Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UnknownZero

csendes újonc

Igen, tudom nem vagyok profi, de szeretném saját magam betelepíteni a windowst. És annyira nem vagyok hozzá hülye, úgy hogy például tudom hogy kell bebootolni egy kulcsról, annyi hogy ennél a kis résznél elakadtam, meg tudnátok nekem magyarázni?
    Meg a videó amit küldtem, annak az utasításait követhetem ahogy a youtuber mondja?

• UnknownZero

csendes újonc

válasz SeniorTilla #43219 üzenetére

Nem magyarból rendeltem, egy szlovák webáruházból rendeltem, és nem fizettem előre. Azt kifelejtettem hogy Ryzen 5 4600h processzorral rendeltem. Amúgy kérdéseim is voltak, azokra is szeretnék választ :)
    Amúgy valami rossz dolgok vannak mondva arról a digiprimeról? Vagy hogyan jött ide?

• UnknownZero

csendes újonc

Sziasztok!
    Nos, vettem egy Lenovo Legion 5-öt, meglátom hogy be-e fog válni számomra vagy nem, sokan írták hogy ez-az a laptop jobb, asztali jobb, stb. de +30-60k Ft-m nincs másféle laptopra.
    Tudom, ennyire nem kellene részletezni, de rákérdeznék mit gondoltok. kb. 350k-ért vettem (vagyis még nem jött meg, majd kb. 1 hónap múlva) Lenovo Legion 5-öt, vélemények szerint úgy gondolom elég jó, hát ha nem, akkor mellényúltam. De hát 2 hétig elállhatok tőle ha nem tetszik. RTX 2060-al vettem, 15,6" kijelzővel, 16GB rammal és 1TB SSD-vel (300 nit, 144Hz panel), két kérdésem lenne. Az első, ilyen áron szerintetek megérte? (Nemtudom ide tehetek fel ilyen kérdést, ha nem, kérlek csak ugord át, a másik kérdés számomra a lényeges)
    A második, és a legfőbb, hogy Windows nélkülit vettem, másnéven No OS laptop. Nos, azért valamennyire értek a laptopokhoz, úgyhogy boot menü (nem ismerem a pontos nevét, remélem érted mire célzok), ott be kell tenni hogy az előre telepített Windowsos kulcsról bootoljon, a többi meg hát a részletek, a Windows kulcs, stb.
    Nos, ahol elakadtam, az a Upgrade és Custom telepítés (angolul fogom írni az opciókat, angol videókat néztem róla). Nos mivel új gép, ezért Custombe fog kelleni menni, viszont a videó amit néztem (A palinak is Lenovo Legion 5-ös lehetett, bár nem biztos, de az tuti hogy Lenovo Legion széria) ott kitörölte még a "System" nevezetű drive-ot is, ez biztonságos? Mivel a videóban úgy láttam voltak rajta dolgok (Total size, Free space alapján), azon kívül kitörölte még az Android primary-t is és a megmaradt Primary-t amit pedig Format-ozta. Ha nem értetted amit beszélek, itt a videó róla. Gondolom télleg nem volt rajta OS, de ez azt jelentené hogy akkor akármit letörölhetek? Ha esetleg buta kérdés akkor bocsánat, de mégis nem kevés pénzt költöttem el, és hát azért nem akarok semmit elrontani.

Új hozzászólás Aktív témák