- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nudlika
csendes tag
Sziasztok. Frusztráló probléma. Adott egy passzív AGP-s Gigabyte 7600GS, ami kb 4-5 éves. No, a helyzet pedig az lészen, hogy ma, friss windows került a gépre. Drivereket tologattam fel. Értelem szerűen a képet a VGA adta. Felraktam a legújabb drivert, 280.26 os számút. A probléma itt kezdődött. Felraktam, ugye restart utána. Nade, a kártya nem akart képet adni. Sőt, nem is ad. Most se. Beraktam egy Savage S3-at, azzal tökéletesen van kép. Letöröltem a drivereket, de semmi. A vga semmi jelet nem ad. Ha berakom, bekötöm, elindítom a gépet, akkor melegednek a bordák, tehát áramot csak kap. Fizikai behatás nem érhette a kártyát, mert a driver telepítés, és reinstall között nem igen ugráltam rajta...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest