- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudlika
csendes tag
Sziasztok. Frusztráló probléma. Adott egy passzív AGP-s Gigabyte 7600GS, ami kb 4-5 éves. No, a helyzet pedig az lészen, hogy ma, friss windows került a gépre. Drivereket tologattam fel. Értelem szerűen a képet a VGA adta. Felraktam a legújabb drivert, 280.26 os számút. A probléma itt kezdődött. Felraktam, ugye restart utána. Nade, a kártya nem akart képet adni. Sőt, nem is ad. Most se. Beraktam egy Savage S3-at, azzal tökéletesen van kép. Letöröltem a drivereket, de semmi. A vga semmi jelet nem ad. Ha berakom, bekötöm, elindítom a gépet, akkor melegednek a bordák, tehát áramot csak kap. Fizikai behatás nem érhette a kártyát, mert a driver telepítés, és reinstall között nem igen ugráltam rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Quadro FX 570 eladó
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest