- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Papooo
senior tag
válasz
ph2012 #39126 üzenetére
Jártam már úgy, hogy nem volt hajlandó települni a rendszer a laptopra.
Jól kitoltam vele, betettem egy másik notiba, és abban telepítettem fel a Win10-et, majd betetten a célgépbe, és ráküldtem a frissítést.
Nem tudom, hogy miféle szervízbe vitted, de ha valóban szakemberek (én nem csak lelkes buherátorok, mint én ), akkor egy ilyen apróságnak nem lenne szabad gondot okozni nekik. -
dugo_
veterán
válasz
ph2012 #38597 üzenetére
https://logout.hu/tema/notebook_bearazas_3/friss.html
Valahova a mostani bruttó/nettója közé érdemes belőni.
-
-
-
-
SZIGMA
aktív tag
válasz
ph2012 #38288 üzenetére
Szia!
Olvass utána, itt is vannak jó sztorik, a Tékozló homáron is, meg találtam egy békéltető testületi jegyzőkönyvet is.
Szlovák lokalizációs gépeket árultak magyar billentyűzetesként, amik csak matricázva voltak. A garanciával is voltak gondok. Ezek jórészt régi bejegyzések, nem tudom változott-e valami azóta, de a többség lebeszélne erről a webshopról. -
-
-
Papooo
senior tag
válasz
ph2012 #38249 üzenetére
Gyors, és lényegesen kisebb méretű.
Arra kell odafigyelni, hogy van ngff és nvme változat.
Ugyanaz a kinézet, de nem csereszabatosak.
A méretre is figyelni kell, mert háromféle hosszúságú van (talán 2220, 2242, 2280), és a legnagyobb nemfog beférni a kisebb méret helyére. -
válasz
ph2012 #38245 üzenetére
Szia!
Én Intel párti vagyok, nem vennék AMD-t, mindig Inteles gépeim voltak. Játékra talán az előnyösebb lenne az AMD. De a kérdésedre, amit írt Lalikirály, egyet értek vele, ár/érték arányban olcsóbb az AMD. Nekem lassabbnak tűnnek még így is az AMD procik, mintha görcsösebbek lennének. Én bevállalnám az intelt, és ha lehet cserélnék, vagy bővítenék ramot. -
válasz
ph2012 #38245 üzenetére
Nem vitás hogy a 255 öst az AMD set venném, egyrészt olcsóbb is. Az egy nagyon jó proci, a 8GB ram eleve nagyon jó tétel. SSD, Oprendszer.
Másrészt megvan a lehetőség további rammal bővíteni így a Dual channel miatt még jobb teljesítményt kapsz.
Persze ez az Intelesnél is megvan, de az drágább és csak 4GB ram van benne. Sajnos ma már még a Chrome vagy az Edge is több giga ramot is betud zabálni.
Más esetleg? -
Papooo
senior tag
válasz
ph2012 #36904 üzenetére
Win 10 belakottan, szükséges programokkal (office, torrent, mplayer stb ) 50 gigára kényelmesen ráfér és még marad hely a nagyobb frissítések telepítésére is.
Valahol olvastam, hogy érdemes várni még az ssd vásárlással, mert lesznek még olcsóbbak is a közeljövőben.
Gyakorlatilag bármilyen (még a vérgagyi) ssd esetén érezhető a gyorsulás. -
prabhu
senior tag
válasz
ph2012 #36880 üzenetére
Nem lehetetlen. A Win licenc elvileg alaplaphoz kötődik, szóval háttértár csere nem gond. Sőt vannak progik (Macrium, Aomei), amik át is rakják neked az egészet ahogy van, feltéve, hogy méretben is stimmel.
Ami a garit illeti, ha jól látom ennek az alján a hdd-nek van szerelőnyílása, szóval nem lehet gond még szétszedés szempontjából sem. -
-
anonymus89
addikt
válasz
ph2012 #36162 üzenetére
Szia!
Milyen rendszer van a notin és mi a probléma? egy tutorial
-
maajsz
senior tag
-
maajsz
senior tag
válasz
ph2012 #34253 üzenetére
Oda tudod tenni a kezed, hogy meleg e bármennyire alvó állapotban. Találkoztam én is hasonlóval már (bár ott csak 5-6 mp volt), annyit találtam róla, ami nem biztos hogy tuti, hogy mivel áram alatt van alvó állapotban de nem monitorozza aktívan az érzékelőt, míg "felébred" és magához tér annyira hogy a win már szabályozza rendesen a fant, egyféle biztonsági funkció, hogy ha esetleg túl lenne melegedve valamilyen szinten. De ez tényleg nem 100%
-
válasz
ph2012 #14666 üzenetére
bekapcsolva, tehát valós működés alatt?
néhány óráig, több tényező (noti típusa, beállítások, használati mód...stb) függvénye, hogy 2 - 3, vagy 5 - 6...stb óráig.
vagy úgy érted, hogy benne lesz a notiben az akkumulátor, de a noti nem lesz bekapcsolva, viszont sokáig nem kap hálózati töltést? mert úgy hosszú hónapokon át sem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest