Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Gstyler #70315 üzenetére
Szia, nekem is volt hasonló problémám, sőt sokszor egyszerűen a pc jel nem is jelent meg a tévén mintha nem is lett volna csatlakoztatva. Azt vettem észre, hogy amikor a koaxot kihúzom a tévéből akkor minden ok lett. Ezután készítettem egy földhurok leválasztót és az megoldotta a problémát.
-
SP4C3
veterán
válasz
Gstyler #69223 üzenetére
Úgy értem, hogy sokszor láttam már itt is panaszt, hogy artifact-el a kártya, szétesik a kép, színes csíkok, minták tapasztalhatók játék közben... Magyarul a gyártók "OC"-ja hazab{*!ta a kártyát, hulladékot árulnak és ezzel átverik a vásárlókat, főleg, hogy neked a gariztatás idődbe, energiádba, pénzedbe van és egyszerűen vannak emberek, akik nem akarnak ilyennel majomkodni, meg kivárni a 30 munkanapot, vagy ameddig elhúzódhat a gari...
A lényeg: Vidd vissza az üzletbe, mondd, hogy ez bizony tönkrement, gyárihibás... Jó esetben kapsz egy másik kártyát, ami remélhetőleg már stabil lesz és nem halálozik el... Rossz esetben bevizsgálják és aztmondják, hogy semmi baja és visszakapod. Gyártói garancia, vagy a számtech bolt "átvállalta"?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest