Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nincs.
ha mondjuk lemondasz a belső gps-ről, akkor egy használt HTC Universal (caslád vmelyik tagja) a csinos kis méretével és qwerty-jével jó választás, főleg ha netre is használnád. sztem vegyél egy ilyet és tarts meg a telót.
a másik opció egy FuSi N560, gyönyörű vga kijelzővel (akárcsak a felső ajánlás), belső gps-szel, rövid üzemidővel (film kb 3-4 óra), teló nélkül.
az N560-t kiválthatja egy olcsóbb, qvga kijelzős pda is, de én nem mondanék le a vga-ról -
Dufresne
addikt
Valóban akkor már inkább laptop és meghagyod a k800i-t, ami azért sztem elég jó kis mobil.
Igaz a GPS-t így hanyagolni kell, vagyis pl egy BT GPS vevővel és szoftverrel a laptopra nem lehetetlen, de azért laptoppal navigálni mégiscsak túlzás sztem, feltéve, ha nem hajó méretű autónk van... -
-
Dufresne
addikt
Mit értesz elfogadható áron?
A 3,5"-os kijelző miatt van csak gond, mivel az okostelefonok többsége 2,8"-os kijelzővel van ellátva.
A HTC P6300-as modellje mondjuk 3,5-es kijelzővel van felszerelve, viszont 160k körüli áron kapható...
Torrent pedig természetesen van, még mobilra is, keresgess kicsit google-ba és találsz jópárat. Ittvan pl a WinMobile Torrent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest