- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Sziasztok van olyan program amellyel lelehet tesztelni ,hogy egy vga-nak van-e valami hibája esetleg játéknál ha nem tapasztaltam semmiféle gondot az felére azzal ,hogy jó? Valamint hiba-e ha kiléptem egy játék benchmarkjából és a windows 7 kiírtaía ezt a színösszeállítós izét (ez 1x volt)?
-
core i7
addikt
válasz
BogyóBP #58590 üzenetére
Mentsd le a régi Biost és úgy tedd föl az újjat valamint próbáld meg visszavenni az órejelét normál ref R9 270-re a kártyának hátha segít "az illesztőprogram nem válaszolt" dologra
Egyébként annak a Biosnak jónak kell lennie én is tech-ről frissítettem anno a GTX 580-asom Biosát
-
core i7
addikt
Üdv!
GTX 780 esetleg 780ti alá elég lenne ez a táp: Be Quiet straight power e9 580W 80Plus Gold?Rendszerem:
-i7 990x (130W)
-12GB Kingstone Hyper x DDR3 ram
-EVGA X58 3X SLI alaplap
-64GB SSD + 320 GB HDD + DVD lejátszó
-1CPU hűtő Cooler master Hyper 212 evo + 3 venti a háznak -
core i7
addikt
Üdv mindenkinek
Az lenne a problémám ,hogy...
rendesen bebootol a gép a képernyőn mutatja is még a windows is betölt aztán mikor belépek az asztalra felpörög a videókártya ventije majd elsötétül a kép és leáll a gép aztán ujraformázom és egy darabig megint kutya baja mi lehet a probléma? ]Eléggé melegszik de nem mindíg csinálja viszont amikor csinálja már csak a formázás segít
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest