- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
egy pda sebességét nem csak a proci határozza meg. mint egy pc-ét sem.
az itteni tesztekben is szoktak lenni mindenféle tesztadatok de sztem ezek csak számok, nagy következtetéseket nem lehet levonni belőlük, meg amúgy sem teszteket akarok futtatni, hanem programokat...
az én meglátásom az, hogy a leggyorsabbak az Intel/XScale procik, már csak azért is, mert ebből van 624 mhz-es is. de u.olyan mhz-en is. nyers erő.
utána jönnek a qualcomm procik, az új HTC gépekben ez van. nagyon jók, kevesebbet fogyasztanak, de nekem az a nagy szívfájdalmam, hogy videolejátszásban gyenguszok.
ezt követi a samsung, majd a sor végén a TI OMAP procik. az előbbi az Eten-ekben fordul elő még ma is, az utóbbi már szinte teljesen kihalt. ami mellette szól, az az alacsony fogasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest