egy biztos pont, hogy félhalott Asus cuccot nem vehetünk használtanAmúgy sajnálatos hogy így kifingott 3 kártyád is, nekem gyanús hogy más komponensek gyilkolják.
-
M3lakH
tag
válasz
tigerk #54048 üzenetére
BIOS ban PCIE freq nincs véletlenül elállítva, vagy egyébb okból nem 100 on megy?
Biztos nem az ASUS márkanév okozza a gondot, nekem egy 8 éves alaplapom van, amit előttem is szétOCzva használtak, én is OC val használom, és egy cirka 5 éves GTX 580, mindkettő teszi a dolgát ahogy kell, megy rajta minden
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
tigerk #54048 üzenetére
Én még az alaplapra is gyanakodnék a helyedben. Ha táp a ludas, miért csak mindig a vga-t viszi magával
A South Bridge környékén nem kóser valami azon a lapon...
RedCactus: na ne vicceljünk már. Az Asus ennyire szar gyártó, persze, de az MSI lap az biztos csak hibátlan lehet alatta
-
pzolika9512
aktív tag
válasz
tigerk #52142 üzenetére
mindegy, az npower táp akkor is kukába való!! az egy dolog hogy hibátlanul üzemel, de ha lenne egy kis áramingadozás, vagy túlterhelés, vinne magával mindent!!
az a megoldás, hogy kártyát kipróbálod másik gépben!!! és még ezt nem teszed, addig ne is nyúzd a te gépedben!!
ha másikban okés, akkor lehet alaplapod nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest